Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Acaba acun talepleri gözden geciriyormu

Mervenin teklifide cok adil geldi bana
Cordelia
Cuma günü eklemeye sıcak bakmıyorum. Takımlar belli değil. Herkes merakla forumu takip ediyor vs. İsteyen cuma spor yapıyor. Ben c.tesi pazar sporlarina yüzde 1 hafta içi 3 gün sporuna yüzde 1 vermeyi düşünüyorum. Zipzip- E Elif_Eylul cuma günü de yarışmaya dahil edilsin mi? Diğer arkadaşlar da lütfen fikir versin. Demokratik bir liderim. Herkesi dinler bildiğimi okurum. Şaka şaka gerçekten ne düşünüyorsunuz???

Son düzenleme:
Boyle durumlarda kendini dışarı at. Olmaz mı? Gündüz gelirse ben öyle yapacağım.
Size de oluyor yani nefsime hakim olamamak beni üzüyor nefsi terbiye etmeye calısıyorum ama uzun süre hamur işi abur cubur tüketince şimdi 3 gün diyette atak başladı sagol dışarı deniyeyim bari yoksa kaçamaklar fazla olacak akşamda üzüleceğim

Kaç canım yiyecek olan heryerden. Derin nefes al burnundan. Aynaya bak. Göbeğine vs. Yani varsa. Kilonu da hatırlamıyorum.

Önceki hafta yeni başlamıştım abla

Ben cuma günü olmasın fikrindeyim

Cok tesekkrler insallah bunuda atlaticaz burnuda akıyo durmuyo bir dakika
cok tesekkürler
Geçmiş olsun canım insaAllah basit bir hastaliktir
Cok tesekkürler insallah atlaticaz
Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim
Gecmis olsun canim
tesekkur ederim saglik ocagina gittinde pek bisey soylemedi anlamadi bisey
Geçmiş olsun..
cok tesekkürler

Modumuz yükselsin dimi mavi takım yürüyemeyen çaçaça yapsın

Bence eklemeyelim ya haftada 5 gün spor yeterli. Dinlenecek günümüz de olsun yapmak isteyen yapıyor zaten

Canım sen de benim gibi sorumluluk altında diyetini bozmamaya gayret etmek istiyorsan yitik şifa yı tavsiye ediyorum çünkü aynı Ramazan orucu mantığında niyeti var ve o niyetin büyük bi sorumluluğu var üstümde bozamam diyorum bir nevi söz verdim kendime çok şükür herhangi bir zorlanma yaşamadım yaşamam da insaAllah tavsiye ederim yapabileceksen seni de beklerim

C _CikiLeta sen mi sormustun gerçekten sen misin diye? Aynı kıyafetle resmimi buldum

Çok siskoymusum çok.
Bende hatırlamıyorum sorduğumu canım sormuşta olabilirim amaaaaaa muhteşemsin
Tartini atmadan gidemezsin
Atmiycam Atmiycam banane geç kaldın
İyo tatiller inşallah güzel keyifli bir tatil olur.
Teşekkürler canım benim
Ya ne güzel gelir tatil havası güle güle git canım benim gibi 10 kilo alıp geri gelme ama
Belki ben sürpriz yaparım
O çok masum yaaa ama şunu anladım ne yesem yiyim asla 60 tan yukarı çıkmıyor aylardır aynı kiloda olmanın verdiği mutluluk bambaşka
Yinede dikkat etmek lazım canım
İyi tatiller canım
aaaaaaaaaaaaaa gidiyormusun
memlekete giden kilo alıp dönüyor ama heeeeeee
Dikkat ederim inşallah canım almam inşallah
iyi tatiller canim
Teşekkürler canım
Iyi tatiller cnm
Teşekkürler ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…