Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

N Nimooo Canım tabii ki bu işin duayeni değiliz ama kaç tane diyetisyen sonrası biliyoruz bir şeyler ama biz uygulamada sınıfta kalıyoruz

Saatler konusunda iki tip uygulamanı tavsiye edicem ben vücudu şaşırtmak için bir süre. Yani 2 ay biri sonraki 2 ay diğeri gibi
Birincisi geç kahvaltı yapılan aralıklı oruç yani uyandıktan 3-4 saat sonra ve 2. Öğün akşam 6-7 gibi son öğün olacak şekilde planlanacak. Eğer ihtiyaç hissedersen arada küçük bir ara öğün

İkincisi 3 ana ve bir ara öğünden oluşan saatler.
Bunda öğün saatlerini sen ayarlıyorsun ama kahvaltını 10 gibi akşam yemeğini en geç 6 da bitirecek şekilde. Fakat bu sistemde bazı öğünleri smoothie şeklinde yaparsan daha iyi sonuç alırsın.

Diğer öğünler ise iki tip beslenmede de çok net iki sistemde de geçerli aslında.

Öğünlerde 2 dilim tam buğday gibi özellikli herhangi bir ekmek veya 3 kaşık pilav veya makarna veya çorba

Ana öğünleri baklagil, 150 gr et veya sebze olarak düzenliyoruz.

Eğer baklagil varsa 6 yemek kaşığı susuz tarafından
Eğer sebze varsa 8 yemek kaşığı susuz tarafından
Sebze varsa yemekte yanına 4 yemek kaşığı yoğurt
Baklagil veya et varsa yanına salata
çok karışık anlatmadım umarım

Çok teşekkür ederim

Ya arada degisiyo 20 25 dklik 30 dk en son ama bitane var o daha iyi atayim sana
Kızım rahat bırakmıyo zaten

Dün 30 dkda ettim bunu bide termal taytım var benim terletiyo baya işe yarıyor
Tamam canım bunu yapmya çalışırım yürüyüşe çıkamadığım zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…