Günlük almamız gereke protein karbonhidrat yağ vb şeklinde dikkat etsen yeterli gerisi teferruat kısa vadeli ve ise yaramayan yöntemler kalori hesabı tezi curutuldu artık bu konuyu bence kapat yeni bir sayfa aç kendine sağlıklı yasam
Dukan atak yap sabah yumurta ye akşama yulaf kepekli pizza ayran yap. Herşey o kadar yağsız olmasına gerek yok.Cumartesi Pazar için diyet önerisi istiyorum. Japon diyeti olmasın muzsuz bi diyet olsun.
Beni bozabilir. Karbonhidrat tüketmeyeyim. Canım cok istedi az önce 3 kasik princ pilavi yedim. Ben en iyisi et Salata yumurta içeren bir diyet yapayim. Teşekkür ederimDukan atak yap sabah yumurta ye akşama yulaf kepekli pizza ayran yap. Herşey o kadar yağsız olmasına gerek yok.
Ertesi gün yine sucuk yumurta yap akşama et yada tavuk dürüm yap kepekten.
Ben bı dönem yaparken arkadaşlar gülmüştü ne iyi diyet diye
Gariban nedir yaa hiç yakışıyomuKilo veren herkese tebrikler
Ben ve benim gibi artı gören garibanlar üzülmeyelim haftaya kısmet
Ne gülüyon yaa garibanın yüzü gülür müGariban nedir yaa hiç yakışıyomu
Ne rahatsızlığın varHerşey yolunda mı, inşallah yolundadır.
Benim hastalığın doğuştan veya genetik olduğunu düşünüyorlar, hamdolsun annemde, babamda böyle bir hastalık olmadı, şimdi kardeşlerimin ve çocuklarımın baktırması gerekiyor
Ben de hergün daha iyiye gidiyordum dün akşam sol dizimin çevresi şiddetli ağrımaya başladı, hala ağrıyor ve zor yürüyorum, bu da geçecek inşallah
Ödem konusuna gelince, biz yapabildiğimizi yaparız, tam geçer diyemem dedi dr.
Yapacaklarımız, hergün çorabımı giyeceğim, arada su hapını alacağım, lenfdrenaj masajı yaptıracağım, bacakları arada Yukarda tutacağım
Şifa Allah tan, geçecek inşallah
Garibann dedi yaaNe gülüyon yaa garibanın yüzü gülür mü
Hoşgeldin bilgeciiimCordelia adım yarışması devam ediyor mu? Canımız kaptanımız Zipzip- masterfitte olmak istiyorum eğer mümkünse.
Şuanki kilo : 87.3
Eki Görüntüle 3258997
ADINIZ: Bilge
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1,75
KİLONUZ: 87.3
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: -yok-
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek , çok güzel yemek ama bayağı güzel gelmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sağlık hem güzellik
Canım çok çok geçmiş olsunHerşey yolunda mı, inşallah yolundadır.
Benim hastalığın doğuştan veya genetik olduğunu düşünüyorlar, hamdolsun annemde, babamda böyle bir hastalık olmadı, şimdi kardeşlerimin ve çocuklarımın baktırması gerekiyor
Ben de hergün daha iyiye gidiyordum dün akşam sol dizimin çevresi şiddetli ağrımaya başladı, hala ağrıyor ve zor yürüyorum, bu da geçecek inşallah
Ödem konusuna gelince, biz yapabildiğimizi yaparız, tam geçer diyemem dedi dr.
Yapacaklarımız, hergün çorabımı giyeceğim, arada su hapını alacağım, lenfdrenaj masajı yaptıracağım, bacakları arada Yukarda tutacağım
Şifa Allah tan, geçecek inşallah
Canım istersen bir program yapabilirizPeki nedir yani ne kadar almam gerekiyorartık sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum ama karbonhidratı kısıyorum yine de doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
Ahaaa kabak yap cordişimm kabakCumartesi Pazar için diyet önerisi istiyorum. Japon diyeti olmasın muzsuz bi diyet olsun.
Kurul deme ya bıktımHoşgeldin bilgeciiimbir meslektaşım daha geldi öğretmenler tatili burada geçirecek sanıyorum arada kurul falan yapalım da kendimizi diri tutalım
Canım çok çok geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın
Canım istersen bir program yapabiliriz
Ahaaa kabak yap cordişimm kabak
Tamam tamam gariban demiyim.Garibann dedi yaa
Kurul deme ya bıktımdinlenelim burada sadece muhabbet edelim
Dogru karbonhidrat almalısın ama azPeki nedir yani ne kadar almam gerekiyorartık sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum ama karbonhidratı kısıyorum yine de doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
Ahanda öğretmenCordelia adım yarışması devam ediyor mu? Canımız kaptanımız Zipzip- masterfitte olmak istiyorum eğer mümkünse.
Şuanki kilo : 87.3
Eki Görüntüle 3258997
ADINIZ: Bilge
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1,75
KİLONUZ: 87.3
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: -yok-
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek , çok güzel yemek ama bayağı güzel gelmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sağlık hem güzellik
Hoşbuldumm canımmm her türlü toplantı jimnastik hoplamalı zıplamalı kurul yapılırHoşgeldin bilgeciiimbir meslektaşım daha geldi öğretmenler tatili burada geçirecek sanıyorum arada kurul falan yapalım da kendimizi diri tutalım
Canım çok çok geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın
Canım istersen bir program yapabiliriz
Ahaaa kabak yap cordişimm kabak
Bir iki tavsiyeye hayır dememCanım istersen bir program yapabiliriz
İnşallah kuzum, sen nasılsın ?Yürümene çok sevindim canım inşallah yakınlarında çıkmaz böyle bir hastalık. Sana güvenim tam haline bakmadan etrafını toparlayan herkesi ayağa kaldıran bir enerjin var eminim bunun da üstesinden gelecek bir yolunu bulacaksın. Gizli bir yeteneğin sihirli bir değneğin var eminim o enerji seni yine iyileştirecek yine bir yolunu bulmanı sağlacaktır. Çok sabrettin inşallah daha fazla sabretmene gerek kalmadan tüm sıkıntıların biter Allah acil şifalar versin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?