Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sporumu yaptım, geç oldu diye koşa koşa yatmaya hazırlanıyordum ki yarın bize tatil olduğunu öğrendim. Fena kar yağacak Anlaşılan Ankara’ya, okullar ve 10 yaşından küçük çocuğu olan kamu personeli kadınlara idari izin vermiş Vali Bey. Bir kahve yapıp hemen geliyorum.
Bizde öyle bişey olsa hastanede kadın kalmaz 😅😅

05.02.23

11.30 1 haşlanmış yumurta, 1 krep, 1 dilim peynir,3 zeytin, 1 TK bal ve tereyağı

15.00. Sade kahve,1 çikolatali gofret 🙈
16.00 1 portakal

19.00 fırın karnıbahar ve sarımsaklı yoğurt, 1 kase yayla çorbası

Şu:1.5 lt

Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun
Menü bildirimi
Bugün disarida yiyecegimiz ve oğluma sözümüzü tutma günü olduğu için kahvaltı yapmadım
Saat 19:40
1 adet kuşbaşı pide ( bir daha tövbe disardan yemem evde kendim yaparım yada fırında kendi goturdugum malzemelerle Allah in gücüne gitmesin aç olmasam ağzıma surmezdim)
1 adet künefe ( şeker orucumu bunun için bozduguma çok üzüldüm hayatımda yediğim en kotu kunefeydi )
1 adet büyük boy ayran
Evde şimdi kahve
Su 2 litre yatana kadar 4 5 bulur agzimda iğrenç bir Tat var
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun
5.2.2023 Menüm: (bugun batirdim ya)

10:30 filtre kahve, 3 tane cikolata kapli cilekli draje

12:00 2 dilim tb ekmegi, 1yk sürme peynir, domates salatalik, 3 dilim hindifüme salam, 2 yumurta ile menemen

15:00 kahve ile 1 muffin, 1 kurabiye, 3 cilekli draje

16:00 form cayi

18:00 200gr tavuk ile sebze sote kremali, Ayran

20:00 kahve, 2 kare cikolata, 1 kuru kayisi (komsum geldi)

25 dk leslie
10.016 Adim
Eki Görüntüle 3203154
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

2 lt Su
kelebek19 kelebek19 buna sasirdi. Afiyet olsun
Hayırlı akşamlar❤
5 şubat
Sabah uyanır uyanmaz 1 kuru incir 1filtre kahve
10.30
2 haş yumurta bol yeşillik 1 dilim peynir 1 yemek kaşığı nohut 2 dilim ekmek 1 çay
ara 1 elma
Ara 1 fincan bitki çayı 4 ceviz
17.30
3 sıkım mercimek köfte booool bool salata 1 bardak ayran
3 lt su
6000 adım
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Hallederiz Hallederiz
Afiyet olsun kız

Eklentiler

• 16756265355606688058751922944364.jpg
    16756265355606688058751922944364.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 27
İdari izin demeyin bana, amire bagli diye 24-3alti hafta iznimi vermediler covitde. Gebelikte Hallederiz Hallederiz ustelik saglik bakanliginda bile tek kalan tedbir buydu, en yogun yer ama bizde olmadi iste
Benimde birinci amirim pandeminin başlarında idare etti beni. Sonra ikinci amirim ‘mühendise idari izin mi verilir!’ dediği için bütün kadın personel izne devam ederken 10 tane adamın yanında paşa paşa çalıştım. Amir çok önemli gerçekten. Allah benzer süreçleri yaşatmasın 🙏

😍🤗
Aynen canım, benim bir haftasonum var işte. Bir de ergen çoktu, okullar açılacak diye saldırmışlar herhalde avm ye☺️ Ama dün çok üzüldüm, gerçekten alım gücünün ne kadar düştüğü suratıma suratıma çarptı. Çocuk oyun alanında yarım saatlik bir eğlence (kum havuzu mesela) yada 5 dk süren ama içinde biraz aksiyon olan bir alan (dağ tırmanışı mesela) 90 lira. Çocuğa 4 parça çıtır tavuk menü aldım, 90 lira. Ben 1 lahmacun 1 ayrana 60 lira verdim. Sadece oyun alanına girdik ve yemek yedik, kızım 5 oyun oynadı 90x5=450 + 150 yemek =600. 1 ay her haftasonu 1 gün dışarı çıkılsa 2400, arabanın yakıtından bahsetmiyorum bile. Allah yardımcımız olsun…
Off of okadar haklisinki alim gücü cok azaldi yani daha dün 2 poset bisiler aldim marketten ki dolu dolu da degil yani 500tl yakn verdim icim aciyor ama yine birsürü eksik var. Allah hepimizin esine ve calisanlara güc kuvvet versin bide calisip hakkiyla yasiyamamk ne zor
Tünaydın kızlar :KK60:

2 gündür çok aktif değilim kusura bakmayın lütfen kızlar

küçük kızımdan büyüğe de geçti şimdi oda hasta, onlarla ilgileniyorum

onlara çorba yaptım şimdi yemek yapacağım

ama hareket etmeye çalışıyorum olabildiğince
yediklerime zaten dikkat ediyorum :KK49:
Yaa cok gecmis olsun yasemin bi eve girdimmi herkezi yokluyor
Merhabalar arkadaşlar, Bnmde oğlum rahatsızlandı yine kulağı ağrıyor ateşi var hafif bu yıl gerçekten yordu bu hastalıklar bitmiyor maalesef 😞
Cok gecmis olsun 😢
Geçmiş olsun herkese kızlar
Çocukların bu sene çok hasta olup ağrı gecirecegini söylemişti uzmanlar ne yazikki haklı çıktılar. Benim kızımda sabah boğazım ağrıyor diye kalktım 10 gündür falan öksürük yoktu saskindim🤭 artık öksürüğe razı olacak vaziyetteyimm ateş ,halsizlik,kusma olmadiktan sonra . Tövbe yarabbim rabbim sifamizi ver cemi cümleyle hepimizin🤲🤲amin
Sizede gecmis olsun hatice nasl smdi daha iyi mi kizin
MUtlu haftasonlari kizlar
haftasonu pek giremiyorum siteye
Esim evde cocuklar felan
Oglumda hasta hâla
Oglum uyudu
Esimde kizimi babaannesine goturdu simdi
Bende turk kahvesi yaptim iciyorum
Gecmis olsun canim, afiyet olsun kahven
1 saatlik eliptik yapildi
Aslinda oglum uyurken birazda ben yatiyim dedim bi taraftanda kalk kalk hazir oglun uyurken evdede kimse yokken rahatca sporunu yap dedim
Spor galip geldi
Masallah 💪🧿❤️
Nasıl midem bulaniyor iğrenç bir durum
Yaa o cok kötü oluyor üzüldüm 😢
❤️ hosgeldinn zehra hadi yarn bildirimle basliyorsun degilmii
Afiyet olsun

Afiyet olsun

kelebek19 kelebek19 buna sasirdi. Afiyet olsun

Afiyet olsun kız
Ah ah bende sasirdm bugn icimden canavar cikti dur diyemedim 😓 cok üzgünümn
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Boğaz kasintim arttı pastil aldım iyi gelir inşallah yarın mesai var ve yaşlı insanlara gideceğim 😔
Insallah ilerlemez gecmis olsun

😍🤗

Off of okadar haklisinki alim gücü cok azaldi yani daha dün 2 poset bisiler aldim marketten ki dolu dolu da degil yani 500tl yakn verdim icim aciyor ama yine birsürü eksik var. Allah hepimizin esine ve calisanlara güc kuvvet versin bide calisip hakkiyla yasiyamamk ne zor

Yaa cok gecmis olsun yasemin bi eve girdimmi herkezi yokluyor

Cok gecmis olsun 😢

Sizede gecmis olsun hatice nasl smdi daha iyi mi kizin

Gecmis olsun canim, afiyet olsun kahven

Masallah 💪🧿❤️

Yaa o cok kötü oluyor üzüldüm 😢

❤️ hosgeldinn zehra hadi yarn bildirimle basliyorsun degilmii

Ah ah bende sasirdm bugn icimden canavar cikti dur diyemedim 😓 cok üzgünümn

Insallah ilerlemez gecmis olsun
İnşallah canım yarın küçüğü bi hastaneye götürecem diş randevusu vardı öğlen gibi gelirim

Benimde birinci amirim pandeminin başlarında idare etti beni. Sonra ikinci amirim ‘mühendise idari izin mi verilir!’ dediği için bütün kadın personel izne devam ederken 10 tane adamın yanında paşa paşa çalıştım. Amir çok önemli gerçekten. Allah benzer süreçleri yaşatmasın 🙏
Amin amin. İlla yalaka mi olmamiz lazlm afedersin, bosver.

5 şubat pazar
Sabah 09.30
2 yumurtalı soğanlı baharatlı omlet
1 dilim siyez ekmeği
Yarım kk peynir
1 tk kuşburnu marmelatı

Öğle
120kalori hurmalı züber bar
2 dilim kurutulmuş cennet hurması
Yarım mandalina

Akşam
1 kase mercimek çorbası