Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kilo veren herkese tebrikler
Ben ve benim gibi artı gören garibanlar üzülmeyelim haftaya kısmet
Üzülmek de neymiş yemek de yememekte bizim kararımız.. Bilinçli olarak yemek istedim ve yedim oldu bittiHaftaya tabi ki dikkat edeceğim eksi görmek adına

Hepinize teşekkür ederim kızlar kendime ferace almıştım yeni geldi ama eşim hiç begenmedi kilolar dan dolayı kötü durdu galiba
Güle güle kullan canım nasılsa zayıflayacaksın Sen beğendiysen yakışmıştır ama
Ben bu sabah çok erken tartıldım, nick yazıp resim çekemedim, zaten takımlarda deyilim.
Geçen hafta 83,200
Bugün 84,500
Fark + 1.300
Neden gezegenin fezam
Hoşgeldin canım sıskapat olmaya hazır mısın öyleyse

Cordelia adım yarışması devam ediyor mu? Canımız kaptanımız Zipzip- masterfitte olmak istiyorum eğer mümkünse.
Şuanki kilo : 87.3

ADINIZ: Bilge
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1,75
KİLONUZ: 87.3
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: -yok-
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek , çok güzel yemek ama bayağı güzel gelmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sağlık hem güzellik

gezegenfeza nasılsın canım her şey yolundadır inşallah seni gördüğüme çok sevindim
Herşey yolunda mı, inşallah yolundadır.
Benim hastalığın doğuştan veya genetik olduğunu düşünüyorlar, hamdolsun annemde, babamda böyle bir hastalık olmadı, şimdi kardeşlerimin ve çocuklarımın baktırması gerekiyor
Ben de hergün daha iyiye gidiyordum dün akşam sol dizimin çevresi şiddetli ağrımaya başladı, hala ağrıyor ve zor yürüyorum, bu da geçecek inşallah
Ödem konusuna gelince, biz yapabildiğimizi yaparız, tam geçer diyemem dedi dr.
Yapacaklarımız, hergün çorabımı giyeceğim, arada su hapını alacağım, lenfdrenaj masajı yaptıracağım, bacakları arada Yukarda tutacağım
Şifa Allah tan, geçecek inşallah

Yürümene çok sevindim canım inşallah yakınlarında çıkmaz böyle bir hastalık. Sana güvenim tam haline bakmadan etrafını toparlayan herkesi ayağa kaldıran bir enerjin var eminim bunun da üstesinden gelecek bir yolunu bulacaksın. Gizli bir yeteneğin sihirli bir değneğin var eminim o enerji seni yine iyileştirecek yine bir yolunu bulmanı sağlacaktır. Çok sabrettin inşallah daha fazla sabretmene gerek kalmadan tüm sıkıntıların biter Allah acil şifalar versin kuzum

Güle güle kullan canım nasılsa zayıflayacaksın Sen beğendiysen yakışmıştır ama

Neden gezegenin fezam

Hoşgeldin canım sıskapat olmaya hazır mısın öyleyse
Teşekkür ederim sade düz bir model o yüzden tercih etmiştim ama eşim begenmedi pahalı mı buldu yada yakistiramadi mi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…