Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü bildirimi
Bugün disarida yiyecegimiz ve oğluma sözümüzü tutma günü olduğu için kahvaltı yapmadım
Saat 19:40
1 adet kuşbaşı pide ( bir daha tövbe disardan yemem evde kendim yaparım yada fırında kendi goturdugum malzemelerle Allah in gücüne gitmesin aç olmasam ağzıma surmezdim)
1 adet künefe ( şeker orucumu bunun için bozduguma çok üzüldüm hayatımda yediğim en kotu kunefeydi )
1 adet büyük boy ayran
Evde şimdi kahve
Su 2 litre yatana kadar 4 5 bulur agzimda iğrenç bir Tat var
Ucmelekannesi Zipzip-

5.2.2023 Menüm: (bugun batirdim ya)

10:30 filtre kahve, 3 tane cikolata kapli cilekli draje

12:00 2 dilim tb ekmegi, 1yk sürme peynir, domates salatalik, 3 dilim hindifüme salam, 2 yumurta ile menemen

15:00 kahve ile 1 muffin, 1 kurabiye, 3 cilekli draje

16:00 form cayi

18:00 200gr tavuk ile sebze sote kremali, Ayran

20:00 kahve, 2 kare cikolata, 1 kuru kayisi (komsum geldi)

25 dk leslie
10.016 Adim

Cordelia Zipzip- Ucmelekannesi

2 lt Su

Hayırlı akşamlar❤
5 şubat
Sabah uyanır uyanmaz 1 kuru incir 1filtre kahve
10.30
2 haş yumurta bol yeşillik 1 dilim peynir 1 yemek kaşığı nohut 2 dilim ekmek 1 çay
ara 1 elma
Ara 1 fincan bitki çayı 4 ceviz
17.30
3 sıkım mercimek köfte booool bool salata 1 bardak ayran
3 lt su
6000 adım
Cordelia Zipzip- Hallederiz

Eklentiler

• Screenshot_20230205-212342_Samsung Health.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 31
Guzel menu afiyet olsun
Hem sabah hem oglen kacamak olmamis canim

Sporumu yaptım, geç oldu diye koşa koşa yatmaya hazırlanıyordum ki yarın bize tatil olduğunu öğrendim. Fena kar yağacak Anlaşılan Ankara’ya, okullar ve 10 yaşından küçük çocuğu olan kamu personeli kadınlara idari izin vermiş Vali Bey. Bir kahve yapıp hemen geliyorum.

Sivas lıyım canım

Afiyet olsun, menünü sevdim canım. Bir tek, yarın tartı gününde bakliyatın seni şişirip olman gerekenden fazla gösterme ihtimaline takıldım o kadar

Ben yağda kızarmış biberle yaptım, bayıldım tadına, hafif kokulu kaşar da eklemiştim. Muhteşem oldu ama ekmek çok yedirdi, kolay kolay yapmam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…