• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günlük almamız gereke protein karbonhidrat yağ vb şeklinde dikkat etsen yeterli gerisi teferruat kısa vadeli ve ise yaramayan yöntemler kalori hesabı tezi curutuldu artık bu konuyu bence kapat yeni bir sayfa aç kendine sağlıklı yasam

Peki nedir yani ne kadar almam gerekiyor 🙃 artık sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum ama karbonhidratı kısıyorum yine de doğru mu yapıyorum bilmiyorum.

Cumartesi Pazar için diyet önerisi istiyorum. Japon diyeti olmasın muzsuz bi diyet olsun. 🥰
Dukan atak yap sabah yumurta ye akşama yulaf kepekli pizza ayran yap. Herşey o kadar yağsız olmasına gerek yok.
Ertesi gün yine sucuk yumurta yap akşama et yada tavuk dürüm yap kepekten.
Ben bı dönem yaparken arkadaşlar gülmüştü ne iyi diyet diye 😅

Dukan atak yap sabah yumurta ye akşama yulaf kepekli pizza ayran yap. Herşey o kadar yağsız olmasına gerek yok.
Ertesi gün yine sucuk yumurta yap akşama et yada tavuk dürüm yap kepekten.
Ben bı dönem yaparken arkadaşlar gülmüştü ne iyi diyet diye 😅
Beni bozabilir. Karbonhidrat tüketmeyeyim. Canım cok istedi az önce 3 kasik princ pilavi yedim. Ben en iyisi et Salata yumurta içeren bir diyet yapayim. Teşekkür ederim😘

Herşey yolunda mı, inşallah yolundadır.
Benim hastalığın doğuştan veya genetik olduğunu düşünüyorlar, hamdolsun annemde, babamda böyle bir hastalık olmadı, şimdi kardeşlerimin ve çocuklarımın baktırması gerekiyor😔
Ben de hergün daha iyiye gidiyordum dün akşam sol dizimin çevresi şiddetli ağrımaya başladı, hala ağrıyor ve zor yürüyorum, bu da geçecek inşallah 🤲🏼
Ödem konusuna gelince, biz yapabildiğimizi yaparız, tam geçer diyemem dedi dr.
Yapacaklarımız, hergün çorabımı giyeceğim, arada su hapını alacağım, lenfdrenaj masajı yaptıracağım, bacakları arada Yukarda tutacağım
Şifa Allah tan, geçecek inşallah 🤲🏼
Ne rahatsızlığın var

Cordelia Cordelia adım yarışması devam ediyor mu? Canımız kaptanımız Zipzip- Zipzip- masterfitte olmak istiyorum eğer mümkünse.
Şuanki kilo : 87.3

Eki Görüntüle 3258997

ADINIZ: Bilge
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1,75
KİLONUZ: 87.3
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: -yok-
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek , çok güzel yemek ama bayağı güzel gelmek :skandal:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sağlık hem güzellik
Hoşgeldin bilgeciiim 🤗🤗 bir meslektaşım daha geldi 💜💜 öğretmenler tatili burada geçirecek sanıyorum 😂😂🤗 arada kurul falan yapalım da kendimizi diri tutalım 😂😂
Herşey yolunda mı, inşallah yolundadır.
Benim hastalığın doğuştan veya genetik olduğunu düşünüyorlar, hamdolsun annemde, babamda böyle bir hastalık olmadı, şimdi kardeşlerimin ve çocuklarımın baktırması gerekiyor😔
Ben de hergün daha iyiye gidiyordum dün akşam sol dizimin çevresi şiddetli ağrımaya başladı, hala ağrıyor ve zor yürüyorum, bu da geçecek inşallah 🤲🏼
Ödem konusuna gelince, biz yapabildiğimizi yaparız, tam geçer diyemem dedi dr.
Yapacaklarımız, hergün çorabımı giyeceğim, arada su hapını alacağım, lenfdrenaj masajı yaptıracağım, bacakları arada Yukarda tutacağım
Şifa Allah tan, geçecek inşallah 🤲🏼
Canım çok çok geçmiş olsun 🥰🥰 inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın 💜💜
Peki nedir yani ne kadar almam gerekiyor 🙃 artık sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum ama karbonhidratı kısıyorum yine de doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
Canım istersen bir program yapabiliriz 😘😘🥰
Cumartesi Pazar için diyet önerisi istiyorum. Japon diyeti olmasın muzsuz bi diyet olsun. 🥰
Ahaaa kabak yap cordişimm kabak 😂😂😂

Hoşgeldin bilgeciiim 🤗🤗 bir meslektaşım daha geldi 💜💜 öğretmenler tatili burada geçirecek sanıyorum 😂😂🤗 arada kurul falan yapalım da kendimizi diri tutalım 😂😂

Canım çok çok geçmiş olsun 🥰🥰 inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın 💜💜

Kurul deme ya bıktım 😂😂 dinlenelim burada sadece muhabbet edelim🥰

Dogru karbonhidrat almalısın ama az
4 gün sebze 3 gün et yapabilirsin kahvaltıda ekmek yiyerek karbonhidrat alabilirsin

Cordelia Cordelia adım yarışması devam ediyor mu? Canımız kaptanımız Zipzip- Zipzip- masterfitte olmak istiyorum eğer mümkünse.
Şuanki kilo : 87.3

Eki Görüntüle 3258997

ADINIZ: Bilge
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1,75
KİLONUZ: 87.3
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: -yok-
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek , çok güzel yemek ama bayağı güzel gelmek :skandal:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sağlık hem güzellik
Ahanda öğretmen 🤣

Hoşbuldumm canımmm her türlü toplantı jimnastik hoplamalı zıplamalı kurul yapılır 😂😂 buradan ayrılmam artık. Bir ara verdim başıma gelmeyen kalmadı 😂😂 Neyse başladığımız yerdeyiz en azından daha fena bir kiloyla geri gelebilirdim. Safları sık tutalım yazı değerlendirelim meslektaşım aynen 😂😂
Zipzip- Zipzip- kaptanım çalışıyormuş seni de çok özledim kaptanımm emektarımız her koşulda bizimle uğraşır canımız kaptanımız 💜💜💜💜
Mthn83 Mthn83 benim pambıık prensesim eminim çok güzel kilo verdin dimi hedefe yaklaştın mı nedir durumun bakayım?💜💜 😂😂

Yürümene çok sevindim canım inşallah yakınlarında çıkmaz böyle bir hastalık. Sana güvenim tam haline bakmadan etrafını toparlayan herkesi ayağa kaldıran bir enerjin var eminim bunun da üstesinden gelecek bir yolunu bulacaksın. Gizli bir yeteneğin sihirli bir değneğin var eminim o enerji seni yine iyileştirecek yine bir yolunu bulmanı sağlacaktır. Çok sabrettin inşallah daha fazla sabretmene gerek kalmadan tüm sıkıntıların biter Allah acil şifalar versin kuzum ❤️❤️❤️❤️
İnşallah kuzum, sen nasılsın ?

Back
X