Bizde öyle bişey olsa hastanede kadın kalmazSporumu yaptım, geç oldu diye koşa koşa yatmaya hazırlanıyordum ki yarın bize tatil olduğunu öğrendim. Fena kar yağacak Anlaşılan Ankara’ya, okullar ve 10 yaşından küçük çocuğu olan kamu personeli kadınlara idari izin vermiş Vali Bey. Bir kahve yapıp hemen geliyorum.
Afiyet olsun05.02.23
11.30 1 haşlanmış yumurta, 1 krep, 1 dilim peynir,3 zeytin, 1 TK bal ve tereyağı
15.00. Sade kahve,1 çikolatali gofret
16.00 1 portakal
19.00 fırın karnıbahar ve sarımsaklı yoğurt, 1 kase yayla çorbası
Şu:1.5 lt
Ucmelekannesi Zipzip-
Afiyet olsunMenü bildirimi
Bugün disarida yiyecegimiz ve oğluma sözümüzü tutma günü olduğu için kahvaltı yapmadım
Saat 19:40
1 adet kuşbaşı pide ( bir daha tövbe disardan yemem evde kendim yaparım yada fırında kendi goturdugum malzemelerle Allah in gücüne gitmesin aç olmasam ağzıma surmezdim)
1 adet künefe ( şeker orucumu bunun için bozduguma çok üzüldüm hayatımda yediğim en kotu kunefeydi )
1 adet büyük boy ayran
Evde şimdi kahve
Su 2 litre yatana kadar 4 5 bulur agzimda iğrenç bir Tat var
Ucmelekannesi Zipzip-
5.2.2023 Menüm: (bugun batirdim ya)
10:30 filtre kahve, 3 tane cikolata kapli cilekli draje
12:00 2 dilim tb ekmegi, 1yk sürme peynir, domates salatalik, 3 dilim hindifüme salam, 2 yumurta ile menemen
15:00 kahve ile 1 muffin, 1 kurabiye, 3 cilekli draje
16:00 form cayi
18:00 200gr tavuk ile sebze sote kremali, Ayran
20:00 kahve, 2 kare cikolata, 1 kuru kayisi (komsum geldi)
25 dk leslie
10.016 Adim
Eki Görüntüle 3203154
Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi
2 lt Su
Afiyet olsun kızHayırlı akşamlar❤
5 şubat
Sabah uyanır uyanmaz 1 kuru incir 1filtre kahve
10.30
2 haş yumurta bol yeşillik 1 dilim peynir 1 yemek kaşığı nohut 2 dilim ekmek 1 çay
ara 1 elma
Ara 1 fincan bitki çayı 4 ceviz
17.30
3 sıkım mercimek köfte booool bool salata 1 bardak ayran
3 lt su
6000 adım
Cordelia Zipzip- Hallederiz
Ben ne zamandır menemen yiyemiyorum ekmek belasındanBen yağda kızarmış biberle yaptım, bayıldım tadına, hafif kokulu kaşar da eklemiştim. Muhteşem oldu ama ekmek çok yedirdi, kolay kolay yapmam daha
Sağlık çalışanları için ‘aksatmadan’ ibaresi konmuş canım. Allah kolaylık versin…Bizde öyle bişey olsa hastanede kadın kalmaz
İdari izin demeyin bana, amire bagli diye 24-3alti hafta iznimi vermediler covitde. GebelikteBizde öyle bişey olsa hastanede kadın kalmaz
Benimde birinci amirim pandeminin başlarında idare etti beni. Sonra ikinci amirim ‘mühendise idari izin mi verilir!’ dediği için bütün kadın personel izne devam ederken 10 tane adamın yanında paşa paşa çalıştım. Amir çok önemli gerçekten. Allah benzer süreçleri yaşatmasınİdari izin demeyin bana, amire bagli diye 24-3alti hafta iznimi vermediler covitde. GebelikteHallederiz ustelik saglik bakanliginda bile tek kalan tedbir buydu, en yogun yer ama bizde olmadi iste
Olsun canım , yediğimiz günlere sayalım yani sen sayBen ne zamandır menemen yiyemiyorum ekmek belasından
Geçmiş olsun canımCordelia Zipzip- Ucmelekannesi
Boğaz kasintim arttı pastil aldım iyi gelir inşallah yarın mesai var ve yaşlı insanlara gideceğim
Eki Görüntüle 3202918
Pnrrr-12 @Goklerce Mthn83 @Ilazram @Fit mutlu anne @Willemijn- kelebek19 @Jasminium84 @Elif Tolga @Beyaz leylak
Vücudumuz o kadar hazirli bizimle birlikte yol almaya hadi bizde beynimizi hazırlayalım
Off of okadar haklisinki alim gücü cok azaldi yani daha dün 2 poset bisiler aldim marketten ki dolu dolu da degil yani 500tl yakn verdim icim aciyor ama yine birsürü eksik var. Allah hepimizin esine ve calisanlara güc kuvvet versin bide calisip hakkiyla yasiyamamk ne zorAynen canım, benim bir haftasonum var işte. Bir de ergen çoktu, okullar açılacak diye saldırmışlar herhalde avm yeAma dün çok üzüldüm, gerçekten alım gücünün ne kadar düştüğü suratıma suratıma çarptı. Çocuk oyun alanında yarım saatlik bir eğlence (kum havuzu mesela) yada 5 dk süren ama içinde biraz aksiyon olan bir alan (dağ tırmanışı mesela) 90 lira. Çocuğa 4 parça çıtır tavuk menü aldım, 90 lira. Ben 1 lahmacun 1 ayrana 60 lira verdim. Sadece oyun alanına girdik ve yemek yedik, kızım 5 oyun oynadı 90x5=450 + 150 yemek =600. 1 ay her haftasonu 1 gün dışarı çıkılsa 2400, arabanın yakıtından bahsetmiyorum bile. Allah yardımcımız olsun…
Yaa cok gecmis olsun yasemin bi eve girdimmi herkezi yokluyorTünaydın kızlar
2 gündür çok aktif değilim kusura bakmayın lütfen kızlar
küçük kızımdan büyüğe de geçti şimdi oda hasta, onlarla ilgileniyorum
onlara çorba yaptım şimdi yemek yapacağım
ama hareket etmeye çalışıyorum olabildiğince
yediklerime zaten dikkat ediyorum
Cok gecmis olsunMerhabalar arkadaşlar, Bnmde oğlum rahatsızlandı yine kulağı ağrıyor ateşi var hafif bu yıl gerçekten yordu bu hastalıklar bitmiyor maalesef
Sizede gecmis olsun hatice nasl smdi daha iyi mi kizinGeçmiş olsun herkese kızlar
Çocukların bu sene çok hasta olup ağrı gecirecegini söylemişti uzmanlar ne yazikki haklı çıktılar. Benim kızımda sabah boğazım ağrıyor diye kalktım 10 gündür falan öksürük yoktu saskindimartık öksürüğe razı olacak vaziyetteyimm ateş ,halsizlik,kusma olmadiktan sonra . Tövbe yarabbim rabbim sifamizi ver cemi cümleyle hepimizin amin
Gecmis olsun canim, afiyet olsun kahvenMUtlu haftasonlari kizlar
haftasonu pek giremiyorum siteye
Esim evde cocuklar felan
Oglumda hasta hâla
Oglum uyudu
Esimde kizimi babaannesine goturdu simdi
Bende turk kahvesi yaptim iciyorum
Masallah1 saatlik eliptik yapildi
Aslinda oglum uyurken birazda ben yatiyim dedim bi taraftanda kalk kalk hazir oglun uyurken evdede kimse yokken rahatca sporunu yap dedim
Spor galip geldi
Yaa o cok kötü oluyor üzüldümNasıl midem bulaniyor iğrenç bir durum
Geldim geldim
Ah ah bende sasirdm bugn icimden canavar cikti dur diyemedim
Insallah ilerlemez gecmis olsunCordelia Zipzip- Ucmelekannesi
Boğaz kasintim arttı pastil aldım iyi gelir inşallah yarın mesai var ve yaşlı insanlara gideceğim
Iyi gecelerİyi geceler
İnşallah canım yarın küçüğü bi hastaneye götürecem diş randevusu vardı öğlen gibi gelirim
Off of okadar haklisinki alim gücü cok azaldi yani daha dün 2 poset bisiler aldim marketten ki dolu dolu da degil yani 500tl yakn verdim icim aciyor ama yine birsürü eksik var. Allah hepimizin esine ve calisanlara güc kuvvet versin bide calisip hakkiyla yasiyamamk ne zor
Yaa cok gecmis olsun yasemin bi eve girdimmi herkezi yokluyor
Cok gecmis olsun
Sizede gecmis olsun hatice nasl smdi daha iyi mi kizin
Gecmis olsun canim, afiyet olsun kahven
Masallah
Yaa o cok kötü oluyor üzüldüm
hosgeldinn zehra hadi yarn bildirimle basliyorsun degilmii
Ah ah bende sasirdm bugn icimden canavar cikti dur diyemedimcok üzgünümn
Insallah ilerlemez gecmis olsun
Tamam canımHallederiz
Ucmelekannesi
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesajla fotoğraf ve nikli olarak bekliyorum
Diğer bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
@Elhan
Hedef60kgolmak
@fesang
@minerva1988
erenmothers
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
Mthn83
gezegenfeza
@belmayne
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
kelebek19
@karamelllim
@Jasminium84
Pnrrr-12
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@Goklerce
@Beyaz leylak
@Ilazram
@siskopat
@Elif Tolga
@Toprak_ Kokusu
@Suskunkardelen
@kayipdunya
Afiyet olsun
Amin amin. İlla yalaka mi olmamiz lazlm afedersin, bosver.Benimde birinci amirim pandeminin başlarında idare etti beni. Sonra ikinci amirim ‘mühendise idari izin mi verilir!’ dediği için bütün kadın personel izne devam ederken 10 tane adamın yanında paşa paşa çalıştım. Amir çok önemli gerçekten. Allah benzer süreçleri yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?