Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayirli geceler hanimlar nasilsiniz gezegenfeza ablacim nasilsin apaya devam ediyormusun nisan ayinda tekrar baslayacaklarmis sen faydasini goruyormusun

Afiyet olsun canım ödül öğününü yapmışsın kalan günlere çok dikkat edelim. Bu arada Kaptanın benim beni etiketlemeyi unutma canım
Canım Kaptan olunca diyetten de muafsın yazmana da yapmana da gerek yok rahat ol yani
Kuşum sen ne yaptın böyle akşam ne bulduysan yemişsin kalan günlere dikkat edip dengelemen lazım
Afiyet olsun canım güzel menü
arke Ellssa Boncuk2307

Dün tek öğünümdü
Aç karna ; 1 litre sirkeli su - türk kahve -

Kahvaltı

Eki Görüntüle 3560724

22.00
Zencefil sumak limon yogurt kürü
Heyyytt be nasıl da doğru kişiyi seçmişim Afiyet olsun canım harika
Afiyet olsun Kaptanım çok güzel menü

Ben dünü dengelemek için çok hafif yedim akşamdan beri açlıktan gözüm dönüyor ama seni yeneceğim için hiçbir şey yemedim

Kendine engel olduğun düşüncesini de at aklından canım. Zaman zaman dalgalanmalar yaşamak çok normal, her şeyden önce sağlığın gelir. Eminim kendini toparlamaya başlayacaksın.
Allah razı olsun toparlayacagim inşallah

16 mart pazar menüsü
13.30 kahvaltı
5 yer kirazı kurusu, 5 ceviz

14.30 ara
Avuç içi tuzlu fıstık

18.00 akşam
6 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve 160 gr ton balıklı salata, 10 tane tuzlu fıstık.

Su 2 lt
Spor
sonunda programı tekrar kurabildim.

Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Afiyet olsun canım, akşam 1dilim börek daha iyi olurdu. Günün her öğününde karbonhidrat iyi olmamış.

Evet dikkat ettim bugün menuyu yazcm birazdan da ben rahatsızdım düzgün beslenemedim yani

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanim
Oyle olmaz ama bak hastasın da biseler Yemen lazım
Az daha biseler ye kaptanim bu kadar az yememelisin Afiyet olsun

Sahura kalktım. Gece yatmadan çocukların yiyeceklerini pişirip kenara koymuştum.
Çok uykum vardı. Çocuklari çağırıp yatayım dedim. Sonra uykum açıldı.
Çay demlemek istemedim filtre kahve ile vazgeçilmezim yer fıstığı yedim
Ya oruçta şu gün içindeki uykulu sersem halimi atlatmak için çare arıyorum . Hadi Ramazan neyse de kaza oruçlarından bu sebeple kaçıyorum
Sahura kadar uyumamayi sahuru de erken yapıp yatmayı denedim, o zaman da sabah namazına kalkılmıyor. Ramazan'da saat 24u geçmeden yatıp sahura kalkmak daha iyi oldu. Ama gün içinde en çok da sabah bomboş geçiyor. Çarşıya çıkıp yürüdügumde falan da ikindin de uyuyorum.

Şimdi bugün sahurdan sonra işlerimi yapıp çocukları okula gönderip yatmayı deneyeceğim öğleden sonra artık çarşı matket yemek işleri için mecbur ayaklanicam
Siz nasıl düzen kurdunuz

Ben de diyorum bu yer kirazı ne altın çilekmis ya bir zamanlarin popüler zayıflama şeysi tüm tuşlara basıyorsun bakalim
Bayram için bana da fikir veriyon

Kızlar bugün pek görünmeyebilirim oglum sünnet oluyor 9da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…