Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Peki nedir yani ne kadar almam gerekiyor artık sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum ama karbonhidratı kısıyorum yine de doğru mu yapıyorum bilmiyorum.

Cumartesi Pazar için diyet önerisi istiyorum. Japon diyeti olmasın muzsuz bi diyet olsun.
Dukan atak yap sabah yumurta ye akşama yulaf kepekli pizza ayran yap. Herşey o kadar yağsız olmasına gerek yok.
Ertesi gün yine sucuk yumurta yap akşama et yada tavuk dürüm yap kepekten.
Ben bı dönem yaparken arkadaşlar gülmüştü ne iyi diyet diye

Beni bozabilir. Karbonhidrat tüketmeyeyim. Canım cok istedi az önce 3 kasik princ pilavi yedim. Ben en iyisi et Salata yumurta içeren bir diyet yapayim. Teşekkür ederim

Ne rahatsızlığın var

Hoşgeldin bilgeciiim bir meslektaşım daha geldi öğretmenler tatili burada geçirecek sanıyorum arada kurul falan yapalım da kendimizi diri tutalım
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın
Peki nedir yani ne kadar almam gerekiyor artık sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum ama karbonhidratı kısıyorum yine de doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
Canım istersen bir program yapabiliriz
Cumartesi Pazar için diyet önerisi istiyorum. Japon diyeti olmasın muzsuz bi diyet olsun.
Ahaaa kabak yap cordişimm kabak

Kurul deme ya bıktım dinlenelim burada sadece muhabbet edelim

Dogru karbonhidrat almalısın ama az
4 gün sebze 3 gün et yapabilirsin kahvaltıda ekmek yiyerek karbonhidrat alabilirsin

Ahanda öğretmen

Hoşbuldumm canımmm her türlü toplantı jimnastik hoplamalı zıplamalı kurul yapılır buradan ayrılmam artık. Bir ara verdim başıma gelmeyen kalmadı Neyse başladığımız yerdeyiz en azından daha fena bir kiloyla geri gelebilirdim. Safları sık tutalım yazı değerlendirelim meslektaşım aynen
Zipzip- kaptanım çalışıyormuş seni de çok özledim kaptanımm emektarımız her koşulda bizimle uğraşır canımız kaptanımız
Mthn83 benim pambıık prensesim eminim çok güzel kilo verdin dimi hedefe yaklaştın mı nedir durumun bakayım?

İnşallah kuzum, sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…