Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kaptanımm Hallederiz ve diğer kaptanlarım Zipzip- Cordelia veee canım kızlarr
Dün ilk defa aktif olamadım çok eksik hissettim yolculuk durumu vardı kayınvalidemlere gittik oradan oraya derken giremedim bugün hemen girmem lazım dedim. Eve dönünce daha aktif olurum biraz böyle oldu menülerimi hemen yazayım.. Herkese çok güzel bir pazar diliyorum

Uzuldum ya, gecmis olsun.
İyiyim şükür. Dans etmeye calisiyorum, adımsayarak. Cocuklar annemde, daha supurge yapicam.
Yalandan supuruyorum da Vileda bile gezmiyor evde. Akşam geç vakit yapmam gerekiyor
Şişme mont zayıf olsam yakışır boy var ama benim kafamda hep o boz ayı olacak
Ben de üç tepsi açma,bir tepsi ekmeği yapıp mutfağı evi topladım ama süpürge yapmadım dahaKızımı ayağımda sallarken az örgü orem diye tembellik ediyorum
Maşallah hamarat hatun. Mutfakta göçüyor evde. Bı çamaşır yıkanıyor. Allah'tan makinalar var.

4 şubat Cumartesi Menüsü
1 yumurta haşlama
2 parça peynir
7-8 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

öğle
1 türk kahvesi
1 minik kare dilim kek (misafirlik şeysi)
1 minik dilim ıspanaklı börek

akşam
1 tabak köfteli patates yemeği
1 kase salata

Spor:
adım: 10.280
Hallederiz
Zipzip- Cordelia

Eklentiler

• WhatsApp Görsel 2023-02-05 saat 16.24.33.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 27
Biseye katsan almaz mi?
Merhabalar arkadaşlar, Bnmde oğlum rahatsızlandı yine kulağı ağrıyor ateşi var hafif bu yıl gerçekten yordu bu hastalıklar bitmiyor maalesef
Geçmiş olsun sen baya çektin bu hastalıktan gerçekten
Bizim arkadasinda küçük oğlu öyle 19-20 günde bir ateş boğaz ağrısı. Pfa diye bı hastalık varmış ondan şüphelendi. Şimdi takipta tanı konmak için
Çocuklar çok zor

Hoşgeldin çiçeğim
Ah ah misafirlik deme bana

Dün gittiğim gezmeden tabak verdiler. Saat 13 gibi açıp çocuklara yedirdim. İçimden birşey bir parçada sen al bişey olmaz dedi. Ama tuttum kendimi. Dün alacağım parçayı aldım. Yarın kaç gelecek bakalım umarım eksi gelir.
Bu azmim devam ederse cuma 1.4 kg eksik bekliyorum

Bnm bu tatlı ve aburcubur isteğim geçmiyor kendimi sürekli aç hissediyorum, bnde yeşilçay yaptım yanına badem incir form bisküvi çıkardım inşallah bunlar keser beni
Geçecek canım o açlık. Şu iç bol bol. Yedikçe yiyesim gelecek çünkü. Suyunun içine tarçın at . Aman hala abur cubur çukuruna düşme
Burası çekiyor kendine gerçekten.
Sanada güzel pazarlar canim
Biseye katsan almaz mi?
Öyle tadını anlıyor hiç içmiyor. Yiyeceği yiyecegide yemiyor canim
Bizim arkadasinda küçük oğlu öyle 19-20 günde bir ateş boğaz ağrısı. Pfa diye bı hastalık varmış ondan şüphelendi. Şimdi takipta tanı konmak için
Çocuklar çok zor
Allah Allah. Geçmiş olsun ya. İns çıkmaz canim

Tebriklerrr E Elif Tolga harikasınn Kaptanım Cordelia emeğine sağlık

Benim prensesimmm yaparr

Benimkiler de yapisir bana nerede temizlik ama annem bakiyor ki temizlik yapayim, sag olsun. Heleki kucugu, elimden almaya calisiyor supurgeyi. İmkansiz yapamiyorum. Dans bile kulagima kulaklik takip etsem, hemen kucagima gelmek istiyor ulen nasil tasiyim seni habire kucagimda. Tvden muzik acayim, adim sayayim, yok..oglum seviyor dansi ama kucagimda olmuyor. Kizim hic istemİyor, acmama da izin vermiyor prensesim

Kırmızı takımın senin gibi bir kaptanı varken KIRMIZI TAKIM çoşar kaptanım Hallederiz
Geceden beri boğazım giciklaniyor. Umarım tekrarlamaz hastalık
Sizler nasılsınız
Geçmiş olsun prensesimm . Zencefil çayı yeşil çay bunlar bağışıklığı güçlendirir. Bağışıklık için d ve c vitamini çok önemli.
Bende bir kazan kahvemi içiyorum. Çok işim var çok. Çocuğum azıcık uyumaya razı gelirse soluksuz dalacağım tam ortasından
Afiyet olsun kaptanımm
Çok geçmiş olsunn canımm
Bu sefer kesin basliyorum temizlige (adimsayarsiz tabi) optum
Ellerine sağlıkk canımm

Günaydın günaydın
❤❤
Günaydın musmutlu sabahlar
❤❤
❤❤
❤❤

Gecmis olsun canim❤
Geceden beri boğazım giciklaniyor. Umarım tekrarlamaz hastalık
Sizler nasılsınız
Gecmis olsun canim❤

Merhabalar arkadaşlar, Bnmde oğlum rahatsızlandı yine kulağı ağrıyor ateşi var hafif bu yıl gerçekten yordu bu hastalıklar bitmiyor maalesef
Gecmis olsun canim❤
Gecmis olsun canim❤

Hosgeldin canim afiyet olsun

Sağ ol siskopatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…