Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçecek canım o açlık. Şu iç bol bol. Yedikçe yiyesim gelecek çünkü. Suyunun içine tarçın at . Aman hala abur cubur çukuruna düşme

Burası çekiyor kendine gerçekten.
Sanada güzel pazarlar canim

Öyle tadını anlıyor hiç içmiyor. Yiyeceği yiyecegide yemiyor canim

Allah Allah. Geçmiş olsun ya. İns çıkmaz canim
Valla inşallah çıkar diyoruz canım. Çocuğa başka bir teşhis koyulamiyor. En azından adı olursa tedavide baslanabilir
Benim prensesimmm yaparr 😍😍❤️❤️
Canımsın 😘
Benimkiler de yapisir bana nerede temizlik ama annem bakiyor ki temizlik yapayim, sag olsun. Heleki kucugu, elimden almaya calisiyor supurgeyi. İmkansiz yapamiyorum. Dans bile kulagima kulaklik takip etsem, hemen kucagima gelmek istiyor 😂 ulen nasil tasiyim seni habire kucagimda. Tvden muzik acayim, adim sayayim, yok..oglum seviyor dansi ama kucagimda olmuyor. Kizim hic istemİyor, acmama da izin vermiyor prensesim🤗
Ben ne zaman lesli yapsam bacağıma sarilirlardi. Nette gördüğüm o kadınlara imrenir müzik açar dans etmeye çalışırdım. Bizimkilerin ruhunda yok. Hele küçük aynen dediğin gibi 35 kg adamsın sen nasıl tasiyim seni 🤪
Gecmis olsun canim❤

Gecmis olsun canim❤
Teşekkür ederim canım

Kahvaltı (saat 10-11 arası) 1 bardak detoks suyu
2 yumurta, az çökelek yeşil soğan ve maydonozla omlet, 2 dilim ekmek, 5 zeytin 1 dilim salam, 1 t.k tahinpekmez
Ara: yok
Öğle saat 13 de 1 portakal, çeyrek elma doğrayıp 4 yemek kaşığı yoğurtla karıştırdım üzerine tarçın döktüm 1 kupa kiraz saplı çay

Ara saat 15 de _ 1 kuru incir, 7-8 çiğ badem, 2 tane form bisküvi

Akşam- 18.00 Ali nazik(evde kendim yaptım üstünde ekstra yağ koymadım)
1 tane patates (airfryde kabuklu şekilde tüm pişirdik)
Ara. Şekersiz çay

Spor: 207 ip atlama
Adım: 3720
Su: 3 lt şimdiye kdr
Toplam Kalori: 1412
Günlük almam gereken kalori:1800
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Arkdşlar oğlumın ateşi epey yüksek, birde biraz önce babamın aradı bize geleceklermiş yarın 🥰 biz farklı şehirlerde yaşiyoruz uzun zaöandıe da görüşmemiştık çok mutlu oldum yarın iş var şimdiden biraz hazırlık yapayım diyorum, kar yağdığı için okullar tatil oldu yarın ama kreş tatil değil umarım olmasa yarın işe gitmemiz lazım çünkü böyle durumlardan dolayı hiç sevmiyorum kışı bazen çocukları bırakacak kimsemiz yok çünkü, annemler de yarın akşama ancak gelir zaten neyse çok uzattım içimden yazmak geldi yazdım inşallah yatmadan önce gelirim gruba şimdilik işlerimi halledeyim🥰

Arkdşlar oğlumın ateşi epey yüksek, birde biraz önce babamın aradı bize geleceklermiş yarın 🥰 biz farklı şehirlerde yaşiyoruz uzun zaöandıe da görüşmemiştık çok mutlu oldum yarın iş var şimdiden biraz hazırlık yapayım diyorum, kar yağdığı için okullar tatil oldu yarın ama kreş tatil değil umarım olmasa yarın işe gitmemiz lazım çünkü böyle durumlardan dolayı hiç sevmiyorum kışı bazen çocukları bırakacak kimsemiz yok çünkü, annemler de yarın akşama ancak gelir zaten neyse çok uzattım içimden yazmak geldi yazdım inşallah yatmadan önce gelirim gruba şimdilik işlerimi halledeyim🥰
Hayırla gelsinler canım. Gurbetteysen gerçekten çocuk baktırmak zor oluyor. Ama memlekette olup bakmıyoruz demelerinden iyidir diyorsun. İkiside kendince zor

Menüm
Sabah 10 da 1 YK bentonit içtim (sıvı kil)
2 bardak siyah çay
Saat 11 de ve 14 de yeşil çay içtim
Saat 17 de sirkeli su içtim.
Saat 18 de zeytinyağı ile soteledigim lahanaya yoğurt döktüm 4 parça ceviz yedim.
Sabah aç karnına 35 dk evde yürüyüş yaptım.
Halsizdim gün içinde biraz uyukladim.
Su 1 lt civarı içtim. Çoğunlukla ılık su içtim boğazım için. Belki 1 YK kozalak şurubu içerim.
Sabah buraya yazdıktan sonra gözüme kalem far ve kırmızı ruj sürdüm. Biraz dinleneyim spor tamamlarım
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Kahvaltı (saat 10-11 arası) 1 bardak detoks suyu
2 yumurta, az çökelek yeşil soğan ve maydonozla omlet, 2 dilim ekmek, 5 zeytin 1 dilim salam, 1 t.k tahinpekmez
Ara: yok
Öğle saat 13 de 1 portakal, çeyrek elma doğrayıp 4 yemek kaşığı yoğurtla karıştırdım üzerine tarçın döktüm 1 kupa kiraz saplı çay

Ara saat 15 de _ 1 kuru incir, 7-8 çiğ badem, 2 tane form bisküvi

Akşam- 18.00 Ali nazik(evde kendim yaptım üstünde ekstra yağ koymadım)
1 tane patates (airfryde kabuklu şekilde tüm pişirdik)
Ara. Şekersiz çay

Spor: 207 ip atlama
Adım: 3720
Su: 3 lt şimdiye kdr
Toplam Kalori: 1412
Günlük almam gereken kalori:1800
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Güzel menü afiyet olsun ❤️
Gözün aydın ,sağlıkla gelsinler inşallah ❤️

Menüm
2 bardak siyah çay
Saat 18 de zeytinyağı ile soteledigim lahanaya yoğurt döktüm 4 parça ceviz yedim.
Su 1 lt civarı içtim. Çoğunlukla ılık su içtim boğazım için. Belki 1 YK kozalak şurubu içerim.
Sabah buraya yazdıktan sonra gözüme kalem far ve kırmızı ruj sürdüm. Biraz dinleneyim spor tamamlarım
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun ❤️

Hayırlı akşamlar

5 şubat pazar

11.30
Yarım h. Yumurta
Bir lokma patlıcan sogurmw
Bir kase yoğurt
3dilim ekmek

15.00
Bir ceviz 2parca pestil

16.00
Bir elma
2kuru incir

19.00
Bir kase h. Tavuk göğsü
Yarım kase yoğurt
2dilim ekmek
Bir lokma patlıcan sogurme

Az şekerli çay

Geçmiş olsun canım
Sagol canim
Gozun aydin canim
Ne guzel hasret giderirsiniz🤩
Menüm
2 bardak siyah çay
Afiyet olsun cok guzel canim
Hayırlı akşamlar

5 şubat pazar

11.30
Yarım h. Yumurta
Bir lokma patlıcan sogurmw
Bir kase yoğurt
3dilim ekmek

15.00
Bir ceviz 2parca pestil

16.00
Bir elma
2kuru incir

19.00
Bir kase h. Tavuk göğsü
Yarım kase yoğurt
2dilim ekmek
Bir lokma patlıcan sogurme

Az şekerli çay
2 tane ara ogun cok olmus bence canim

Benim adımlar 4500 lerde henüz dışarı çıktım 1 saat kartopu kardanadam yaptım iki gündür otur kalk bacaklarımın arka üst kesilmiş bir aciyor ki sağlam spor yapmam lazım ya benim Hallederiz Hallederiz Cordelia Cordelia
Ben bu sabah spor yapacağım diye öğlen 2’ye kadar ağzıma lokma koymadım. Spor yaptım mı?Hayır. Şu işi de bitireyim, bu işi de bitireyim derken o saat oldu, açlıktan ferim gidince de planladığım gibi yemekten önce spor yapamadım. Demem o ki; yapma gerekliliği hissediyorsan fırsat bekleme, oluştur ☺️

Balam öğlen uyumadı, birazdan onu yatıracağım. Sonra mutfağı toparlayıp spora geçeceğim. Adımlarımda tatmin etmiyor beni, biraz da adım lazım. Yediklerimi paylaşayım;

5 şubat pazar menüler
Sabah 14.00
1 kase mercimek çorbası,
2 dilim tb ekmeği.

Akşam 18.30
4 sarma,
1 parça somon,
Yarım kase yoğurt,
1 kase salata.

Su: 2 lt Zipzip- Zipzip-

Back