yok estf. önemli değil
Yapsands dagiliyor hergun supurge ac Kuzey okuldan gelene kadar miss Kuzey gelince istolaya ugruyor evHafta içi evi zaten b.k götürüyor benim
Halbuki hergun akşam evi toplayıp yatmaya o kadar özen gösteriyorum yok olmuyorYapsands dagiliyor hergun supurge ac Kuzey okuldan gelene kadar miss Kuzey gelince istolaya ugruyor ev
boğma kız ileri de lazım olur , ben sana seri üretime geçersem çivili sopa yollarım sen de arada seversin o sopaylaEşim git demedikçe gidemiyorum maalesef.. bu durumlarda keşke çalışıp kendi param olsaydi diyorum.. zaten onu bir kaşık su da boğasim var
Sana ve ablama saygi duyuyorum hic cekemem evden calisma isini Allahtan calismaz evden calissa ben 100kg olurumHalbuki hergun akşam evi toplayıp yatmaya o kadar özen gösteriyorum yok olmuyorbenim adam evden çalışmayı bıraksa biraz daha rahatlicamda evden çalışma işi rutine döndü pandemi olsa da olmasa da haftada 2 gün ofis 3 gün ev korona ayağıma sıktı resmen
ahh kuzum yaaa allah yardımcın olsun susuz tüm gün nasıl geçecekNe güzel bir güne basladimsularım kesik akşama kadar yokmuş ,saç kurutmayla kıyafet kurutuyorum , Atatürk köşesi yapmam lazım hiç bir yerde siyah keçe bulamadım günün sonunu merakla bekliyore
Canim esinle gorussene sonucta ikinizin cocugu baskasinin cocugu değil ki bekleyeceksiniz ilerliyorsa iyi bit doktora goturunEşim git demedikçe gidemiyorum maalesef.. bu durumlarda keşke çalışıp kendi param olsaydi diyorum.. zaten onu bir kaşık su da boğasim var
Gunaydin canimGunaydin elisqm
Gunaydin canim
Nekadar sürede verdiniz. İlk kızımda 15 kilo vermiştim emzirirken ama 6 aylikti başladığımda suan kendimi çok rahatsız hissediyorum daha fazla dayanamicamBenistersen basarabilirsin
Hosgeldin canimSlm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi
Beynim yandi simdi sular kesikse kiyafeto sac kurutmayla niye kurutuyorsun elektrik olsa sac kurutma calismaz . Siyah kece bende var gel alNe güzel bir güne basladimsularım kesik akşama kadar yokmuş ,saç kurutmayla kıyafet kurutuyorum , Atatürk köşesi yapmam lazım hiç bir yerde siyah keçe bulamadım günün sonunu merakla bekliyore
Tam zamanlıya donsun diye dua ediyorum valla çekilmiyor kahrıSana ve ablama saygi duyuyorum hic cekemem evden calisma isini Allahtan calismaz evden calissa ben 100kg olurum
iyi tatiller canimKaptanlarım eşim az önce aradı da yıllık izne çıkacak, o da memlekete gidelim diyor, hazırlık yapmaya başladım, 2 hafta falan izin verebilirmisiniz bana orda tartı yok bide çok fazla uyamam buraya misafir umduğunu değil bulduğunu yerzaten diyete başladım başlayalı ekmeği sık sık yemiyorum, öldürüyorlar insanı ye de ye ama elimden geldiğince dikkat edicem, buraya gelirim dayanamam sizlere
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
haklısın canım daha dikkat edeyimAfiyet olsun canım
Sabah ekmek yemissinya
Aksamda 1bucuk kepce 1bucuk dilim ekmek,1dolma 1dilim ekmek,2dilim daha koy ustune
Sayende benimde beynim yandıBeynim yandi simdi sular kesikse kiyafeto sac kurutmayla niye kurutuyorsun elektrik olsa sac kurutma calismaz . Siyah kece bende var gel al
Umarim yapışmaz temmuz anneleri grubundan tanıyorum seni:) sende sanıyorsun sütünü enerji harcıyorsun aynı şey degilmiAnaaaaaaaa ben yengeç burcuyum yiiiiiiiiii
fellüzüm ilerdeki beni gördüm bu fotoğrafta
aaaaaaaaaaaaaa gidiyormusun
memlekete giden kilo alıp dönüyor ama heeeeeee
hiiiiiiiiiiiiiiiiiii resmen mucizeeeeeeeeeeeee
kaç aydaaaaaaaa
nasılllllllllllllllllll
bende istiorummmmmmmmmmmmm
hoşgeldin nilar... benmde 3 aylık kızım var 19 temmuzda doğum yaptım
benm kilolarım üzerime yapıştı bile
senin çok büyük avantajın var.. emziriyorsun.. emziren annede kilo yapışmaz :)
geldi valla.. umarım en zayıfları benmdirde biraz moral depolarım
emzirmiyorum ama sağyorum süt veriyorum migi
aynen genelde süt veriyorum... takviye mama arada vermek zorunda kalıyorum sağıyorum çünkü
emmediği için sütüm azalıyor
aman be gülüm benim ki her gün işe gidiyor da ne oluyor akşam dosyalarla geliyor 3 sehpayı diziyor çalışıyor bir de dosya aralarına renkli minik yapışan not kağıtlarımız var ki her yerde diz battaniyesi peçeteler (dosyanın tozuna hemen hapşırık tıksırık ) sürahiyle suyunu bardağını da ister 4. sehpada da suyu çayı olur işi bitince seslenir gel sehpaları sil kırlentler bir yerde peçeteler kağıtlar bir yerde bir odayı tek başına allah bullak ediyor yatak odasını hiç demiyorum akşam eve gelip ertesi sabaha kadar 3-4 kere üst değişiyor kirlileri de tuvalet aynasının altına atıyor , evde toplam2 banyo 3 levabo var birin de tıraş oluyor birin de yıkanıyor diğerin de dişlerini fırçalıyor hepsinin ışığı farklıymış da her yer ıslak yani daha yazayım mı kendininkine şükret diye :))Halbuki hergun akşam evi toplayıp yatmaya o kadar özen gösteriyorum yok olmuyorbenim adam evden çalışmayı bıraksa biraz daha rahatlicamda evden çalışma işi rutine döndü pandemi olsa da olmasa da haftada 2 gün ofis 3 gün ev korona ayağıma sıktı resmen
Haberim olsa bidonları doldururdumahh kuzum yaaa allah yardımcın olsun susuz tüm gün nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?