10 ocakta omurilik damarına pıhtı atması sebebiyle felç geçirdimNe rahatsızlığın var
Geçmiş olsun Rabbim safi ismiyle şifa versin10 ocakta omurilik damarına pıhtı atması sebebiyle felç geçirdim
Çok teşekkür ederimHoşgeldin bilgeciiimbir meslektaşım daha geldi öğretmenler tatili burada geçirecek sanıyorum arada kurul falan yapalım da kendimizi diri tutalım
Canım çok çok geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın
Canım istersen bir program yapabiliriz
Ahaaa kabak yap cordişimm kabak
Canım kaç kilosun senBanada bayrama kadar 5 kilo verebilmek için bir öneriniz var mı 3 kiloya da razıyım
Tamam canım bunu yapmya çalışırım yürüyüşe çıkamadığım zamanlardaYa arada degisiyo 20 25 dklik 30 dk en son ama bitane var o daha iyi atayim sana
Kızım rahat bırakmıyo zaten
Dün 30 dkda ettim bunu bide termal taytım var benim terletiyo baya işe yarıyor
Amin canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Rabbim safi ismiyle şifa versin
Ben dogru durust çıktığım yok hep evde bunlarla verdim inan yaniiTamam canım bunu yapmya çalışırım yürüyüşe çıkamadığım zamanlarda
Canım japon diyeti yapabilirsinBanada bayrama kadar 5 kilo verebilmek için bir öneriniz var mı 3 kiloya da razıyım
84 küsürCanım kaç kilosun sen
Nasıl bir diyetCanım japon diyeti yapabilirsin
Canım yeni başlıyorsan zaten gider hemen ilk 4 -5 kilo84 küsür
Evet çok veren var leslieyle canımBen dogru durust çıktığım yok hep evde bunlarla verdim inan yanii
Öfff çok sıkıcı yaaaa ben de mi yapsam acepEvet çok veren var leslieyle canım
İşte bende çok sıkılıyorum ondanÖfff çok sıkıcı yaaaa ben de mi yapsam acep
Çok geçmiş olsun10 ocakta omurilik damarına pıhtı atması sebebiyle felç geçirdim
İşte bende çok sıkılıyorum ondanşimdi havalar epeyde ısındı yürüyüşefe çıkmak zor geliyo gibi. Nebileyim valla sıkıla mıkıla yapcaz heralde
Canım benim yaaa allah şifa versin10 ocakta omurilik damarına pıhtı atması sebebiyle felç geçirdim
Sen yeterki çekin de çekeriz bizbeni saçımdan tutup çekmeniz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?