Guzel menu afiyet olsunBalam öğlen uyumadı, birazdan onu yatıracağım. Sonra mutfağı toparlayıp spora geçeceğim. Adımlarımda tatmin etmiyor beni, biraz da adım lazım. Yediklerimi paylaşayım;
5 şubat pazar menüler
Sabah 14.00
1 kase mercimek çorbası,
2 dilim tb ekmeği.
Akşam 18.30
4 sarma,
1 parça somon,
Yarım kase yoğurt,
1 kase salata.
Su: 2 ltZipzip-
Hem sabah hem oglen kacamak olmamis canim05.02.23
11.30 1 haşlanmış yumurta, 1 krep, 1 dilim peynir,3 zeytin, 1 TK bal ve tereyağı
15.00. Sade kahve,1 çikolatali gofret
16.00 1 portakal
19.00 fırın karnıbahar ve sarımsaklı yoğurt, 1 kase yayla çorbası
Şu:1.5 lt
Ucmelekannesi Zipzip-
Evet canım birkaç kez katılmıştımUcanSupurge sen yemek yarışmasına katılmıştın sanırım değil mi?
Geldim geldim
Dün döndüm eve canım yarın başlıyorum artık kesin inşallahHoş buldum canımUcanSupurge daha gelmedi mi nerelerdesin çabuk gel başlıyoruz bu hafta
Hoş buldum canım, başlayalım verelim kiloları ya, insan tek başına motive olamıyor
Geldim geldimTam persembe menusu
Serumla damardanda veriliyo benim bildigim
Ahh canim yaa allah korusun
Rabbim cocuklarinin basindan eksik etmesin seni
Gecmis olsun canim
Evet yaa nerelerdeUcanSupurge
Sivas lıyım canımSpor salonunda mi yapiyorsunuz hoca ile ? ip atlamak başlı başina spor zaten tek onu yapinca bile tükeniyor insan
Durmuyor canim alismislar burdakiler zaten hava boyle aşırı sogukken karsız ve güneşli oluyor karli havalar -5 -10 falan
Fil hastaligi baska birsey canim.Bu arada ben de sevmiyorum kışı yaz gibisi var mi ya güneş gerçekten insani mutlu ediyor zaten bilimsel olarak da seratonin hormonu salgilattigi biliniyor yani güneş ışığı çikolata ile ayni mutluluk veriyor
Kanada .Dogalgaz ile isiniyoruzburasi dogalgaz zengini bir ülke evler ve kapali alanlar sicak dogalgaz cok pahali degil birde yalitim çok iyi .mesela hava çok sogusa bile evin icinde sicsklik düşmûyor.Ama boyle asiri soguk havakarda kimse disari cikmiyor .Disarda kalan ölür zaten
Sivasi biliyor musunuz?Üniversiteyi orda okudum çok severim
Canim ince bacaklarin varsa ne guzel iste bacaklari inceltmek çok zor çünkü hele iç bacak ömür törpüsü bence fizigin gayet güzel duruyodur
Ahh yavrum kiyamam gecmis olsun Yasemin
Afiyet olsun, menünü sevdim canım. Bir tek, yarın tartı gününde bakliyatın seni şişirip olman gerekenden fazla gösterme ihtimaline takıldım o kadarHayırlı akşamlar❤
5 şubat
Sabah uyanır uyanmaz 1 kuru incir 1filtre kahve
10.30
2 haş yumurta bol yeşillik 1 dilim peynir 1 yemek kaşığı nohut 2 dilim ekmek 1 çay
ara 1 elma
Ara 1 fincan bitki çayı 4 ceviz
17.30
3 sıkım mercimek köfte booool bool salata 1 bardak ayran
3 lt su
6000 adım
Cordelia Zipzip- Hallederiz
Hallederiz
Ucmelekannesi
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesajla fotoğraf ve nikli olarak bekliyorum
Diğer bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
@Elhan
Hedef60kgolmak
@fesang
@minerva1988
@erenmothers
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@60kiloyum
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
D u t
@Mthn83
gezegenfeza
@belmayne
sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
@kelebek19
@karamelllim
@Jasminium84
Pnrrr-12
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
G Goklerce
@Beyaz leylak
I Ilyusa
@siskopat
E Elif Tolga
@Toprak_ Kokusu
@Suskunkardelen
@kayipdunya
Ben yağda kızarmış biberle yaptım, bayıldım tadına, hafif kokulu kaşar da eklemiştim. Muhteşem oldu ama ekmek çok yedirdi, kolay kolay yapmam dahaTeşekkür ederim canım.
Bende internette görüp denemek için yaptım
Yeşil ve kapta biberi serçe parmağı gibi doğrayıp biraz yağda kavurdum üzerine 1 kaşık un koydum onunla kavurdum sonra göz kararı süt koydum fena olmadı. Tam ismini hatırlayamadım ama buna yakın bir ismi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?