Ben buzluktan çıkardığım biberlerle yaptım çocuklarda durmadı az kavurdum benimki kızarmış gibi degil haşlanmış biber gibiydi daha çok. Ben sadece kendime yaptım çok az eşim yemez böyle değişik şeyler o yüzden aşırı yedirmedi bana. Afiyet olsun sana daBen yağda kızarmış biberle yaptım, bayıldım tadına, hafif kokulu kaşar da eklemiştim. Muhteşem oldu ama ekmek çok yedirdi, kolay kolay yapmam daha
Teşekkür ederim kaptanım ❤ inşallah artı gelmemAfiyet olsun, menünü sevdim canım. Bir tek, yarın tartı gününde bakliyatın seni şişirip olman gerekenden fazla gösterme ihtimaline takıldım o kadar
Sağol canım
Saglik olsun. Arada cok normal. Uzulme sakın. Ben de bugun dunyayi yedim . Sinirlendim kendime ama yarin dengelemezsem ş..sizim
Off of okadar haklisinki alim gücü cok azaldi yani daha dün 2 poset bisiler aldim marketten ki dolu dolu da degil yani 500tl yakn verdim icim aciyor ama yine birsürü eksik var. Allah hepimizin esine ve calisanlara güc kuvvet versin bide calisip hakkiyla yasiyamamk ne zor
Yaa cok gecmis olsun yasemin bi eve girdimmi herkezi yokluyor
Cok gecmis olsun
Sizede gecmis olsun hatice nasl smdi daha iyi mi kizin
Gecmis olsun canim, afiyet olsun kahven
Masallah
Yaa o cok kötü oluyor üzüldüm
hosgeldinn zehra hadi yarn bildirimle basliyorsun degilmii
Ah ah bende sasirdm bugn icimden canavar cikti dur diyemedimcok üzgünümn
Insallah ilerlemez gecmis olsun
Ah dostum. Üzücü bir sey yok degil mi?
Sağ ol dostum benim.Tamam canım
Afiyet olsun
İyi mısın canim
Hamaratligin sonu evi supurmedimYalandan supuruyorum da Vileda bile gezmiyor evde. Akşam geç vakit yapmam gerekiyor
Şişme mont zayıf olsam yakışır boy var ama benim kafamda hep o boz ayı olacak
Maşallah hamarat hatun. Mutfakta göçüyor evde. Bı çamaşır yıkanıyor. Allah'tan makinalar var.
Sporu akşam yapıyorum canım hem gece aç yatmış oluyorum hem de eşim çocuğa bakarken daha iyi oluyor.Ginduz dışarı çıkiyor erkekler bizim gibi değil evde otursa çocuk baktiracagimOturma kız, kendine gel
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl olduMUtlu haftasonlari kizlar
haftasonu pek giremiyorum siteye
Esim evde cocuklar felan
Oglumda hasta hâla
Oglum uyudu
Esimde kizimi babaannesine goturdu simdi
Bende turk kahvesi yaptim iciyorum
Kekik ya da nane limon iyi gelir mi acaba kaynatıp icsen. Canım tüm gun yememissin ya o da arttırmış olabilir etkisiniNasıl midem bulaniyor iğrenç bir durum
Aa ne güzel uygulamaymis öyle,bize gelen yazıda hamileler ve engelliler diyor sadeceSporumu yaptım, geç oldu diye koşa koşa yatmaya hazırlanıyordum ki yarın bize tatil olduğunu öğrendim. Fena kar yağacak Anlaşılan Ankara’ya, okullar ve 10 yaşından küçük çocuğu olan kamu personeli kadınlara idari izin vermiş Vali Bey. Bir kahve yapıp hemen geliyorum.
Birkaç ay önce denemiştim ben de çok sevmiştim ,insan ilk başta sütü gorunce saçma buluyor amaBen yağda kızarmış biberle yaptım, bayıldım tadına, hafif kokulu kaşar da eklemiştim. Muhteşem oldu ama ekmek çok yedirdi, kolay kolay yapmam daha
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, çalışan anne olmak çok zor.Ne mühendisisin?Benimde birinci amirim pandeminin başlarında idare etti beni. Sonra ikinci amirim ‘mühendise idari izin mi verilir!’ dediği için bütün kadın personel izne devam ederken 10 tane adamın yanında paşa paşa çalıştım. Amir çok önemli gerçekten. Allah benzer süreçleri yaşatmasın
Yolunda gitmeyen şey her neyse inşallah bir an önce düzelir canım.Rabbim gönlüne ferahlık versin,tüm sıkıntılarını tez zamanda halletsin
AminHamaratligin sonu evi supurmedimyarın da kar tatili eşim çocuğa bakarken supururum artık napalim
Sporu akşam yapıyorum canım hem gece aç yatmış oluyorum hem de eşim çocuğa bakarken daha iyi oluyor.Ginduz dışarı çıkiyor erkekler bizim gibi değil evde otursa çocuk baktiracagim
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu
Kekik ya da nane limon iyi gelir mi acaba kaynatıp icsen. Canım tüm gun yememissin ya o da arttırmış olabilir etkisinizaten kötüydü diyorsun
Aa ne güzel uygulamaymis öyle,bize gelen yazıda hamileler ve engelliler diyor sadece
Birkaç ay önce denemiştim ben de çok sevmiştim ,insan ilk başta sütü gorunce saçma buluyor ama
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, çalışan anne olmak çok zor.Ne mühendisisin?
Yolunda gitmeyen şey her neyse inşallah bir an önce düzelir canım.Rabbim gönlüne ferahlık versin,tüm sıkıntılarını tez zamanda halletsin
Çok şekerli geldi uzun zaman şeker almayınca cidden vücut unutuyormus bunu öğrendim üstüne nimete laf edilmezde yapan yapamamış çıkarsam 3 gün devam ederim öyle bir huyum var ne yazık ki çıkarmasam midemde savaş var nane limon yaptım soda içtim yok ya geçmiyorHamaratligin sonu evi supurmedimyarın da kar tatili eşim çocuğa bakarken supururum artık napalim
Sporu akşam yapıyorum canım hem gece aç yatmış oluyorum hem de eşim çocuğa bakarken daha iyi oluyor.Ginduz dışarı çıkiyor erkekler bizim gibi değil evde otursa çocuk baktiracagim
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu
Kekik ya da nane limon iyi gelir mi acaba kaynatıp icsen. Canım tüm gun yememissin ya o da arttırmış olabilir etkisinizaten kötüydü diyorsun
Aa ne güzel uygulamaymis öyle,bize gelen yazıda hamileler ve engelliler diyor sadece
Birkaç ay önce denemiştim ben de çok sevmiştim ,insan ilk başta sütü gorunce saçma buluyor ama
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, çalışan anne olmak çok zor.Ne mühendisisin?
Canım rabbim kolaylık versin inşallah daha iyi olursun
demin oglumunkide 39.7 idiOğlumun ateşi 40 lara çikti yaa
1 gun daha dinlenmis olursun canimSporumu yaptım, geç oldu diye koşa koşa yatmaya hazırlanıyordum ki yarın bize tatil olduğunu öğrendim. Fena kar yağacak Anlaşılan Ankara’ya, okullar ve 10 yaşından küçük çocuğu olan kamu personeli kadınlara idari izin vermiş Vali Bey. Bir kahve yapıp hemen geliyorum.
hala ayni canim bi iniyo bi yukseliyoGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu
GEcmis olsun canimOğlumun ateşi 40 lara çikti yaa
Afiyet olsun canim ❤Kahvaltı (saat 10-11 arası) 1 bardak detoks suyu
2 yumurta, az çökelek yeşil soğan ve maydonozla omlet, 2 dilim ekmek, 5 zeytin 1 dilim salam, 1 t.k tahinpekmez
Ara: yok
Öğle saat 13 de 1 portakal, çeyrek elma doğrayıp 4 yemek kaşığı yoğurtla karıştırdım üzerine tarçın döktüm 1 kupa kiraz saplı çay
Ara saat 15 de _ 1 kuru incir, 7-8 çiğ badem, 2 tane form bisküvi
Akşam- 18.00 Ali nazik(evde kendim yaptım üstünde ekstra yağ koymadım)
1 tane patates (airfryde kabuklu şekilde tüm pişirdik)
Ara. Şekersiz çay
Spor: 207 ip atlama
Adım: 3720
Su: 3 lt şimdiye kdr
Toplam Kalori: 1412
Günlük almam gereken kalori:1800
Ucmelekannesi Zipzip- Cordelia
Oglun icin cok gecmis olsun Allah sifa versinArkdşlar oğlumın ateşi epey yüksek, birde biraz önce babamın aradı bize geleceklermiş yarınbiz farklı şehirlerde yaşiyoruz uzun zaöandıe da görüşmemiştık çok mutlu oldum yarın iş var şimdiden biraz hazırlık yapayım diyorum, kar yağdığı için okullar tatil oldu yarın ama kreş tatil değil umarım olmasa yarın işe gitmemiz lazım çünkü böyle durumlardan dolayı hiç sevmiyorum kışı bazen çocukları bırakacak kimsemiz yok çünkü, annemler de yarın akşama ancak gelir zaten neyse çok uzattım içimden yazmak geldi yazdım inşallah yatmadan önce gelirim gruba şimdilik işlerimi halledeyim
Afiyet olsun canim ❤Menüm
Sabah 10 da 1 YK bentonit içtim (sıvı kil)
2 bardak siyah çay
Saat 11 de ve 14 de yeşil çay içtim
Saat 17 de sirkeli su içtim.
Saat 18 de zeytinyağı ile soteledigim lahanaya yoğurt döktüm 4 parça ceviz yedim.
Sabah aç karnına 35 dk evde yürüyüş yaptım.
Halsizdim gün içinde biraz uyukladim.
Su 1 lt civarı içtim. Çoğunlukla ılık su içtim boğazım için. Belki 1 YK kozalak şurubu içerim.
Sabah buraya yazdıktan sonra gözüme kalem far ve kırmızı ruj sürdüm. Biraz dinleneyim spor tamamlarım
Zipzip- Cordelia Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim ❤Hayırlı akşamlar
5 şubat pazar
11.30
Yarım h. Yumurta
Bir lokma patlıcan sogurmw
Bir kase yoğurt
3dilim ekmek
15.00
Bir ceviz 2parca pestil
16.00
Bir elma
2kuru incir
19.00
Bir kase h. Tavuk göğsü
Yarım kase yoğurt
2dilim ekmek
Bir lokma patlıcan sogurme
Az şekerli çay
Afiyet olsun kaptanim ❤Balam öğlen uyumadı, birazdan onu yatıracağım. Sonra mutfağı toparlayıp spora geçeceğim. Adımlarımda tatmin etmiyor beni, biraz da adım lazım. Yediklerimi paylaşayım;
5 şubat pazar menüler
Sabah 14.00
1 kase mercimek çorbası,
2 dilim tb ekmeği.
Akşam 18.30
4 sarma,
1 parça somon,
Yarım kase yoğurt,
1 kase salata.
Su: 2 ltZipzip-
Bir de kitap kulübünde gördüm seni.Dedim kafa dengi bir hatun.Keske masterfite gelse dedim.sonra seni burda görünce o kadar sevindim ki.Ama yazmayınca bıraktın heralde dedim.Hosgeldin tekrar uçan hatun.profilini de ayrıca sevdim.İyiki geldin gitme bir dahaEvet canım birkaç kez katılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?