Şanslısın o haldeAnnem babam eşim eltim kardeşimin hanımı hepsi öğretmen canım.
Öğretmenler sarmış dört bir yanımı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şanslısın o haldeAnnem babam eşim eltim kardeşimin hanımı hepsi öğretmen canım.
Öğretmenler sarmış dört bir yanımı![]()
Canım kontrollü yemeye çalış bileydik olmaz belki çok az artıya geçersin ama sonrası önemli biliyorsun
Canım harika menü afiyet olsun
Hayıııır kuşum tabak yoktu menündebaşka mı paylaştın kaçırdım o zaman
bi daha at balkuşum
Minaaam afiyet olsun canııımbugünle yarın akşam öğününe karbonhidrat koymamaya çalış bak farkı birlikte görelim
Harikasın vallahi canımafiyetler olsun
Afiyet olsun canımm bayılırım dutaa
Çok şanslısın kurabişimben de tatili iple çekiyorum akşamları sahilde yürüyeyim diye ama çok kalabalık oluyor maalesef
Tatlım diyelim en son öğününü 18. 00' de yedin sonraki öğün için 16 saat sayiyorsun. Bir sonraki öğün saatin 11.00 oluyor. Altı saat içinde de ikinci öğününü yemek gerekiyor. 18.00 de bitirmen gerekiyor tekrar. 18.00' den sonra çignemeli bir şey yemiyorsun. Ekmek zorunluysa senin için tam tahıllı, çavdarlı tercih et. O da kahvaltı öğününde olsun.Aralıklı oruç bende çok duydum ama nasıl yapmam gerektiğini tam anlamadım. Ben beyaz ekmek tüketiyorum hiç çavdar tam buğday kepek onlardan alıyorum ve sadece sabah kahvaltılarında tüketiyoruö yemek konusunda sorun değil ama çikolatadan falan çekemiyorum kendimi sanırım o taraf çok zorluyor beni yemek yemesem hiç açım demem mesela
yarın kızımın öğretmenleriyle veda yemeğimiz var ama bizim için kutsal perşembe olacağı için sadece kahve içeceğimBenim canım mavişlerim olabildiğince temiz beslenelim lütfeneğer bir misafirlik dışarı çıkma gibi bir sorunumuz varsa çok abartmamaya çalışalım ve diğer öğünleri sıvılarla geçirmeye çalışalım
evdeysek zaten sorun yok dimi canlaaar
Kantara kaldı iki gün hadi bakalım
Elhan
@Cookiie
Limoni026
@J O U
@ada81
@sudansebep
@Lonely single girl
@Mina45
Mthn83
Jasminium84
@kayipdunya
ben de öyleyim ya, dışarıdayken saatlerce yemesem aramıyorum, acıkmıyorum ama evde olunca buzdolabının önünden ayrılamıyorum acaba şimdi ne yesem diyeBen evde olduğumda daha zor
Aaaaa teşekkür ederim bende başlayayım o zaman iyice araştırıpTatlım diyelim en son öğününü 18. 00' de yedin sonraki öğün için 16 saat sayiyorsun. Bir sonraki öğün saatin 11.00 oluyor. Altı saat içinde de ikinci öğününü yemek gerekiyor. 18.00 de bitirmen gerekiyor tekrar. 18.00' den sonra çignemeli bir şey yemiyorsun. Ekmek zorunluysa senin için tam tahıllı, çavdarlı tercih et. O da kahvaltı öğününde olsun.
Vaavv süpersin maşallah sanaS Suskunkardelen canımm, sabah erken kalkıp leslie boosted 20 dk yaptım
uygun zamanında seni de bekliyorum![]()
EvetAyağına sağlık canım
Maşallah ayağına sağlık canım
Afiyet olsun menün güzel olmuş
2 topu zor bitirdim canım fazlasını istesem de yiyemem
Afiyet olsunnn.. yine temiz bir menü
Afiyet olsun canım tantuni ekmek arası miydi? Sporun çok güzel
![]()
Rezene de demleyebilirsin hem bağırsaklarını rahatlatır hem de bebise faydası olurSu içiyorumemzirdiğim için bitki çayı içemiyorum hafta içide kendime çay demlemiyorum suyla idare ediyorum
![]()
Evdeyken benim için de daha zor oluyoryarın kızımın öğretmenleriyle veda yemeğimiz var ama bizim için kutsal perşembe olacağı için sadece kahve içeceğim
ben de öyleyim ya, dışarıdayken saatlerce yemesem aramıyorum, acıkmıyorum ama evde olunca buzdolabının önünden ayrılamıyorum acaba şimdi ne yesem diye![]()
Şimdiye kadar dikkat ettim kaptanicemAfiyet olsun bitanem. Bugün karbonhidratsiz beslenirsen tüm olumsuzluklardan kurtulursun. Dikkat et tamam mı kardelenim![]()
![]()
Ben de mola verdim. Bayrama kadar biter n'olacak sanki. Nevresimleri değiştirdim mı sanki Türkiye'yi temizlemişim gibi bir ferahlık geldiBen dip buçak temizlik yapıyorum bu hafta ama şuan süpürge ayağımın altında ben koltukta telefon elimde buradayım![]()
![]()
![]()
Cam perde nevresim koltuklar koltuk örtüleri battaniyeler yorganlar yazlıklar kışlıklar hepsi finis sil süpür kaldıBen de mola verdim. Bayrama kadar biter n'olacak sanki. Nevresimleri değiştirdim mı sanki Türkiye'yi temizlemişim gibi bir ferahlık geldikulubu ihmal etmek olmaz
dondurmacilara bir bakayım
![]()
Maşallah sana da kuzumCam perde nevresim koltuklar koltuk örtüleri battaniyeler yorganlar yazlıklar kışlıklar hepsi finis sil süpür kaldıtam değil ama bende de takıntı var sanırım herkes bir günde bitiriyor temizliği ben oda oda gidiyorum
Allah yardım etsin
Teşekkür ederim ablam arada buraya bakıyorum dinlenmiş sayılırımMaşallah sana da kuzumbizim burada onlari bitireli çok oldu.
yagmurlar dur durak bilmiyor ama haziran ayı sonuçta yaz gibi davranıyoruz . Sana da kolay gelsin canım. Dinlenmeyi ihmal etme.
![]()
Geçenlerde Instagramda yağmurdan etkilenmeyen bir karışım gördüm denedim. Yağmur sonrası camlar camurlanmiyor. Bir fisfisin içine bir yemek kaşığı bulaşık deterjanı, bir yemek kaşığı parlatıcı , bir çay bardağı sirke, bir su bardağı sıcak su . Bunları karıştır cama sık . Islak bezle sil kurula . Sonuc çok güzel oldu. Balkon camına denemiştim üç hafta oldu hala çok temiz.Teşekkür ederim ablam arada buraya bakıyorum dinlenmiş sayılırım2gün önce bütün camları sildim dün ve bugün sabah yağmur kurbanı oldum yaz ayı ama bulutlar hala İstanbul'u da terk etmedi
sorma sorma ben de çok hamlamışım bacaklarımın arası nasıl ağrıyor :dVaavv süpersin maşallah sanaben hamlamisim uzun zamandır yapmayınca
her yerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim ama pes etmek yok
kızımı bı aşıya götüreceğiz sonrasında ben de yapacağım inşallah
tartıda ne durumdasin etkisini görmeye başladın mi?
Ohh maşallahGünaydın , 400 ml şu icildi ,takviye alindi. 47 dk pilates yapıldı
Ayy teşekkür ederim zipzipimEn sağdaki üçlü noktaya tıklayıp [ ] bu işarete dokun düzelecektir![]()
Dondurmacılar mii?? Kimmiş onlarBen de mola verdim. Bayrama kadar biter n'olacak sanki. Nevresimleri değiştirdim mı sanki Türkiye'yi temizlemişim gibi bir ferahlık geldikulubu ihmal etmek olmaz
dondurmacilara bir bakayım
![]()
2MOhh maşallah
Ayy teşekkür ederim zipzipim
Dondurmacılar mii?? Kimmiş onlar![]()
Mutfağa sadece evde olduğum zamanlarda girdigimden mantısı böreği pastası keki derken günü orada bitiriyorum. Mutfakta pişer banada düşeryarın kızımın öğretmenleriyle veda yemeğimiz var ama bizim için kutsal perşembe olacağı için sadece kahve içeceğim
ben de öyleyim ya, dışarıdayken saatlerce yemesem aramıyorum, acıkmıyorum ama evde olunca buzdolabının önünden ayrılamıyorum acaba şimdi ne yesem diye![]()
Rezeneyi yeni doğum yaptığımda içiyordum 11 aylık olduk şükürEvetekmeği beyaz ekmek değildi diye avutuyorum kendimi
Rezene de demleyebilirsin hem bağırsaklarını rahatlatır hem de bebise faydası olurkaç aylık?
Evdeyken benim için de daha zor oluyor
Kurtarıcı meleğim benim de başıma sık sık gelir sen yardımcı olurdun.En sağdaki üçlü noktaya tıklayıp [ ] bu işarete dokun düzelecektir![]()