Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun

15.00 olmasa da bende 18.00'dan sonra birşey yemeyi bırakıcam Elhan ablacım uyguladığın güzel bi diyetin yada detox suyun var mı varsa faydalanmak isterim
18/ 6 aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum canım. İki öğün yiyorum. Akşam asla karbonhidrat almıyorum. Vücudu alkali yaptığımız zaman metabolizma hızlanıyormus. Bunun için içtiğim suya iki gündür İngiliz karbonati ekliyorum. Müthiş bir detoks suyu oluyormuş iyi bir doktordan dinledim. Bir litre suyun içine bir tatlı kaşığı icemezsen şayet bir çay kaşığı da yeterli.

Vallahaaa 2 gun kaldı ama verecek gibi değilimm durduk kaptanım durulduk çözemedim

Plato dönemi diyorlar canım. Vücut kendini kontrol altına alıyormuş noluyoruz diye. Geçecek ama sen doğru beslenmeye devam et. Pes eden tarti olacak.
Evett ablam kacgündür evi talan ediyorum ama sanki kilomu koruyor gibiyim hayırlısı tartı korksun bendenn kilo aldıramaz beni yok öyle yaağğmaaaa

Aralıklı oruç bende çok duydum ama nasıl yapmam gerektiğini tam anlamadım. Ben beyaz ekmek tüketiyorum hiç çavdar tam buğday kepek onlardan alıyorum ve sadece sabah kahvaltılarında tüketiyoruö yemek konusunda sorun değil ama çikolatadan falan çekemiyorum kendimi sanırım o taraf çok zorluyor beni yemek yemesem hiç açım demem mesela

Sende seviliyorsunCanım yardımcı olmak isterdım ama ben sınıf öğretmeniyim,

Ben dip buçak temizlik yapıyorum bu hafta ama şuan süpürge ayağımın altında ben koltukta telefon elimde buradayım
Hahahahahah banada arada geliyodu öyle yaa kalksam yapsam leslie ama bu kız bırakmıyokii yapayim benim sarkimı aç diyip kumandayı bana getiriyo kendi basıyo degiştirmeye çalışıyo

Hahahahahah banada arada geliyodu öyle yaa kalksam yapsam leslie ama bu kız bırakmıyokii yapayim benim sarkimı aç diyip kumandayı bana getiriyo kendi basıyo degiştirmeye çalışıyo
Oyyyy öperim o kumanda tutan ellerden çocuk olunca biraz zor oluyor ama onlarla uğraşmakta bi enerji katıyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…