Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünkü kahvaltımı paylaşayım o halde, dünkü ile benzer ozlemon

Son düzenleme:
Tatlım diyelim en son öğününü 18. 00' de yedin sonraki öğün için 16 saat sayiyorsun. Bir sonraki öğün saatin 11.00 oluyor. Altı saat içinde de ikinci öğününü yemek gerekiyor. 18.00 de bitirmen gerekiyor tekrar. 18.00' den sonra çignemeli bir şey yemiyorsun. Ekmek zorunluysa senin için tam tahıllı, çavdarlı tercih et. O da kahvaltı öğününde olsun.

yarın kızımın öğretmenleriyle veda yemeğimiz var ama bizim için kutsal perşembe olacağı için sadece kahve içeceğim

Ben evde olduğumda daha zor
ben de öyleyim ya, dışarıdayken saatlerce yemesem aramıyorum, acıkmıyorum ama evde olunca buzdolabının önünden ayrılamıyorum acaba şimdi ne yesem diye

Aaaaa teşekkür ederim bende başlayayım o zaman iyice araştırıp

S Suskunkardelen canımm, sabah erken kalkıp leslie boosted 20 dk yaptım

uygun zamanında seni de bekliyorum
Vaavv süpersin maşallah sana ben hamlamisim uzun zamandır yapmayıncaher yerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim ama pes etmek yok kızımı bı aşıya götüreceğiz sonrasında ben de yapacağım inşallahtartıda ne durumdasin etkisini görmeye başladın mi?

Evetekmeği beyaz ekmek değildi diye avutuyorum kendimi
Su içiyorum emzirdiğim için bitki çayı içemiyorum hafta içide kendime çay demlemiyorum suyla idare ediyorum
Rezene de demleyebilirsin hem bağırsaklarını rahatlatır hem de bebise faydası olurkaç aylık?
Evdeyken benim için de daha zor oluyor

Afiyet olsun bitanem. Bugün karbonhidratsiz beslenirsen tüm olumsuzluklardan kurtulursun. Dikkat et tamam mı kardelenim
Şimdiye kadar dikkat ettim kaptanicem akşama da sadece çorba ve ayran ya da yoğurt diye düşündüm bir de erken saat oldu mu tamamdır insallah

Ben dip buçak temizlik yapıyorum bu hafta ama şuan süpürge ayağımın altında ben koltukta telefon elimde buradayım
Ben de mola verdim. Bayrama kadar biter n'olacak sanki. Nevresimleri değiştirdim mı sanki Türkiye'yi temizlemişim gibi bir ferahlık geldi kulubu ihmal etmek olmaz dondurmacilara bir bakayım

Ben de mola verdim. Bayrama kadar biter n'olacak sanki. Nevresimleri değiştirdim mı sanki Türkiye'yi temizlemişim gibi bir ferahlık geldi kulubu ihmal etmek olmaz dondurmacilara bir bakayım
Cam perde nevresim koltuklar koltuk örtüleri battaniyeler yorganlar yazlıklar kışlıklar hepsi finis sil süpür kaldı tam değil ama bende de takıntı var sanırım herkes bir günde bitiriyor temizliği ben oda oda gidiyorum Allah yardım etsin

Maşallah sana da kuzum bizim burada onlari bitireli çok oldu. yagmurlar dur durak bilmiyor ama haziran ayı sonuçta yaz gibi davranıyoruz . Sana da kolay gelsin canım. Dinlenmeyi ihmal etme.

Maşallah sana da kuzum bizim burada onlari bitireli çok oldu. yagmurlar dur durak bilmiyor ama haziran ayı sonuçta yaz gibi davranıyoruz . Sana da kolay gelsin canım. Dinlenmeyi ihmal etme.
Teşekkür ederim ablam arada buraya bakıyorum dinlenmiş sayılırım 2gün önce bütün camları sildim dün ve bugün sabah yağmur kurbanı oldum yaz ayı ama bulutlar hala İstanbul'u da terk etmedi

Teşekkür ederim ablam arada buraya bakıyorum dinlenmiş sayılırım 2gün önce bütün camları sildim dün ve bugün sabah yağmur kurbanı oldum yaz ayı ama bulutlar hala İstanbul'u da terk etmedi
Geçenlerde Instagramda yağmurdan etkilenmeyen bir karışım gördüm denedim. Yağmur sonrası camlar camurlanmiyor. Bir fisfisin içine bir yemek kaşığı bulaşık deterjanı, bir yemek kaşığı parlatıcı , bir çay bardağı sirke, bir su bardağı sıcak su . Bunları karıştır cama sık . Islak bezle sil kurula . Sonuc çok güzel oldu. Balkon camına denemiştim üç hafta oldu hala çok temiz.

sorma sorma ben de çok hamlamışım bacaklarımın arası nasıl ağrıyor :d

şöyle ki bu hafta nescafe, pekmez ve şekerli hiçbirşey tüketmedim ve o yüzden sanırım eksi görmeye başladım, daha doğrusu pazartesiye göre eksiyim ama cumaya göre az bir artım var hala ne yazık ki
bakalım bugün yarın inşallah onu da atarım

sende nasıl durumlar canım

Günaydın , 400 ml şu icildi ,takviye alindi. 47 dk pilates yapıldı
Ohh maşallah
En sağdaki üçlü noktaya tıklayıp [ ] bu işarete dokun düzelecektir
Ayy teşekkür ederim zipzipim
Dondurmacılar mii?? Kimmiş onlar

Mutfağa sadece evde olduğum zamanlarda girdigimden mantısı böreği pastası keki derken günü orada bitiriyorum. Mutfakta pişer banada düşer

Evetekmeği beyaz ekmek değildi diye avutuyorum kendimi

Rezene de demleyebilirsin hem bağırsaklarını rahatlatır hem de bebise faydası olurkaç aylık?

Evdeyken benim için de daha zor oluyor
Rezeneyi yeni doğum yaptığımda içiyordum 11 aylık olduk şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…