- 14 Şubat 2021
- 1.733
- 10.469
- 158
- 44
Yağmurdan kaç@arke n doluya tutulma daRüzgarıarke me aldım fırtına gibi geliyorum aslaaaa pes etmeyeceğim
Not: bu arada arke esprisinden sikilanlardan özür dilerim ama bana çok eğlenceli geliyor
Lavaşsız adana mı olurAfiyet olsun canım adana nin lavasi yoktur diye düşünmek istiyorum
Tabiii her zaman tam motive sen kopma burdan
Yağmurdan kaçıyorum demedim ki fırtına gibi üzerinize geliyorum dedimYağmurdan kaç@arke n doluya tutulma da
Afiyet olsun canım ödül öğününü yapmışsın kalan günlere çok dikkat edelim. Bu arada Kaptanın benim beni etiketlemeyi unutma canımSbah iki tb ekmek te kaşarlı sucuklu tost
İki hurma bir tahinli muz
Ara yer fıstık bir avuç
Akşam 2 lahmacun bir dilim ıslak kek
Bu hafta sıfır şeker yapmak istiyorumbakalım nasıl olck bugün son Du
Boncuk2307
Ellssa
Canım Kaptan olunca diyetten de muafsın yazmana da yapmana da gerek yok rahat ol yaniGünaydın kizzz kaptan oldum diye dünkü menüyü yazmamışım ya
Sabah
2 Yumurta ile lorlu omlet
Yarım tam bugday lavaş
3 zeytin
Domates biber yeşillik
1 tk bal
Ogle
1 kase sulu köfte
Akşam
Yoğurtlu kabak
Bugun reglin son günüydü temizliğe verdim kendimi mutfağa bi girişim var bide çıkışımneyse ki bitti
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Kuşum sen ne yaptın böyle akşam ne bulduysan yemişsin kalan günlere dikkat edip dengelemen lazım15 Mart menü
Sahur
Küçük bir dilim lazanya
İftar 2 yk mercimek çorba 3 yk tavuklu pilav 4 içli köfte 2 yk kavurma 2 sıkım çiğköfte bir bardak kola
20.00 1 tulumba tatlısı
Su 1.5 litre
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun canım güzel menüGünaydın
Dünkü menüm
Sabah
Kaşarlı domatesli tost
1 haslanmis yumurta
Kefir
Muz
Öğle
Yoğurtlu apra sehriyeli çorba
Akşam
4_5 köfte
Fırın sebze.
1 dilim. Peynirli tava böreği
2.5 lt su
arke Boncuk2307 Ellssa
Heyyytt be nasıl da doğru kişiyi seçmişim Afiyet olsun canım harikaarke Ellssa Boncuk2307
Dün tek öğünümdü
Aç karna ; 1 litre sirkeli su - türk kahve -
Kahvaltı
Eki Görüntüle 3560724
22.00
Zencefil sumak limon yogurt kürü
Afiyet olsun Kaptanım çok güzel menüKimsecikler yok
Bugun regl den sonra orucun ilk günüydü çok zorlandım migrenim tuttu gece uykusuzluk da etkiliyor neyse ki açtık orucumuzu ilac içtim hemen
Bugun menum
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık yeşillik
İftar
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak türlü yemeği
Salata ve cacık
Ara yaparım biraz fıstık Ve hurma yemeyi düşünüyorum
Su 2.5 lt sahurla birlikte
Ellssa Boncuk2307 arke rakibem senin günün nasıldı
Hadi öyle olsunYağmurdan kaçıyorum demedim ki fırtına gibi üzerinize geliyorum dedim
Allah razı olsun toparlayacagim inşallahKendine engel olduğun düşüncesini de at aklından canım. Zaman zaman dalgalanmalar yaşamak çok normal, her şeyden önce sağlığın gelir. Eminim kendini toparlamaya başlayacaksın.
Afiyet olsun canım, akşam 1dilim börek daha iyi olurdu. Günün her öğününde karbonhidrat iyi olmamış.arke Ellssa Boncuk2307
İyi geceler
Kahvaltı
Kaşarlı tost
1 bardak kefir
4-5 çeri domates
Öğle
1.5 kase Arpa şehriye çorbası
Akşam
Fırın sebze
2 dilim ispanakli börek
Ara öğün
Elma- mandalina maden suyu
1200 adım falan ev işleri sadece
2lt su
Evet dikkat ettim bugün menuyu yazcm birazdan da ben rahatsızdım düzgün beslenemedim yaniAfiyet olsun canım ödül öğününü yapmışsın kalan günlere çok dikkat edelim. Bu arada Kaptanın benim beni etiketlemeyi unutma canım
Canım Kaptan olunca diyetten de muafsın yazmana da yapmana da gerek yok rahat ol yani
Kuşum sen ne yaptın böyle akşam ne bulduysan yemişsin kalan günlere dikkat edip dengelemen lazım
Afiyet olsun canım güzel menü
Heyyytt be nasıl da doğru kişiyi seçmişim Afiyet olsun canım harika
Afiyet olsun Kaptanım çok güzel menü
Ben dünü dengelemek için çok hafif yedim akşamdan beri açlıktan gözüm dönüyor ama seni yeneceğim için hiçbir şey yemedim
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Menümü yazıyorum :
Sahur : 1 bardak kefir, 3 hurma, 3 zeytin, 2 dilim peynir, çay
İftar : 1 kase mercimek çorbası, 1,5 Kayseri yağlaması, 1 kaşık barbunya, salata, 3 cevizli incir tatlısı(az şekerli, buharda pişmiş, 1 bardak şalgam
Su :1,5 litre
Yürüyüş : 6000 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Afiyet olsun kaptanim15 mart cumartesi menüsü
16.00 ilk öğün
5 yer kirazı kurusu, 5 ceviz, 1 muz.
19.30 akşam
1 yufkadan lahmacun, turp, soğan vs. 1 bardak ayran
Su 2.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 3560955
Oyle olmaz ama bak hastasın da biseler Yemen lazımAfiyet olsun canım ödül öğününü yapmışsın kalan günlere çok dikkat edelim. Bu arada Kaptanın benim beni etiketlemeyi unutma canım
Canım Kaptan olunca diyetten de muafsın yazmana da yapmana da gerek yok rahat ol yani
Kuşum sen ne yaptın böyle akşam ne bulduysan yemişsin kalan günlere dikkat edip dengelemen lazım
Afiyet olsun canım güzel menü
Heyyytt be nasıl da doğru kişiyi seçmişim Afiyet olsun canım harika
Afiyet olsun Kaptanım çok güzel menü
Ben dünü dengelemek için çok hafif yedim akşamdan beri açlıktan gözüm dönüyor ama seni yeneceğim için hiçbir şey yemedim
Az daha biseler ye kaptanim bu kadar az yememelisin16 mart pazar menüsü
13.30 kahvaltı
5 yer kirazı kurusu, 5 ceviz
14.30 ara
Avuç içi tuzlu fıstık
18.00 akşam
6 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve 160 gr ton balıklı salata, 10 tane tuzlu fıstık.
Su 2 lt
Spor
Eki Görüntüle 3560992 sonunda programı tekrar kurabildim.
Ben de diyorum bu yer kirazı ne altın çilekmis ya16 mart pazar menüsü
13.30 kahvaltı
5 yer kirazı kurusu, 5 ceviz
14.30 ara
Avuç içi tuzlu fıstık
18.00 akşam
6 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve 160 gr ton balıklı salata, 10 tane tuzlu fıstık.
Su 2 lt
Spor
Eki Görüntüle 3560992 sonunda programı tekrar kurabildim.
Ortalığın alasını koyacağızzzzzzOlsa güzel olurdu ama ben de yanıma destekçi aldım aldım canım seni. Karşı takıma savaş açıyoruz
Cicekle başlıyorummmmKarşıdan birini seç hemen kendine, sonra da çıtır çıtır ye onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?