Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eksik bildirim tatlım bu kadarla kurtulamazsin.
Yediğin saatler ve etiketi ekliyorsun bitti ...Aaa ilerleyen saatlerde adımları unutmayalım
Menü de pek güzelmiş afiyet olsun, bulgurun miktarı lütfen
Okey 11 gibi kahvaltı yapıyorum . Öğlen yazdıklarımı 2 buçuk gibi yedim. Bulgur pilavı da bir porsiyon ben emziyorum lütfen azıcık tolere edileym yoksa asla doymuyorum ekmek hic yemiyorum ama 3 gündür. Etiket işini bilmiyorum . Anlatırsan çok iyi olur. Son olarak da bugün dışarı cikmadim adım az ama 9 dan beri emzirme dışında oturduğumu hatırlamıyorum ama Leslie boosted yaptım bır de 15 er tane 3 set iç bacak egzersizi yaptım. Yürüyüşe oglum uyuduktan sonra çıkabilirim ama emin değilim

16 sürme çikolata diye okudum. Yok artiikkk dedim ki 16 saat mis
Çok yoktu salata büyük bi kase idi ve 100 gr anca idi nohut
Afiyet olsun canım
Ya arkadaşlarla toplanmistik biz de dondurma yedi onlar ben yemedim ya

Salata yaptım nohutlu onu yedim.
Maşallah ne güzel iradeni seveyim
Afiyet olsun kaptanım.
Sağol canimcim
Bizim kaptan gümbür gümbür geliyor menekse_kokusu
Teşekkürler tatlım
Ömrümüzü yemekle kalmıyor yağları da yedi bitirdi
Ay valla bugün analizde baktım ki... verdigim 1.3 kg nin 1.2 si yağdan gitmiş nasıl sevindim anlatamam.. ama tabi daha gitmesi gereken çok yağ var. Benim kas az yağ cookk
14 haziran çarşamba
8905 adım
Elhan menekse_kokusu
Ayağına sağlık tatlım
14 haziran çarşamba

Sabah 09.00

1 dilim garip ekmek
Yarım dilim süzme peynir
2 cherry domates biber
2 ceviz

Akşam 15.30

8 küçük köfte
1 salatalık
1 kase yoğurt

Elhan menekse_kokusu
Afiyet olsun çok güzel olmuş menun

Şifreli yazıyorum arada kaçak olunca anlamayın diye

14 haziran 2023
Sabah 9:30
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim beyaz peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
Kırmızı ve yeşil biber

Öğle 13:00
3 y.k bulgur pilavı
6 y.k sebze yemeği
Çoban salatası

Ara 15:30
2 çubuk galeta
2 ceviz
2 dilim karpuz

Akşam 19:00
Yarım tabak fırında patatesli tavuk
3 y.k kuskus pilavı
Çoban salatası

2,5 litre su içildi

Şimdilik 6.300 adım atıldı çocuklar erken uyursa eger leslie yapacam

Elhan

Etiket nasıl yapılır
1. Adım: @ tıkla
2. Adım: Boşluk bırakmadan @' in yanına Elhan yaz. Elhan çıkacak .
Çocuğunu sütsüz bırakmayacak şekilde diyetini yap canım. Emziren annelerin kaliteli süt için nasıl beslenmesi gerektiğini araştır tecrübeli annelerden fikir al tatlım. menekse_kokusu nun da bebeği var bildiğim kadarıyla. Onun menulerine bir bak istersen. Adım için de zorlama kendini olduğu kadar artık. Güzel spor yapmissin i yeterli.

Of of mis gibi bir menü
Afiyet olsun canım

Çok sevindim canım yağlar gitsin sonra kardiyo ile kaslarını güçlendirirsin.

Afiyet olsun canım Akşamları karbonhidrat oranını yavaş yavaş düşürürsen alışır gidersin

Yaa ben çikolata sevmem dondurma sevmem bugün kızımın kep töreni vardı dönerken eşim çocuklara aldı illaaaaa bende yicekmişim neden yemiyomuşum sevmiyorum diyorum yok snlamıyo.
Çok şaşırdım
Ne mutlu sana, akşam bişeyler yedim kaldırdım, eşim dondurma alıp gelmiş, kaselere koydum, ben çok koyacam laf etme dedim, bahane ne kadar yersen ye dedi, umduğumdan az yedim şükür
Ben en çok hamurişi ve tatlı, çikolata severim, zaafım onlar, yoksa tığ gibi olurdum

Canım ilk günlerden çok zorlama, hamlığını at bi, yavaş yavaş arttır sporu

Tatlı olarak hurma arasına ceviz tavsiye ediyorum canım benim şeker isteğimi epey kesiyor

Bir de magnezyum eksikliği tatlı isteği yaparmış, magnezyum kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…