- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
inşaAllah canımSabır canım, inşallah beğendiğin gibi kıyafetler alıp rahatça giyersin
Bende inşallah
İnat ettim bende yeni bişey almıyorum, iki ileri 1 geri gidiyorum
Üzülmek de neymiş yemek de yememekte bizim kararımız.. Bilinçli olarak yemek istedim ve yedim oldu bittiKilo veren herkese tebrikler
Ben ve benim gibi artı gören garibanlar üzülmeyelim haftaya kısmet
Güle güle kullan canım nasılsa zayıflayacaksın Sen beğendiysen yakışmıştır amaHepinize teşekkür ederim kızlar kendime ferace almıştım yeni geldi ama eşim hiç begenmedikilolar dan dolayı kötü durdu galiba
Neden gezegenin fezamBen bu sabah çok erken tartıldım, nick yazıp resim çekemedim, zaten takımlarda deyilim.
Geçen hafta 83,200
Bugün 84,500
Fark + 1.300
Hoşgeldin canımSelam kızlar selam kaptanımZipzip- uzun süredir dönüş yapamadım ailede bir takım sıkıntılar üst üste gelince kendimi unuttum daha doğrusu. Çok güzel bir sistem kurmuştum burada oysa. Sizleri de çok özledim. Süper motivasyonla geri geldim herkese benden kalpp
Eki Görüntüle 3258985
Üzülmek de neymiş yemek de yememekte bizim kararımız.. Bilinçli olarak yemek istedim ve yedim oldu bittiHaftaya tabi ki dikkat edeceğim eksi görmek adına
Günaydın bu hafta gruplar aktif değil miydi anlamadim ben kimse bildirim etiket vs yapmadıÜzülmek de neymiş yemek de yememekte bizim kararımız.. Bilinçli olarak yemek istedim ve yedim oldu bittiHaftaya tabi ki dikkat edeceğim eksi görmek adına
Cok sevindim canım inşallah her şey güzel olur. Başka sıkıntılar yaşamayız
Formu istersen doldur yeni arkadaşlar var canim Seni tanımış olurlarTekrar form mu doldurayım yoksa sadece kilo bildirimi mi yapayım ben?
Herşey yolunda mı, inşallah yolundadır.
Yediklerim için neden yok, pisboğazlıkGüle güle kullan canım nasılsa zayıflayacaksın Sen beğendiysen yakışmıştır ama
Neden gezegenin fezam
Hoşgeldin canımsıskapat olmaya hazır mısın öyleyse
Haydi kopalım
Yürümene çok sevindim canım inşallah yakınlarında çıkmaz böyle bir hastalık. Sana güvenim tam haline bakmadan etrafını toparlayan herkesi ayağa kaldıran bir enerjin var eminim bunun da üstesinden gelecek bir yolunu bulacaksın. Gizli bir yeteneğin sihirli bir değneğin var eminim o enerji seni yine iyileştirecek yine bir yolunu bulmanı sağlacaktır. Çok sabrettin inşallah daha fazla sabretmene gerek kalmadan tüm sıkıntıların biter Allah acil şifalar versin kuzumHerşey yolunda mı, inşallah yolundadır.
Benim hastalığın doğuştan veya genetik olduğunu düşünüyorlar, hamdolsun annemde, babamda böyle bir hastalık olmadı, şimdi kardeşlerimin ve çocuklarımın baktırması gerekiyor
Ben de hergün daha iyiye gidiyordum dün akşam sol dizimin çevresi şiddetli ağrımaya başladı, hala ağrıyor ve zor yürüyorum, bu da geçecek inşallah
Ödem konusuna gelince, biz yapabildiğimizi yaparız, tam geçer diyemem dedi dr.
Yapacaklarımız, hergün çorabımı giyeceğim, arada su hapını alacağım, lenfdrenaj masajı yaptıracağım, bacakları arada Yukarda tutacağım
Şifa Allah tan, geçecek inşallah
Teşekkür ederim sade düz bir model o yüzden tercih etmiştim ama eşim begenmedi pahalı mı buldu yada yakistiramadi mi bilmemGüle güle kullan canım nasılsa zayıflayacaksın Sen beğendiysen yakışmıştır ama
Neden gezegenin fezam
Hoşgeldin canımsıskapat olmaya hazır mısın öyleyse
E bu harikaMalesef bu hafta eksiler olamadıı, lakin sıkılaşıyorum.. Dün 28 beden kot pantolon aldım meselaNeyse haftaya tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?