Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eksik bildirim tatlım bu kadarla kurtulamazsin.
Yediğin saatler ve etiketi ekliyorsun bitti ...Aaa ilerleyen saatlerde adımları unutmayalım
Menü de pek güzelmiş afiyet olsun, bulgurun miktarı lütfen

Mutfağa sadece evde olduğum zamanlarda girdigimden mantısı böreği pastası keki derken günü orada bitiriyorum. Mutfakta pişer banada düşer
aynenn

yemek yapmayı, mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum, ama çalıştığım için sadece cumartesi ya da pazarımı mutfağa ayırabiliyorum, ehhh o zamanlarda da o kadar yapılan şeyi yememek olmuyor

Ben bölgeselde kol çalışmıştım hem de agorliksiz, üçüncü şeti bile yapmamıştım hatta ama kollarım omuzlarım kopuyor
Dün sabitti ama düne göre bugün eksiydi sporun etkisi hemen belli ediyor gerçi sıvı kaybı ama olsun
Tatlı konusunda kendimi tutmakta bı hayli zorlandım bugün meyveyle telafi etmeye çalışıyorum hala

Her gün niyetim o yönde olsa da bi şekilde menüm hep karbonhidratlı oluyor Kaptanım

14 Haziran
08.30: 2 dilim ekmek
1 yk biber salçası kavurması
10 zeytin
1 dilim peynir

15.45: 1 tabak makarna
1 sıkım çiğ köfte
Yeşillik
2 bardak ayran
2lt su
Bu saatten sonra kahve, çay filan tüketirim daha. ozlemon Kaptanım menüm karbonhidratlı yine bari erken kapatayım günü . Akşam yemeği yemeyecem
Kızımı erken uyutursam da spor yapacam yine dünkü gibi inşallah

Vayy tatlım şov yapmışsın

Linkiatayim abla sen de yap.

Bunu yaptım sabah ,haftada 3 gün yeterli imiş. Artık vakit oldukça hergun 10 dk da olsa ciddi farkediyor.
Azıcık baktım da ben ayakta bişeyler yapayım şimdilik çünkü yere oturmam kalkmam çok zor

Selamm
14 haziran menum
Sabah 2 Hindi füme 2 yumurta domates
Öğle fırında sebzeli baget 2 yk yoğurt Salata 1 dilim tbe
Ara 10 badem 15 kiraz 3 erik
Akşam 3 dilim fırında kabak mücver 4 yk yoğurt
2 litre su
7022 adım
Elhan ozlemon

Eklentiler

• Screenshot_20230614_194411_Huawei Health.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 25
Uyanınca limonlu su

09.00 kahvaltı
Haş. Yumurta
Domates salatalık
Zeytin
2 dilim beyaz peynir
2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay

Öğlen
Yoğurt
Yeşil çay
3 yk sade makarna

Türk kahvesi
2 hurma

Akşam yemek yok

2 lt su Elhan Cordelia

(İlk olsun şurda kenarda dursunn)

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-14-19-45-33-37_36ab0c17153c17319c9354c570fdeb9a.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…