Afiyet olsun canim ❤05.02.23
11.30 1 haşlanmış yumurta, 1 krep, 1 dilim peynir,3 zeytin, 1 TK bal ve tereyağı
15.00. Sade kahve,1 çikolatali gofret
16.00 1 portakal
19.00 fırın karnıbahar ve sarımsaklı yoğurt, 1 kase yayla çorbası
Şu:1.5 lt
@UcmelekannesiZipzip-
Afiyet olsun canim ❤Menü bildirimi
Bugün disarida yiyecegimiz ve oğluma sözümüzü tutma günü olduğu için kahvaltı yapmadım
Saat 19:40
1 adet kuşbaşı pide ( bir daha tövbe disardan yemem evde kendim yaparım yada fırında kendi goturdugum malzemelerle Allah in gücüne gitmesin aç olmasam ağzıma surmezdim)
1 adet künefe ( şeker orucumu bunun için bozduguma çok üzüldüm hayatımda yediğim en kotu kunefeydi )
1 adet büyük boy ayran
Evde şimdi kahve
Su 2 litre yatana kadar 4 5 bulur agzimda iğrenç bir Tat var
@UcmelekannesiZipzip-
Merhaba canim hosgeldin ❤Merhaba kızlar herkesler iyidir umarım ben iyiyim çok şükür yarından itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum bol bol su içip günde 10. 000 adım atmaya gayret gösterecem menülerinize paylaşırım cuma günüde tartılıp masterfite katılıyorum
Afiyet olsun canim ❤5.2.2023 Menüm: (bugun batirdim ya)
10:30 filtre kahve, 3 tane cikolata kapli cilekli draje
12:00 2 dilim tb ekmegi, 1yk sürme peynir, domates salatalik, 3 dilim hindifüme salam, 2 yumurta ile menemen
15:00 kahve ile 1 muffin, 1 kurabiye, 3 cilekli draje
16:00 form cayi
18:00 200gr tavuk ile sebze sote kremali, Ayran
20:00 kahve, 2 kare cikolata, 1 kuru kayisi (komsum geldi)
25 dk leslie
10.016 Adim
Eki Görüntüle 3203154
Cordelia Zipzip- @Ucmelekannesi
2 lt Su
Afiyet olsun canim ❤Hayırlı akşamlar❤
5 şubat
Sabah uyanır uyanmaz 1 kuru incir 1filtre kahve
10.30
2 haş yumurta bol yeşillik 1 dilim peynir 1 yemek kaşığı nohut 2 dilim ekmek 1 çay
ara 1 elma
Ara 1 fincan bitki çayı 4 ceviz
17.30
3 sıkım mercimek köfte booool bool salata 1 bardak ayran
3 lt su
6000 adım
Cordelia Zipzip- Hallederiz
Hosgeldin canim ❤Geldim geldim
Tamam kaptanim
Afiyet olsun canim ❤5 şubat pazar
Sabah 09.30
2 yumurtalı soğanlı baharatlı omlet
1 dilim siyez ekmeği
Yarım kk peynir
1 tk kuşburnu marmelatı
Öğle
120kalori hurmalı züber bar
2 dilim kurutulmuş cennet hurması
Yarım mandalina
Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 4 kaşık patlıcan yemeği
Yoğurt
Çok az yufka ekmek
Çayın yanında 1 tane lokum
2 litre su
10492 adım 30 dakika leslie
Zipzip- Hallederiz Cordelia Eki Görüntüle 3203219
Kaptanım test yaptırdım.dr ya çölyak değilse bile gluten hassasiyeti var dedi cuma günü.Hafta sonu veda ettim glutene bayağı böyle doya doya.Yarindan itibaren temiz beslenmeye geçiyorum.arastirmalarimi yaptım.istesemde hamurisi ekmek makarna bulgur yok artık.sporu da yaptım mı erişin yağlarGünaydın kızlarCanım kırmızı takım
Kinoalihatun S Suskunkardelen
@karamelllim @succulentaski @D U T @Mavikus_ @siskopatCordelia
Ve adımlarıylaZipzip- ve @erenmothers
Pazar gün geldi çattı, yarın haftasonunun muhakemesini yapma zamanı. Olan oldu, giden gitti mideye. Bugün biraz düşünelim ve ortak hedefimize kitlenelim. FİT OLMAK İSTİYOR MUYUZZZZ? YAZA FORMDA GİRMEK İSTİYOR MUYUZZZ? MERDİVENLERİ ÇIKARKEN SOLUK SOLUĞA KALMAMAK, DİZ VE BEL AĞRILARIMIZDAN KURTULMAK, ÇOCUKLARIMIZA YETİŞEBİLMEK İSTİYOR MUYUZZZ? Ha gayret o zaman
Geçmişe bakıp geliyorum.
Tamam canim senide çıkarıyorum listedenAh dostum. Üzücü bir sey yok degil mi?
Zipzip- ya, ben de sari takimdan ayrilsam olur dimi? Dicem dicem cekindim. Hazır hissetmiyorum da. Onumuzdeki ay da esim geliyor, izne ayrilacaktim zaten. En iyisi ben simdiden izne ayrilayim.
Afiyet olsun canim ❤5 subat pazar
5 kofte
Yesillik
2 dl ekmek
1tk recel ve bal
Yarim catal helva
115.30
1 avuc leblebi
Aksam
Tonbalikli salata
Geçmiş olsun canim yediklerine dikkat ederek hedefinede ulasirsin sporla birlikteKaptanım test yaptırdım.dr ya çölyak değilse bile gluten hassasiyeti var dedi cuma günü.Hafta sonu veda ettim glutene bayağı böyle doya doya.Yarindan itibaren temiz beslenmeye geçiyorum.arastirmalarimi yaptım.istesemde hamurisi ekmek makarna bulgur yok artık.sporu da yaptım mı erişin yağlar
Afiyet olsun canim ❤Pazar menüsü 5 Şubat
10.15 kahvaltı
Omlet, 1 bazlama, 1 tk kaymak bal
14.00 filitre kahve (dayanamadım haşhaşlı gozlemeden ısırdım bir iki)
18.30
Fırında balık,patates,soğan, yeşillik
Yarım litre rezene çayı, iki Lt su
Cordelia Hallederiz Zipzip-
İnşallah kaptanımGeçmiş olsun canim yediklerine dikkat ederek hedefinede ulasirsin sporla birlikte
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim ❤
canım sen dengelersinSaglik olsun. Arada cok normal. Uzulme sakın. Ben de bugun dunyayi yedim . Sinirlendim kendime ama yarin dengelemezsem ş..sizim
Ah dostum. Üzücü bir sey yok degil mi?
Zipzip- ya, ben de sari takimdan ayrilsam olur dimi? Dicem dicem cekindim. Hazır hissetmiyorum da. Onumuzdeki ay da esim geliyor, izne ayrilacaktim zaten. En iyisi ben simdiden izne ayrilayim.
Sağ ol dostum benim.
Bir de kitap kulübünde gördüm seni.Dedim kafa dengi bir hatun.Keske masterfite gelse dedim.sonra seni burda görünce o kadar sevindim ki.Ama yazmayınca bıraktın heralde dedim.Hosgeldin tekrar uçan hatun.profilini de ayrıca sevdim.İyiki geldin gitme bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?