Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
4 Ocak cumartesi
2 portakal
4yk tarcinli yogurt
4 sarma

15.30
1 lajmacun ve salata

17.30
2 kare cikolata
Zipzip-
Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
❤❤
Afiyet olsun canim ❤
❤❤
Günaydin kizlar
❤❤
GÜNAYDIN BALLARIM
SEKERLERİM
BONCUKLARİM

❤❤

Geçmiş olsun herkese kızlar
Çocukların bu sene çok hasta olup ağrı gecirecegini söylemişti uzmanlar ne yazikki haklı çıktılar. Benim kızımda sabah boğazım ağrıyor diye kalktım 10 gündür falan öksürük yoktu saskindim artık öksürüğe razı olacak vaziyetteyimm ateş ,halsizlik,kusma olmadiktan sonra . Tövbe yarabbim rabbim sifamizi ver cemi cümleyle hepimizinamin

Benim küçükte iyi hasta değilken şurup diye tutturur ablaları hasta falansa iciyorlarsa. Ama hastayken ağlaya ağlaya
Şırınga tarzı şeylerle direk basıyorum ağzına artık gittiği kadari şifa olsun diyorum yapacak bişey yok

Aynen öyle gerçekten bi 10 gündür bnm lilerde iyiydi onda önceki 1 bucuk ayda 3 antibiyotik kullandık ateşli geçti hep hastalıkları da maalesef ama bugüne şükür Rabbim beterinden korusun

Merhabalar arkadaşlar, Bnmde oğlum rahatsızlandı yine kulağı ağrıyor ateşi var hafif bu yıl gerçekten yordu bu hastalıklar bitmiyor maalesef
Cok gecmis olsun. Jasminium84 seninkiler de iyilesir insaallah bir an önce.
Bnm bu tatlı ve aburcubur isteğim geçmiyor kendimi sürekli aç hissediyorum, bnde yeşilçay yaptım yanına badem incir form bisküvi çıkardım inşallah bunlar keser beni
Bitter ye

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

❤❤

Afiyet olsun canim ❤

❤❤

❤❤

❤❤
Teşekkür ederim kaptanım
Merhabalar arkadaşlar, Bnmde oğlum rahatsızlandı yine kulağı ağrıyor ateşi var hafif bu yıl gerçekten yordu bu hastalıklar bitmiyor maalesef
Geçmiş olsun canım
Bnm bu tatlı ve aburcubur isteğim geçmiyor kendimi sürekli aç hissediyorum, bnde yeşilçay yaptım yanına badem incir form bisküvi çıkardım inşallah bunlar keser beni
Off ya benim de öyle
Bu sefer kesin basliyorum temizlige (adimsayarsiz tabi) optum
Kolay gelsin ben oturuyorum hala
Adimsayilarim 8 bine yaklasti
Vaavv maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…