Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

4.2.2023 Menüm:

11:00 filtre kahve, 2 dilim tb ekmegi, 1yk sürme peynir, domates salatalik biber, 3 dilim hindifüme salam, 1,5 yumurta tava

14:00 yesilcay

16:00 kahve, muzkurusu

18:00 5 kanat, 3 dilim patates, 2 yk taze bakla yemegi, salata, Ayran

35 dk leslie

11.267 Adim
Eki Görüntüle 3202818
@Poldelya Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

2 lt Su
Afiyet olsun canim ❤
İyi geceler kızlar
Menum
Sabah: 3 dilim ekmek 5 zeytin 1 dilim peynir 1 kaşık şeftali receli biraz sucuklu yumurta 2 çatal patates
Öğlen: 1 dilim kek
Aksam: Tarhana çorbası 4 kaşık pilav 3 4 kaşık et döner @DombiliKus Zipzip- Zipzip- Adım 5250 @Poldelya
Afiyet olsun canim ❤
4 Ocak cumartesi
2 portakal
4yk tarcinli yogurt
4 sarma

15.30
1 lajmacun ve salata

17.30
2 kare cikolata
Zipzip- Zipzip-
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim ❤
4 subat çtesi

12.00
2catal tavada yumurta
Bir çatal nohut
Bir küçük çatal peynir
Bir kase yoğurt
3dilim ekmek
Az şekerli çay

15.30
Az şekerli çay bir avuç çerez

19.30
Yarım lahmacun
Bir kase yoğurt 1dilim ekmek

Az şekerli cay
Afiyet olsun canim ❤
4 Ocak Cumartesi
12:30 Kahvalti
1 yumurtali menenen
2 dilim ekmek

15:30 Papatya çayi

17:00 Ara
1 kupa sütlü filtre kahve + 3 kare bitter çikolata

19:30 Aksam
1 Kepçe yogurt çorbasi
4 kasik makarna
Salata
21:00 1 mandalina
Su 1 litre
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim ❤
❤❤
4 Şubat cumartesi menüsü
Kahvaltı 9
Omlet, meul maydonoz, peynir, zetin, 2 dilim TB ekmeği, 2 tk bal

Ara
ayran incir iki ısırık kek( tatlı için çok zorlanıyorum🥺hamileliğin sonunda insilun direnci çıkmıştı)

Ara
filotre kahve iki burçak bisküvi 1 lokum

Akşam iki kase yoğurt corbasi, 1 tk et(bezelye gaz yapıyor diye yemedim içinden etini ayikladim),1 YK makarna

2 lt su + rezene
10000 adım(Leslie yaptım yine)
Zipzip- Zipzip- @Poldelya @DombiliKus
Afiyet olsun canim ❤
❤❤
Günaydin kizlar 🌸
❤❤
💙GÜNAYDIN BALLARIM 💙
💙SEKERLERİM 💙
💙BONCUKLARİM💙
💙💙
❤❤

Geçmiş olsun herkese kızlar
Çocukların bu sene çok hasta olup ağrı gecirecegini söylemişti uzmanlar ne yazikki haklı çıktılar. Benim kızımda sabah boğazım ağrıyor diye kalktım 10 gündür falan öksürük yoktu saskindim🤭 artık öksürüğe razı olacak vaziyetteyimm ateş ,halsizlik,kusma olmadiktan sonra . Tövbe yarabbim rabbim sifamizi ver cemi cümleyle hepimizin🤲🤲amin

evet doğru diyorsun canım kendimden düşününce ben de çok hasta olduğumda ne yemek yerim ne yataktan kalkarım aynı şey aslında

sağol kaptanım :KK200:

amin kuzum teşekkür ederim :KK200:

iştahına çok takılmıyorum, yememesine üzülme sebebim ilaçlarını ancak yiyeceklerine katarak verebiliyorum, sıpacım başka türlü içmiyor :):KK200:

sağol canımm inşallah :KK200:

inşallahh canımm teşekkürler :KK200:

ellerine sağlık kaptanım :KK200:

tebrikler @Elif Tolga :KK9::KK60:

canıımmmm kaptanımmm, tünaydınnn :KK60:

süpersin kaptanımm, sayendee hazırız :KK76::KK49::KK60:
Benim küçükte iyi hasta değilken şurup diye tutturur ablaları hasta falansa iciyorlarsa. Ama hastayken ağlaya ağlaya 🤭
Şırınga tarzı şeylerle direk basıyorum ağzına artık gittiği kadari şifa olsun diyorum yapacak bişey yok

Geçmiş olsun herkese kızlar
Çocukların bu sene çok hasta olup ağrı gecirecegini söylemişti uzmanlar ne yazikki haklı çıktılar. Benim kızımda sabah boğazım ağrıyor diye kalktım 10 gündür falan öksürük yoktu saskindim🤭 artık öksürüğe razı olacak vaziyetteyimm ateş ,halsizlik,kusma olmadiktan sonra . Tövbe yarabbim rabbim sifamizi ver cemi cümleyle hepimizin🤲🤲amin
Aynen öyle gerçekten bi 10 gündür bnm lilerde iyiydi onda önceki 1 bucuk ayda 3 antibiyotik kullandık ateşli geçti hep hastalıkları da maalesef ama bugüne şükür Rabbim beterinden korusun

Merhabalar arkadaşlar, Bnmde oğlum rahatsızlandı yine kulağı ağrıyor ateşi var hafif bu yıl gerçekten yordu bu hastalıklar bitmiyor maalesef 😞
:( Cok gecmis olsun. Jasminium84 Jasminium84 seninkiler de iyilesir insaallah bir an önce.
Bnm bu tatlı ve aburcubur isteğim geçmiyor 🙄🙄 kendimi sürekli aç hissediyorum, bnde yeşilçay yaptım yanına badem incir form bisküvi çıkardım inşallah bunlar keser beni 😂
Bitter ye

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

❤❤

Afiyet olsun canim ❤

❤❤

❤❤

💙💙

❤❤
Teşekkür ederim kaptanım 🤗🤗
Merhabalar arkadaşlar, Bnmde oğlum rahatsızlandı yine kulağı ağrıyor ateşi var hafif bu yıl gerçekten yordu bu hastalıklar bitmiyor maalesef 😞
Geçmiş olsun canım ☹️
Bnm bu tatlı ve aburcubur isteğim geçmiyor 🙄🙄 kendimi sürekli aç hissediyorum, bnde yeşilçay yaptım yanına badem incir form bisküvi çıkardım inşallah bunlar keser beni 😂
Off ya benim de öyle 😭😭😭
Bu sefer kesin basliyorum temizlige (adimsayarsiz tabi) optum
Kolay gelsin ben oturuyorum hala😁🥴
Adimsayilarim 8 bine yaklasti:oha:
Vaavv maşallah😍

Back