• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

N Nimooo 💜💜Canım tabii ki bu işin duayeni değiliz ama kaç tane diyetisyen sonrası biliyoruz bir şeyler 😂😂😂ama biz uygulamada sınıfta kalıyoruz😂😂

Saatler konusunda iki tip uygulamanı tavsiye edicem ben vücudu şaşırtmak için bir süre. Yani 2 ay biri sonraki 2 ay diğeri gibi
Birincisi geç kahvaltı yapılan aralıklı oruç yani uyandıktan 3-4 saat sonra ve 2. Öğün akşam 6-7 gibi son öğün olacak şekilde planlanacak. Eğer ihtiyaç hissedersen arada küçük bir ara öğün

İkincisi 3 ana ve bir ara öğünden oluşan saatler.
Bunda öğün saatlerini sen ayarlıyorsun ama kahvaltını 10 gibi akşam yemeğini en geç 6 da bitirecek şekilde. Fakat bu sistemde bazı öğünleri smoothie şeklinde yaparsan daha iyi sonuç alırsın.

Diğer öğünler ise iki tip beslenmede de çok net iki sistemde de geçerli aslında.

Öğünlerde 2 dilim tam buğday gibi özellikli herhangi bir ekmek veya 3 kaşık pilav veya makarna veya çorba

Ana öğünleri baklagil, 150 gr et veya sebze olarak düzenliyoruz.

Eğer baklagil varsa 6 yemek kaşığı susuz tarafından
Eğer sebze varsa 8 yemek kaşığı susuz tarafından
Sebze varsa yemekte yanına 4 yemek kaşığı yoğurt
Baklagil veya et varsa yanına salata
çok karışık anlatmadım umarım 🤭🤭🤭

Hoşgeldin bilgeciiim 🤗🤗 bir meslektaşım daha geldi 💜💜 öğretmenler tatili burada geçirecek sanıyorum 😂😂🤗 arada kurul falan yapalım da kendimizi diri tutalım 😂😂

Canım çok çok geçmiş olsun 🥰🥰 inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın 💜💜

Canım istersen bir program yapabiliriz 😘😘🥰

Ahaaa kabak yap cordişimm kabak 😂😂😂
Çok teşekkür ederim 🥰

Ya arada degisiyo 20 25 dklik 30 dk en son ama bitane var o daha iyi atayim sana
Kızım rahat bırakmıyo zaten

Dün 30 dkda ettim bunu bide termal taytım var benim terletiyo baya işe yarıyor

Tamam canım bunu yapmya çalışırım yürüyüşe çıkamadığım zamanlarda 😄

Back
X