hoş geldin mefkuşum , ben pc yi açık bırakıp az arkamı dönüyorum ki 3-4 sayfa birikmiş hemenGunaydinnn tunaydinnn güzeller
Geçmişi okumaya basladim, sayfa azalmiyor hep cogaliyor, pes etttim
Anacim işiniz gücünüz yokmu sizin
Sabahin köründe damlamiş herkes
Yeni kalktim sanmayin :)))
Benim bakimina gittigim yaşlı agirlasti o yüzden artik hergün sabah aksam gidecem, cok uzun surecegini sanmiyorum, bakalim...
Yeni geldim kahvemi içiyorum
ÖzlememmiAha evine bendenmi aldın. Demek beni çok özlüyorsun
Selam. Hoşgeldinn
Birbirimizi daha iyi tanirsak, yorumlarimizda ona göre olur cnmYemek var, çıkıyor. Bugün yağlı geldi bana yemedim. Hastalıktan iştahım da kapalı. Çiğ köftenin yarısını bitiremedim. En uzun yazışımı yazdım
Ben ilk onu seçersin sanmistimKapicaktim ama kaptin
1 haftalik sabitlik, cuma günü patlamaya donuşecek eminim cnmBende öyle düşünmüştüm ama geçen hafta ben onu almadım diye küstü heralde intikam ald
Bi sürü iş yapmişin masallah cnmhele hele şunların çenesine vicdansız prolarrrr bu kadar sayfa birikir mi yavvfff
sonun da evde kapalı koli bırakmayıp çıkan sağlamları da sarıp sarmalayıp kenara kaldırdım dün geceye kadar açtığım 14 kitap kolisinin ve rafları monte ederken çıkan tozu zibili temizledim , değişen kanepe ayaklarının batırdığı yerler de tamamdır 3 tepsi de eşim beyefendilerinin dün emrettiği üzere bisküvi gibi olan günlerce dayanan kurabiyeyi de yapıp soğutup kavanozlamış bulunmaktayım , kendimle gurur duyuyorum ve kendimi gidip yatağa atmaya niyetleniyorum da ah şimdi kim dişini fırçalayıp yüzünü yıkacak yaaaa
Sagol tatlimAfiyet olsun canım
Tmm cnmKaptanım telefonuma şarj girmiyor bugün halletmeye calisicam tamire goturup menu paylasamazsam ertesi gün paylasirim haberiniz olsunZipzip- E Elif_Eylul Cordelia Mefkurem
Mandal ne alaka onu anlamadimDün gece eşim gececiydi. Sabah geldi hanim benim mandallari çikartta takayim sen diyete baslamissin diyor. (Lahana kaynatiyordum) . Simdi ac karnina likır lıkır içiyorumm
Iyi tatiller cnmKaptanlarım eşim az önce aradı da yıllık izne çıkacak, o da memlekete gidelim diyor, hazırlık yapmaya başladım, 2 hafta falan izin verebilirmisiniz bana orda tartı yok bide çok fazla uyamam buraya misafir umduğunu değil bulduğunu yerzaten diyete başladım başlayalı ekmeği sık sık yemiyorum, öldürüyorlar insanı ye de ye ama elimden geldiğince dikkat edicem, buraya gelirim dayanamam sizlere
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Senin adam numunelik zaten :))) onu senden baska kimse cekmezaman be gülüm benim ki her gün işe gidiyor da ne oluyor akşam dosyalarla geliyor 3 sehpayı diziyor çalışıyor bir de dosya aralarına renkli minik yapışan not kağıtlarımız var ki her yerde diz battaniyesi peçeteler (dosyanın tozuna hemen hapşırık tıksırık ) sürahiyle suyunu bardağını da ister 4. sehpada da suyu çayı olur işi bitince seslenir gel sehpaları sil kırlentler bir yerde peçeteler kağıtlar bir yerde bir odayı tek başına allah bullak ediyor yatak odasını hiç demiyorum akşam eve gelip ertesi sabaha kadar 3-4 kere üst değişiyor kirlileri de tuvalet aynasının altına atıyor , evde toplam2 banyo 3 levabo var birin de tıraş oluyor birin de yıkanıyor diğerin de dişlerini fırçalıyor hepsinin ışığı farklıymış da her yer ıslak yani daha yazayım mı kendininkine şükret diye :))
Sağol birtanemhoş geldin mefkuşum , ben pc yi açık bırakıp az arkamı dönüyorum ki 3-4 sayfa birikmiş hemen
hadi bakalım hayırlısı olsun sabah akşam kaç zaman gideceksin allah bilir , allah çektirmesin ona da
Hosgeldin cnmSlm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi
Harika değişim tebrik ederim. Nasil bekleniyorsunuzYaklasik 1.5 yilda 40 kg verdim. Suan 19 aylik bebegim. Hâla emziriyorum
Acuna danisalimCumada adım atılsın lakin o atılan adımlar takımlar belirince o haneye yazılsın çünkuu haftasonu çok kolay olmuyor adım atmak en azından cumayı heç etmiyelim
Günaydın ablacim ❤Gunaydinnn tunaydinnn güzeller
Geçmişi okumaya basladim, sayfa azalmiyor hep cogaliyor, pes etttim
Anacim işiniz gücünüz yokmu sizin
Sabahin köründe damlamiş herkes
Yeni kalktim sanmayin :)))
Benim bakimina gittigim yaşlı agirlasti o yüzden artik hergün sabah aksam gidecem, cok uzun surecegini sanmiyorum, bakalim...
Yeni geldim kahvemi içiyorum
Mandallar burnunu kapatmak icin lahana ağır kokuyorMandal ne alaka onu anlamadim
Sen bugüne bak tatlim@Noisy Girl sen mi sormustun gerçekten sen misin diye? Aynı kıyafetle resmimi buldum
Çok siskoymusum çok.
Hosbulduk.bugun tartıldim 82.3 um 10 kilosu dogumdan kalma 10u gitti 10u bende hala. Boyum 170 ilk hedefim bu fazlalığı üstümden atmakHosgeldin cnm
Kilon boyun hedefin kaç
Çoğu gitti azı kaldi cnmAh canim bende geçen videolara bakiyodumgormez olaydim. Nasil üzüldüm kendime. Videoda kötü cikacagimi bildiğim için hic gulmuyorum. Ama kameraya bir bakışım var butun hisleri anlatıyor
Olsun ya öyle deme. Bebegin resmine bakarken sağım yapınca da hormon salgılaniyor. Dogumdan kalma 10 kilom var malesefff seninmalesef değil hiç bir makina bebeğin kokusu salyası kadar hormonları çalıştıramaz
umarım verirsin kiloları
kaç kilo fazla var
Boyuna göre cok aşırı bi kilon yok cnmHosbulduk.bugun tartıldim 82.3 um 10 kilosu dogumdan kalma 10u gitti 10u bende hala. Boyum 170 ilk hedefim bu fazlalığı üstümden atmak
Sağdaki güncel mi@Noisy Girl sen mi sormustun gerçekten sen misin diye? Aynı kıyafetle resmimi buldum
Çok siskoymusum çok.
Ilk defa bu kiloda olduğum için çok farklı geliyor:) inşallah kısa sürede verebilirimBoyuna göre cok aşırı bi kilon yok cnm
Hem gençsin hemde emziriyorsan
Saglik dengeli beslenip kısa sürede verirsin
yook tam geçmedi hala az da olsa ağrı var boynumu dönerken kendini daha güzel hatırlatıyor :))Birbirimizi daha iyi tanirsak, yorumlarimizda ona göre olur cnm
Ben ilk onu seçersin sanmistim
1 haftalik sabitlik, cuma günü patlamaya donuşecek eminim cnm
Onceki haftasonu cok güzel vermiştin
O zaman neler yapmişin bi gözden geçir istersen
Bi sürü iş yapmişin masallah cnm
Kolun boynun nasil
Agrin gectimi
Sagol tatlim
Tmm cnm
Cocugada gecmis olsun
Mandal ne alaka onu anlamadim
Iyi tatiller cnm
Senin adam numunelik zaten :))) onu senden baska kimse cekmez
Bende zamanında 75 kilo olup 101 kilo olmuş sonrasında 94 peşine de tekrar 85 80 e düşme mücadelesi veriyorum şimdiIlk defa bu kiloda olduğum için çok farklı geliyor:) inşallah kısa sürede verebilirim
rabbim ne verirse hayırlısını versin , ölümün de hayırlısını temizini versin inşallah yataktan kalkamaz hale gelmezSağol birtanem
Allah bilir tabi ama durumu pek iyi görünmüyor cnm
Onceden yürüme arabasiyla biraz yuruyordu, simdi hiç ayakta duramiyor
hoş geldin gülümHarika değişim tebrik ederim. Nasil bekleniyorsunuz
maşallah gülüm hafta sonu hastaymışsın iyileşmişsin şükür , şimdi atom karınca gibi yürüüüüü kim tutar seniiiiiii6500adım oldu.
Yarısı bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?