Eksik bildirim tatlım bu kadarla kurtulamazsin.Kizlar merhaba. Bugün ;
Haşlanmış yumurta salatalık domates yeşillik ve bitki çayı
Haşlama tavuk göğsü bulgur pilavı salata ayran
2 ltre su
4 gibi 3 4 kuru kayısı 1 hurma ve 1 bardak süt ile kaaptacam günü inşallah. Suyu da 3 litreye tamamlarım insallah
aynennMutfağa sadece evde olduğum zamanlarda girdigimden mantısı böreği pastası keki derken günü orada bitiriyorum. Mutfakta pişer banada düşer
ÜzgünümMutfağa sadece evde olduğum zamanlarda girdigimden mantısı böreği pastası keki derken günü orada bitiriyorum. Mutfakta pişer banada düşer
Teşekkürler bitanem kimseciklerde yoh yavvvAfiyet olsun canım
Ben bölgeselde kol çalışmıştım hem de agorliksiz, üçüncü şeti bile yapmamıştım hatta ama kollarım omuzlarım kopuyorsorma sorma ben de çok hamlamışım bacaklarımın arası nasıl ağrıyor :d
şöyle ki bu hafta nescafe, pekmez ve şekerli hiçbirşey tüketmedim ve o yüzden sanırım eksi görmeye başladım, daha doğrusu pazartesiye göre eksiyim ama cumaya göre az bir artım var hala ne yazık ki
bakalım bugün yarın inşallah onu da atarım
sende nasıl durumlar canım
Her gün niyetim o yönde olsa da bi şekilde menüm hep karbonhidratlı oluyor KaptanımCanım kontrollü yemeye çalış bileydik olmaz belki çok az artıya geçersin ama sonrası önemli biliyorsun
Canım harika menü afiyet olsun
Hayıııır kuşum tabak yoktu menündebaşka mı paylaştın kaçırdım o zaman bi daha at balkuşum
Minaaam afiyet olsun canııımbugünle yarın akşam öğününe karbonhidrat koymamaya çalış bak farkı birlikte görelim
Harikasın vallahi canımafiyetler olsun
Afiyet olsun canımm bayılırım dutaa
Çok şanslısın kurabişimben de tatili iple çekiyorum akşamları sahilde yürüyeyim diye ama çok kalabalık oluyor maalesef
Bakıyım bir araLinkiatayim abla sen de yap.
Bunu yaptım sabah ,haftada 3 gün yeterli imiş. Artık vakit oldukça hergun 10 dk da olsa ciddi farkediyor.
Azıcık baktım da ben ayakta bişeyler yapayım şimdilik çünkü yere oturmam kalkmam çok zorLinkiatayim abla sen de yap.
Bunu yaptım sabah ,haftada 3 gün yeterli imiş. Artık vakit oldukça hergun 10 dk da olsa ciddi farkediyor.
Beybimmm sağoll sen napıyorsun nasıl gidiyorVayy tatlım şov yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?