- 14 Şubat 2021
- 8.432
- 22.635
- 298
Afiyet olsun
15.00 olmasa da bende 18.00'dan sonra birşey yemeyi bırakıcam Elhan ablacım uyguladığın güzel bi diyetin yada detox suyun var mı varsa faydalanmak isterimHarika bir saatDr Öz 15.00' te bitiriyormus çignenemeli yemek işini. Elimden geldiğince deneyeceğim.
Ada benden izin aldı canım.Babasi gelecekti yoğun olacağım demişti. Memlekete gidecek cuma tarti bildirimi yapacak sadece.
Ah tamam canım benimAda benden izin aldı canım.Babasi gelecekti yoğun olacağım demişti. Memlekete gidecek cuma tarti bildirimi yapacak sadece.
Kayipdunyadan haberim yok. Bu hafta listeden çıkacak muhtemelen.
18/ 6 aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum canım. İki öğün yiyorum. Akşam asla karbonhidrat almıyorum. Vücudu alkali yaptığımız zaman metabolizma hızlanıyormus. Bunun için içtiğim suya iki gündür İngiliz karbonati ekliyorum. Müthiş bir detoks suyu oluyormuş iyi bir doktordan dinledim. Bir litre suyun içine bir tatlı kaşığı icemezsen şayet bir çay kaşığı da yeterli.Afiyet olsun
15.00 olmasa da bende 18.00'dan sonra birşey yemeyi bırakıcam Elhan ablacım uyguladığın güzel bi diyetin yada detox suyun var mı varsa faydalanmak isterim
Vallahaaa 2 gun kaldı ama verecek gibi değilimmBenim canım mavişlerim olabildiğince temiz beslenelim lütfeneğer bir misafirlik dışarı çıkma gibi bir sorunumuz varsa çok abartmamaya çalışalım ve diğer öğünleri sıvılarla geçirmeye çalışalım evdeysek zaten sorun yok dimi canlaaar
Kantara kaldı iki gün hadi bakalım
Elhan
Cookiie
Limoni026
Jou
ada81
FitVenus
Lonely single girl
Mina45
Mthn83
Jasminium84
ZincirKirma
Plato dönemi diyorlar canım. Vücut kendini kontrol altına alıyormuş noluyoruz diye.Vallahaaa 2 gun kaldı ama verecek gibi değilimmdurduk kaptanım durulduk çözemedim
Ben evde olduğumda daha zorBenim canım mavişlerim olabildiğince temiz beslenelim lütfeneğer bir misafirlik dışarı çıkma gibi bir sorunumuz varsa çok abartmamaya çalışalım ve diğer öğünleri sıvılarla geçirmeye çalışalım evdeysek zaten sorun yok dimi canlaaar
Kantara kaldı iki gün hadi bakalım
Elhan
Cookiie
Limoni026
Jou
ada81
FitVenus
Lonely single girl
Mina45
Mthn83
Jasminium84
ZincirKirma
Evett ablam kacgündür evi talan ediyorum ama sanki kilomu koruyor gibiyim hayırlısıPlato dönemi diyorlar canım. Vücut kendini kontrol altına alıyormuş noluyoruz diye.Geçecek ama sen doğru beslenmeye devam et. Pes eden tarti olacak.
Evett ablam kacgündür evi talan ediyorum ama sanki kilomu koruyor gibiyim hayırlısıtartı korksun bendenn kilo aldıramaz beni yok öyle yaağğmaaaa
Aralıklı oruç bende çok duydum ama nasıl yapmam gerektiğini tam anlamadım. Ben beyaz ekmek tüketiyorum hiç çavdar tam buğday kepek onlardan alıyorum ve sadece sabah kahvaltılarında tüketiyoruö yemek konusunda sorun değil ama çikolatadan falan çekemiyorum kendimi sanırım o taraf çok zorluyor beni yemek yemesem hiç açım demem mesela18/ 6 aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum canım. İki öğün yiyorum. Akşam asla karbonhidrat almıyorum. Vücudu alkali yaptığımız zaman metabolizma hızlanıyormus. Bunun için içtiğim suya iki gündür İngiliz karbonati ekliyorum. Müthiş bir detoks suyu oluyormuş iyi bir doktordan dinledim. Bir litre suyun içine bir tatlı kaşığı icemezsen şayet bir çay kaşığı da yeterli.
EVi bitirdim bugün 1 saatligine bi leslie yapayim kendimi ona ayırayım baree
Bize coşku lazım
Sende seviliyorsunCanım sizleri çok seviyorum. Ücretsiz Yaz kursu istiycem. Aranızda ortaokul matematik öğretmeni olan varmı?
Yok vazgeçtim tarih öğretmeni olsun. Oğlum tarih delisi. Eşimi bile çıldırttı yeter oğlum diye
Ben dip buçak temizlik yapıyorum bu hafta ama şuan süpürge ayağımın altında ben koltukta telefon elimde buradayımEVi bitirdim bugün 1 saatligine bi leslie yapayim kendimi ona ayırayım baree
Hahahahahah banada arada geliyodu öyle yaa kalksam yapsam leslie ama bu kız bırakmıyokii yapayim benim sarkimı aç diyip kumandayı bana getiriyoBen dip buçak temizlik yapıyorum bu hafta ama şuan süpürge ayağımın altında ben koltukta telefon elimde buradayım
Oyyyy öperim o kumanda tutan ellerdenHahahahahah banada arada geliyodu öyle yaa kalksam yapsam leslie ama bu kız bırakmıyokii yapayim benim sarkimı aç diyip kumandayı bana getiriyokendi basıyo degiştirmeye çalışıyo
Gercekten öyle kuzum yaa sabah 6bucukta uyanıyorum kızla ama sanki saatlerdir hep uyumusuz gibi bu olmasa ben hepten tembeldim evde yaniOyyyy öperim o kumanda tutan ellerdençocuk olunca biraz zor oluyor ama onlarla uğraşmakta bi enerji katıyor insana
Linkiatayim abla sen de yap.Çok ayıp sabah sabah
Annem babam eşim eltim kardeşimin hanımı hepsi öğretmen canım.Sende seviliyorsunCanım yardımcı olmak isterdım ama ben sınıf öğretmeniyim,
Çayı severim ama kendime tek demlemiyorum üşeniyorumTürk çayı sevmiyoruz o zaman. Su önemli emzirirken iyi yapıyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?