• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltı
13.00
1 yumurta z yağda (yarım yumurta sayılacak kadar küçüktü)
2 dilim ekmek
+2 lokma 1çk tahin pekmezli ekmek
Kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
7 zeytin
Domates çay

17 . 00
Az sütlü menengiç kahvesi(şekersiz)
2 hurma
Toplamda 1 avuç (tuzsuz çekirdek sarı nohut leblebi)

19.00
Pilav üstü tavuk döner (1 tabak ama pilavı daha çoktu)
Yoğurt 1 kase
söğüş

22.00
2 dilim (unsuz şekersiz yağsız brownıe)
Az sütlü filtre kahve

Su 1 1.5 litre arası

Spor 7 bin adım +20 dk spor aleti(parkta)

Yarın küçük bi işlemim var hastanede
Bu sebeple yarın belki akşamüzerine kadar aç olacağım o yüzden akşam yemeğini bi tık fazla ve geç saatte ara öğün yaptım

2 gün kaçamak yapmama sözü vermiştim kendime yerine getirildi:KK71:

Yine yarında dikkat ederim ama hastane işlerinden dolayı neler olur bilemiyorum

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

10:00
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
2 çeri domates
1 küçük kapya
1 sivri biber
1 kk kaşar peyniri
5-6 yeşil zeytin

18:00
1 kase tavuk sote
1/2 kase yoğurt

Kaçamak: çikolata :oops: :oops:
Spor: 50 dk reformer pilates

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

İnşallah kaçamağın acısı sabah tartıda çıkmaz :KK17:

Yassahh dedik canım :KK70:

Şaka bir yana karşımıza alıp konuştuk, okul başarın düştü, sınav sonuçları iyi gelmiyor (özel okulda, her hafta başı deneme sınavları var), Bu yüzden bir süre teknolojik aletler sınırlı olacak biz de dikkat edeceğiz dedik. Tabiki hoşuna gitmedi hala şansını deniyor, biz de tamamen yasak değil ama sende düzelme görmemiz lazım öncelikle dedik. Günün belirli bir süresinde ders çalışmalısın ona göre de eğlence saatlerini düzenleyeceğiz dedik. Ders çalışırken de ben yanında oluyorum, o öğretmen modunda oluyor (özellikle fen ve matematikte) ben öğrenci. böylece eğlenceli çalışma saatlerimiz oldu canım. Onun da hoşuna gitti. Şimdilik böyle ilerliyoruz canım, bugün ders çalışmayacak çünkü okuldan sonra da bilsem vardı o yüzden dinleniyor ama yine tv telefon yok. Odasında legolarıyla oynuyor. bizimki kurallar konusunda uyumlu, isteklerini belirtebiliyor ama tersleşemez. Böyle işte canım. Seninkiler kaç yaşında şu an (belki bu soruyu daha önce de sormuşumdur)
Seninki kaç yaşında? Benımkıler daha 6,5 yaşında canım sınıflarında en küçükler bıraz yaştan da kaynaklı. Soyledıklerın çok açıklayıcı oldu sağol. Benımkılerde özel okulda kızımda dıkkat dağınıklığı var dıye düşünüyorum odaklanması çok zor oluyor dersek nedenle de ıstemıyorum aslında tablet. Bugün sadece yarım saat cıvarı baktılar bu çok ıyı bır rakam bızım ev ıcın. Bakalım ben de deneyecegım oğretmenlerıyle konuşayım bıraz daha
Bu sonuca üzüldüm canım, peki ne yapılacak o tümöre.

Gerçekten mükemmel menü diye bir şey yok canım, ayrıca ömrümüz boyunca tüm yiyecekleri hayatımızdan çıkaramayız. O yüzden bazen fazla kaçarsa ertesi gün dengeleyeceğiz diğer günler de dikkat edip eksiye geçmeye çalışacağız. Yolumuz uzun bıkmadan usanmadan yapacağız canım. Buraya yazmak cidden çok iyi geliyor, lütfen uzak kalma.

Benden de çok ama çok loveeeee :KK200:

Canım o rakam geçici lütfen ona takılma. Ben bu sabah evdeki tartıda 80.7 gördüm (cumartesi 78.8 bildirim yapmıştım). Aradan bir saat geçtikten sonra yürüyerek diyetisyene tartıya gittim 80.05 çıktım (kıyafetle) ve 1.5 kilo ödem görünüyordu. Yani ben 78.5 kiloymuşum bu sonuca göre. Diyeceğim o ki her artı rakama inanma, vücudumuz sürekli suyu depolarımıza yollayıp hacmini korumaya çalışıyor o da tartıda artı kilo görünüyor. biz yolumuzdan şaşmayalım yeter ki elbette eksilmeye devam edeceğiz.
Yazdıkların moral oldu sağol canım tamam zaten bugün tartılmadım yarınkı tartıyı ve cumartesıyı baz alıcam artık.

Bugünün menüsü

Sabah 09 00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 tk tahin pekmez

Ogle 13 00
1 kase yoğurt çorbası
1 kepekli galeta

Ara 15 00
3 hurma fıstık ezmeli
Sade Türk kahvesi
5 tane altın başak kepekli bisküvi şu tahta gibi olanlardan

Akşam 18 00
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
Salata yağsız nar ekşili

Ara 21 00
Yogurt kuru Jou Jou sumakli yoğurdu yemiş ben durur muyum 🤣🤣

Su 3 lt
Spor malesef yok hala hastayım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze
Afiyet olsun
26.04.2025

Kahvaltı

2 haşlanmış yumurta

1 dilim tam buğday ekmeği

5 zeytin

1 tabak yeşillik

Ara 1 kase dondurma ödül yaptım 😂

Akşam

1 tabak sulu köfte

1 tabak mevsim salata

2 litre su

Adım 2529

————————————-

27.04.2025

Kahvaltı

3 yemek kaşığı kıymalı yumurta

2 dilim tam buğday ekmek

5 zeytin

1 dilim peynir

1 domates salatalık

Ara 1 bardak kefir

Akşam

4 yemek kaşığı et sote

2 yemek kaşığı pilav

1 kase salata

Su 2,5 litre

Adım 3050

————————————————-

28.04.2025

Kahvaltı 13:00

1 yulaf tost(beyaz peynirli )

1 domates 1 salatalık

5 zeytin

Ara 16:00

1 hurma 1 fincan kahve

Akşam 19:30

1 tabak bamya

1 kase cacık

Adım 9695

Su 2 litre

_Zeze _Zeze Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Mthn83 Mthn83

sabah 09.30
1 orta boy muz+ 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1 fincan az sütlü filtre kahve

öğlen 12.15
120 gr baharatlı tavuk, salata

ara 15.30-16.45
1 orta boy havuç,
1 fincan az sütlü filtre kahve
15 kuruyemiş

akşam 19.00
3 köfte, 3 yk patlıcan, 3 yk çiriş otlu basmati pilavı, 2 yk ev yoğurdu

ara 21.30
2 yk ev yoğurdu + 1/2 paket probiyotik
3 karadut
3 ceviz
1 fincan yeşil oolong çayı

şimdi rezene çayı içicem.

1,5 lt su

12.000 adım

Ne kesintisi, elektrik kesintisi oldugunu diyorsu radyoda Portekizde vs.

Genelde bu tarz haberler hep oluyor ama hicbisey cikmiyor.
yok canım bu gerçek. haber kanalları kısa geçmiş. özensiz ama youtube da bazı gazeteciler onlara gelen haberleri anlatıyor. ortalık karışmış iyice. uzarsa çok kötü olur diyorlar. Allah korusun 🤲🏻

Cumartesi menüsü daha iyiymiş. bu arada içli köftenin peynirli olanı ilk defa duydum o_O

Akşam menüsü sonrası içeriği şekerli olmuş. Yapmasan daha iyiydi

Ayarınca Cumartesi menüsü yapmışsın. Tebrik ediyorum. Ben olsam lokma değil sonu gelene kadar yerdim

Çok güzel :KK9:
Peynirli içli köfteyi kesinlikle yapıp denemelisin, harika oluyor, kıymalı içli köfte yemeyelim 3 sene olmuştur heralde, pişman olmadım, diğerlerinde çok haklısın 👍🏼

Eline sağlım canım ❤️
Teşekkür ederiz canım. Ellerine sağlık :KK200:
Benim için zevk balımlar :KK200:
65 mii çok yüksek değil mi
Sınırda çıktı benimki
Evet çok yüksek normal aralık 5-23 müş benim 65 çıkmıştı ilaçla diyetle 18 e düşürmüştüm ilacı bıraktırmıştı diyete devam demişti. Ben de bu ara cozuttuğum için geri yükseldi diye düşünüyorum. Vitamin değerlerim de çok düşük o yüzden bakalım neler verecek doktor:KK51:

Yani yazsam mi bilemedim benim için kocaman bir dur tabelası olması lazım🫣
Sabah 1 yumurta ekmek salatalık
Öğlen 1 lahmacun
Akşam ton balıklı salata
(Çocuklar poğaça çerez filan yedi onlara dadandim.)
Su 1 lt belki
Adım 5400
Bugün oturduğum yerde uyuduğum bir gün yorgunum
Yarın için umudum yok ama umutsuz da olmamaliyim evrene olumlu mesaj gitsin kilolarım su gibi akıp gitsin
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Benim için zevk balımlar :KK200:

Evet çok yüksek normal aralık 5-23 müş benim 65 çıkmıştı ilaçla diyetle 18 e düşürmüştüm ilacı bıraktırmıştı diyete devam demişti. Ben de bu ara cozuttuğum için geri yükseldi diye düşünüyorum. Vitamin değerlerim de çok düşük o yüzden bakalım neler verecek doktor:KK51:
Benim dr direk o sonuca bakmadı yalnız glikoz lâ insülin çarpılıp 4 e bölünür çıkan sonuç 2.5 dan yüksek olursa sıkıntk dedi o hesaba göre benimki sınırda çıkıyor
Seninki yine yüksek çıkar muhtemelen ama 65 olarak baz alınmıyor

youtube da birkaç gazeteci uzun anlatmış. bayağı bir kaos varmış. devletler toplantı yapıyormuş. eğer diyorlar kesinti uzarsa ve insanlar para çekemezse yağma başlar ve bu da iyice kaosa sürükler.
bunun dışında bide Carre.our diye market var tamamen yazmam dogrumu bilmiyorum ama Turkiyedede var bir harfi eksik yazdım
o marketin club kartı olan herkesin şifreleri bilgileri herseyi malesef sızdırılmis bununla ilgili bir haber yapıldı bu karta sahip olan herkesin hemen butunşifrelerini yenilemeleri gerektigini bu bilgilerin kötü düşünceli insanlarin eline gecebilecegini vurguladılar

Selam kizlar gecen haftalar da yazdim bikac ama birakmadim burayi hep okudum sizi .
Menülerimde bi gün iyi bi gün kötü ,ben de yazmayayim en iyisi dedim.

Farkettim ki mülemmel menü diyet yok , yazilanlar da kacamak da var ama buna ragmen kilolar veriliyor ne güzel.

Ben de günahimla sevabimla hergün burda olmak istiyorum.
Vücudum sinyal veriyor, dün aksam gec vakit 2 dilim Pizza yedim her yerim sismis. Yürüyüse attim kendimi.

Yarin burda okullar aciliyor cok sükür okula git gel derken benim de düzenim oturur.

Tekrardan herkese günaydin.
Canım benim insanız biz robot degiliz
etrafımızda bır sürü uyaran var
yani bir gün bir komşu birsey getirir bir gün misafirlik veya ayda bir ozel günümüzle gelen hormonal değişiklikler hepsi birer etken

nefsimiz var nihayetinde

Saolasın canım banada cerrahlık dediler ama çok rica ettim çekin diye ameliyatsız aldı saolsun ama çok kanama var ya sanki normal mi acaba bide kimisi tükürme yut diyor kimi tükğr diyor midem bulandı iyice

öyle yaparım muhtemelen bi mercimek çorbası tamamdır

saolaasın kaptanım öyle yaparım muhtemlen
Geçmiş olsun canım 🤲🏼, yutma sakın

özellikle yurtdışında yaşayan kızlar cevap yazarsanız sevinirim.

youtube da bir gazetecinin videosunu izledim az önce. Avrupa ülkelerine Portekiz, İspanya, Fransa, Andora ya siber saldırı olduğu ve ülkelerin karanlığa gömüldüğü, olaylar çıktığı, bankalar, internet vs nin durduğu, insanların metroda kaldığı, kimsenin para çekemediği ve bir sürü karışıklık olduğunu söylüyor. ülkeler özellikle Andora'nın tamamen karanlığa gömüldüğü haberleri geliyor diyor.

yaşadığınız ülkelerde sorun var mı?

gezegenfeza gezegenfeza _Zeze _Zeze Tutku44 Tutku44 @suspushanimcim @FitFiliz aklıma gelenler
Bizde şimdilik sorun yok canım
Arada bir alarm çalıyor, tatbikat yapıyorlar, tüm telefonlar ve yerleştirdikleri bölgelerdeki sirenler çalıyor, bişeylerin ayak sesleri sanki, bekliyoruz bakalım, Rabbimin dediği olur

bunun dışında bide Carre.our diye market var tamamen yazmam dogrumu bilmiyorum ama Turkiyedede var bir harfi eksik yazdım
o marketin club kartı olan herkesin şifreleri bilgileri herseyi malesef sızdırılmis bununla ilgili bir haber yapıldı bu karta sahip olan herkesin hemen butunşifrelerini yenilemeleri gerektigini bu bilgilerin kötü düşünceli insanlarin eline gecebilecegini vurguladılar
Aslında şöyle düşündüm de, mesela benim de bu markete ait eski bir kartım var. ama şifrem falan yok ki neyi ele geçirecek

Back
X