• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

hoş geldin gülüm :KK19:
rabbim bebişini sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin , geçenlerde de bebişi daha minnacık arkadaş geldi emzirenler var yani burada beraber güzel güzel bebişleriniz ele avuca gelinceye kadar zayıflar hafilersiniz
Sagolun guzel dilekleriniz için insallah.

Bende zamanında 75 kilo olup 101 kilo olmuş sonrasında 94 peşine de tekrar 85 80 e düşme mücadelesi veriyorum şimdi 🥺🥺🥺🥺
Verirsiniz ins. Ya benim şuan kıyafetlerim olmuyir cok moral bozucu birsey kilo almak. Hamileykende cok kilo alıyorum nedense sonrada uğraş

rabbim ne verirse hayırlısını versin , ölümün de hayırlısını temizini versin inşallah yataktan kalkamaz hale gelmez
mefkuşum yaa sen cidden çok iyi sabırlı ve güçlü bir kadınsın farkındasın değil mi :KK60:
Amin cnm

Bazi huylarimin iyi oldugunun farkindayim 😅😅😅😅
Sabirliyim, iyi niyetliyim ama cok güçlü oldugum söylenemez :))
Negatif bi durumda cok cabuk çöküşe geciyorum 😐

Verirsiniz ins. Ya benim şuan kıyafetlerim olmuyir cok moral bozucu birsey kilo almak. Hamileykende cok kilo alıyorum nedense sonrada uğraş
İnşallah sizde verdiniz benim şimdi sanki zor gibi vermem 2 çeşit iğne kullanmaya başladım çok ağırlık yapıyor üzerime sanırım güzel yönü iştahımı kapattı belki bununla güzel sonuç alabilirim 🤭

İnşallah sizde verdiniz benim şimdi sanki zor gibi vermem 2 çeşit iğne kullanmaya başladım çok ağırlık yapıyor üzerime sanırım güzel yönü iştahımı kapattı belki bununla güzel sonuç alabilirim 🤭
Gecmis olsun. Benimde emzridigim icin bazen çok kötü oluyorum yeme krizi geliyor

Harika değişim tebrik ederim. Nasil bekleniyorsunuz
İlk zamanlar gece yememi kestim. Sik sik az yemek oldu. Bazi günler kahvalti ogle yemegi ara ve aksam yemeği yine ara seklindeydi. Bazende kahvalti geç oldugunda iki ara yapip sonra akşam yemegiydi. Ozellikle paketli gidalari, tatli, pilav, makarnayi kesince güzel kilolar verdim. Bol bol yeşillik ve yogurt, sut, yumurta her gün gibi oldu

Çoğu gitti azı kaldi cnm
Cok yol katettin masallah 😍
Artik geçmişi düşünüp bosuna bozma moralini

Ben bi 75 e duşsem göbek atarim 😅😅😅6 larda falan gözüm yok artik 😐
İnan bende oyle diyordum abla. İnşallah sizede nasip olsun cani gonulden istiyorum

G
Gecmis olsun canim belki gida alerjisi filandir . Sarj girisini elektrik supurgesi ile cekip ince fircayla temizle bazen girisler doluyor cepte vs tozla
götürdüm ayni dedigin gibi olmus dolmuş ici benim oğlan yapıs yapis yapmis adam temizledi sarj oluyo simdi bosuna masraf yapma abla diyo

Back