Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü bildirimi
Bugün disarida yiyecegimiz ve oğluma sözümüzü tutma günü olduğu için kahvaltı yapmadım
Saat 19:40
1 adet kuşbaşı pide ( bir daha tövbe disardan yemem evde kendim yaparım yada fırında kendi goturdugum malzemelerle Allah in gücüne gitmesin aç olmasam ağzıma surmezdim)
1 adet künefe ( şeker orucumu bunun için bozduguma çok üzüldüm hayatımda yediğim en kotu kunefeydi )
1 adet büyük boy ayran
Evde şimdi kahve
Su 2 litre yatana kadar 4 5 bulur agzimda iğrenç bir Tat var
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-05-21-00-08-574_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    Screenshot_2023-02-05-21-00-08-574_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 29
5.2.2023 Menüm: (bugun batirdim ya)

10:30 filtre kahve, 3 tane cikolata kapli cilekli draje

12:00 2 dilim tb ekmegi, 1yk sürme peynir, domates salatalik, 3 dilim hindifüme salam, 2 yumurta ile menemen

15:00 kahve ile 1 muffin, 1 kurabiye, 3 cilekli draje

16:00 form cayi

18:00 200gr tavuk ile sebze sote kremali, Ayran

20:00 kahve, 2 kare cikolata, 1 kuru kayisi (komsum geldi)

25 dk leslie
10.016 Adim
441EC777-7DFF-46A8-841A-03511C47FC49.jpeg
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

2 lt Su

Hayırlı akşamlar❤
5 şubat
Sabah uyanır uyanmaz 1 kuru incir 1filtre kahve
10.30
2 haş yumurta bol yeşillik 1 dilim peynir 1 yemek kaşığı nohut 2 dilim ekmek 1 çay
ara 1 elma
Ara 1 fincan bitki çayı 4 ceviz
17.30
3 sıkım mercimek köfte booool bool salata 1 bardak ayran
3 lt su
6000 adım
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Hallederiz Hallederiz

Eklentiler

• Screenshot_20230205-212342_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230205-212342_Samsung Health.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 29
Balam öğlen uyumadı, birazdan onu yatıracağım. Sonra mutfağı toparlayıp spora geçeceğim. Adımlarımda tatmin etmiyor beni, biraz da adım lazım. Yediklerimi paylaşayım;

5 şubat pazar menüler
Sabah 14.00
1 kase mercimek çorbası,
2 dilim tb ekmeği.

Akşam 18.30
4 sarma,
1 parça somon,
Yarım kase yoğurt,
1 kase salata.

Su: 2 lt Zipzip- Zipzip-
Guzel menu afiyet olsun
05.02.23

11.30 1 haşlanmış yumurta, 1 krep, 1 dilim peynir,3 zeytin, 1 TK bal ve tereyağı

15.00. Sade kahve,1 çikolatali gofret 🙈
16.00 1 portakal

19.00 fırın karnıbahar ve sarımsaklı yoğurt, 1 kase yayla çorbası

Şu:1.5 lt

Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip-
Hem sabah hem oglen kacamak olmamis canim

Sporumu yaptım, geç oldu diye koşa koşa yatmaya hazırlanıyordum ki yarın bize tatil olduğunu öğrendim. Fena kar yağacak Anlaşılan Ankara’ya, okullar ve 10 yaşından küçük çocuğu olan kamu personeli kadınlara idari izin vermiş Vali Bey. Bir kahve yapıp hemen geliyorum.

Spor salonunda mi yapiyorsunuz hoca ile ? ip atlamak başlı başina spor zaten tek onu yapinca bile tükeniyor insan

Durmuyor canim alismislar burdakiler zaten hava boyle aşırı sogukken karsız ve güneşli oluyor karli havalar -5 -10 falan

Fil hastaligi baska birsey canim.Bu arada ben de sevmiyorum kışı yaz gibisi var mi ya güneş gerçekten insani mutlu ediyor zaten bilimsel olarak da seratonin hormonu salgilattigi biliniyor yani güneş ışığı çikolata ile ayni mutluluk veriyor😅

Kanada .Dogalgaz ile isiniyoruz😄burasi dogalgaz zengini bir ülke evler ve kapali alanlar sicak dogalgaz cok pahali degil birde yalitim çok iyi .mesela hava çok sogusa bile evin icinde sicsklik düşmûyor.Ama boyle asiri soguk havakarda kimse disari cikmiyor .Disarda kalan ölür zaten

Sivasi biliyor musunuz?Üniversiteyi orda okudum çok severim

Canim ince bacaklarin varsa ne guzel iste bacaklari inceltmek çok zor çünkü hele iç bacak ömür törpüsü bence fizigin gayet güzel duruyodur

Ahh yavrum kiyamam gecmis olsun Yasemin 😔
Sivas lıyım canım ❤️

Hayırlı akşamlar❤
5 şubat
Sabah uyanır uyanmaz 1 kuru incir 1filtre kahve
10.30
2 haş yumurta bol yeşillik 1 dilim peynir 1 yemek kaşığı nohut 2 dilim ekmek 1 çay
ara 1 elma
Ara 1 fincan bitki çayı 4 ceviz
17.30
3 sıkım mercimek köfte booool bool salata 1 bardak ayran
3 lt su
6000 adım
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Hallederiz Hallederiz
Afiyet olsun, menünü sevdim canım. Bir tek, yarın tartı gününde bakliyatın seni şişirip olman gerekenden fazla gösterme ihtimaline takıldım o kadar ☺️

Teşekkür ederim canım.
Bende internette görüp denemek için yaptım
Yeşil ve kapta biberi serçe parmağı gibi doğrayıp biraz yağda kavurdum üzerine 1 kaşık un koydum onunla kavurdum sonra göz kararı süt koydum fena olmadı. Tam ismini hatırlayamadım ama buna yakın bir ismi vardı.
Ben yağda kızarmış biberle yaptım, bayıldım tadına, hafif kokulu kaşar da eklemiştim. Muhteşem oldu ama ekmek çok yedirdi, kolay kolay yapmam daha

Back