Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben yağda kızarmış biberle yaptım, bayıldım tadına, hafif kokulu kaşar da eklemiştim. Muhteşem oldu ama ekmek çok yedirdi, kolay kolay yapmam daha
Ben buzluktan çıkardığım biberlerle yaptım çocuklarda durmadı az kavurdum benimki kızarmış gibi degil haşlanmış biber gibiydi daha çok. Ben sadece kendime yaptım çok az eşim yemez böyle değişik şeyler o yüzden aşırı yedirmedi bana. Afiyet olsun sana da

Saglik olsun. Arada cok normal. Uzulme sakın. Ben de bugun dunyayi yedim . Sinirlendim kendime ama yarin dengelemezsem ş..sizim

Özel nedenlerle takımdan yarışmadan çıkmam gerekli Zipzip- @DombiliKus
Ah dostum. Üzücü bir sey yok degil mi?
Zipzip- ya, ben de sari takimdan ayrilsam olur dimi? Dicem dicem cekindim. Hazır hissetmiyorum da. Onumuzdeki ay da esim geliyor, izne ayrilacaktim zaten. En iyisi ben simdiden izne ayrilayim.

Tamam canım

Afiyet olsun
Sağ ol dostum benim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamaratligin sonu evi supurmedim yarın da kar tatili eşim çocuğa bakarken supururum artık napalim
Oturma kız, kendine gel
Sporu akşam yapıyorum canım hem gece aç yatmış oluyorum hem de eşim çocuğa bakarken daha iyi oluyor.Ginduz dışarı çıkiyor erkekler bizim gibi değil evde otursa çocuk baktiracagim
MUtlu haftasonlari kizlar
haftasonu pek giremiyorum siteye
Esim evde cocuklar felan
Oglumda hasta hâla
Oglum uyudu
Esimde kizimi babaannesine goturdu simdi
Bende turk kahvesi yaptim iciyorum
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu
Nasıl midem bulaniyor iğrenç bir durum
Kekik ya da nane limon iyi gelir mi acaba kaynatıp icsen. Canım tüm gun yememissin ya o da arttırmış olabilir etkisinizaten kötüydü diyorsun
Aa ne güzel uygulamaymis öyle,bize gelen yazıda hamileler ve engelliler diyor sadece
Ben yağda kızarmış biberle yaptım, bayıldım tadına, hafif kokulu kaşar da eklemiştim. Muhteşem oldu ama ekmek çok yedirdi, kolay kolay yapmam daha
Birkaç ay önce denemiştim ben de çok sevmiştim ,insan ilk başta sütü gorunce saçma buluyor ama
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, çalışan anne olmak çok zor.Ne mühendisisin?
Özel nedenlerle takımdan yarışmadan çıkmam gerekli Zipzip- @DombiliKus
Yolunda gitmeyen şey her neyse inşallah bir an önce düzelir canım.Rabbim gönlüne ferahlık versin,tüm sıkıntılarını tez zamanda halletsin

Amin

Çok şekerli geldi uzun zaman şeker almayınca cidden vücut unutuyormus bunu öğrendim üstüne nimete laf edilmezde yapan yapamamış çıkarsam 3 gün devam ederim öyle bir huyum var ne yazık ki çıkarmasam midemde savaş var nane limon yaptım soda içtim yok ya geçmiyor

1 gun daha dinlenmis olursun canim
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu
hala ayni canim bi iniyo bi yukseliyo
gece yukselmez insallah
Yarin randevu alicam dr dan

Afiyet olsun canim ❤
Oglun icin cok gecmis olsun Allah sifa versin
Gözün aydin ailen geliyormus
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤

Evet canım birkaç kez katılmıştım
Bir de kitap kulübünde gördüm seni.Dedim kafa dengi bir hatun.Keske masterfite gelse dedim.sonra seni burda görünce o kadar sevindim ki.Ama yazmayınca bıraktın heralde dedim.Hosgeldin tekrar uçan hatun.profilini de ayrıca sevdim.İyiki geldin gitme bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…