- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim ❤4.2.2023 Menüm:
11:00 filtre kahve, 2 dilim tb ekmegi, 1yk sürme peynir, domates salatalik biber, 3 dilim hindifüme salam, 1,5 yumurta tava
14:00 yesilcay
16:00 kahve, muzkurusu
18:00 5 kanat, 3 dilim patates, 2 yk taze bakla yemegi, salata, Ayran
35 dk leslie
11.267 Adim
Eki Görüntüle 3202818
@PoldelyaZipzip-
Ucmelekannesi
2 lt Su
Afiyet olsun canim ❤İyi geceler kızlar
Menum
Sabah: 3 dilim ekmek 5 zeytin 1 dilim peynir 1 kaşık şeftali receli biraz sucuklu yumurta 2 çatal patates
Öğlen: 1 dilim kek
Aksam: Tarhana çorbası 4 kaşık pilav 3 4 kaşık et döner @DombiliKusZipzip- Adım 5250 @Poldelya
Afiyet olsun canim ❤4 Ocak cumartesi
2 portakal
4yk tarcinli yogurt
4 sarma
15.30
1 lajmacun ve salata
17.30
2 kare cikolata
Zipzip-
Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim ❤4 subat çtesi
12.00
2catal tavada yumurta
Bir çatal nohut
Bir küçük çatal peynir
Bir kase yoğurt
3dilim ekmek
Az şekerli çay
15.30
Az şekerli çay bir avuç çerez
19.30
Yarım lahmacun
Bir kase yoğurt 1dilim ekmek
Az şekerli cay
Afiyet olsun canim ❤4 Ocak Cumartesi
12:30 Kahvalti
1 yumurtali menenen
2 dilim ekmek
15:30 Papatya çayi
17:00 Ara
1 kupa sütlü filtre kahve + 3 kare bitter çikolata
19:30 Aksam
1 Kepçe yogurt çorbasi
4 kasik makarna
Salata
21:00 1 mandalina
Su 1 litre
Zipzip-
Ucmelekannesi
❤❤Günaydın❤
Afiyet olsun canim ❤4 Şubat cumartesi menüsü
Kahvaltı 9
Omlet, meul maydonoz, peynir, zetin, 2 dilim TB ekmeği, 2 tk bal
Ara
ayran incir iki ısırık kek( tatlı için çok zorlanıyorumhamileliğin sonunda insilun direnci çıkmıştı)
Ara
filotre kahve iki burçak bisküvi 1 lokum
Akşam iki kase yoğurt corbasi, 1 tk et(bezelye gaz yapıyor diye yemedim içinden etini ayikladim),1 YK makarna
2 lt su + rezene
10000 adım(Leslie yaptım yine)
Zipzip- @Poldelya @DombiliKus
❤❤Günaydın![]()
❤❤Günaydin kizlar![]()
GÜNAYDIN BALLARIM
SEKERLERİM
BONCUKLARİM
❤❤Günaydın![]()
Benim küçükte iyi hasta değilken şurup diye tutturur ablaları hasta falansa iciyorlarsa. Ama hastayken ağlaya ağlayaevet doğru diyorsun canım kendimden düşününce ben de çok hasta olduğumda ne yemek yerim ne yataktan kalkarım aynı şey aslında
sağol kaptanım
amin kuzum teşekkür ederim
iştahına çok takılmıyorum, yememesine üzülme sebebim ilaçlarını ancak yiyeceklerine katarak verebiliyorum, sıpacım başka türlü içmiyor :)
sağol canımm inşallah
inşallahh canımm teşekkürler
ellerine sağlık kaptanım
tebrikler @Elif Tolga
canıımmmm kaptanımmm, tünaydınnn
süpersin kaptanımm, sayendee hazırız![]()
Aynen öyle gerçekten bi 10 gündür bnm lilerde iyiydi onda önceki 1 bucuk ayda 3 antibiyotik kullandık ateşli geçti hep hastalıkları da maalesef ama bugüne şükür Rabbim beterinden korusunGeçmiş olsun herkese kızlar
Çocukların bu sene çok hasta olup ağrı gecirecegini söylemişti uzmanlar ne yazikki haklı çıktılar. Benim kızımda sabah boğazım ağrıyor diye kalktım 10 gündür falan öksürük yoktu saskindimartık öksürüğe razı olacak vaziyetteyimm ateş ,halsizlik,kusma olmadiktan sonra . Tövbe yarabbim rabbim sifamizi ver cemi cümleyle hepimizin
amin
Merhabalar arkadaşlar, Bnmde oğlum rahatsızlandı yine kulağı ağrıyor ateşi var hafif bu yıl gerçekten yordu bu hastalıklar bitmiyor maalesef![]()
Bitter yeBnm bu tatlı ve aburcubur isteğim geçmiyorkendimi sürekli aç hissediyorum, bnde yeşilçay yaptım yanına badem incir form bisküvi çıkardım inşallah bunlar keser beni
![]()
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
❤❤
Afiyet olsun canim ❤
❤❤
❤❤
❤❤
Geçmiş olsun canımMerhabalar arkadaşlar, Bnmde oğlum rahatsızlandı yine kulağı ağrıyor ateşi var hafif bu yıl gerçekten yordu bu hastalıklar bitmiyor maalesef![]()
Off ya benim de öyleBnm bu tatlı ve aburcubur isteğim geçmiyorkendimi sürekli aç hissediyorum, bnde yeşilçay yaptım yanına badem incir form bisküvi çıkardım inşallah bunlar keser beni
![]()
Kolay gelsin ben oturuyorum halaBu sefer kesin basliyorum temizlige (adimsayarsiz tabi) optum
Vaavv maşallahAdimsayilarim 8 bine yaklasti![]()
Haklısın canım inşallah haftaici adım daha iyi oluyor benim haftasonu evdeyiz ya kar kış iş yerinde diyet te adım da daha güzel oluyor gerçekten
Çok teşekkür ederim canım evde bitter yoktu ya birde hiç yiyemiyorum onu bi sevemedim gitti