• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

aman be gülüm benim ki her gün işe gidiyor da ne oluyor akşam dosyalarla geliyor 3 sehpayı diziyor çalışıyor bir de dosya aralarına renkli minik yapışan not kağıtlarımız var ki her yerde diz battaniyesi peçeteler (dosyanın tozuna hemen hapşırık tıksırık ) sürahiyle suyunu bardağını da ister 4. sehpada da suyu çayı olur işi bitince seslenir gel sehpaları sil kırlentler bir yerde peçeteler kağıtlar bir yerde bir odayı tek başına allah bullak ediyor yatak odasını hiç demiyorum akşam eve gelip ertesi sabaha kadar 3-4 kere üst değişiyor kirlileri de tuvalet aynasının altına atıyor , evde toplam2 banyo 3 levabo var birin de tıraş oluyor birin de yıkanıyor diğerin de dişlerini fırçalıyor hepsinin ışığı farklıymış da her yer ıslak yani daha yazayım mı kendininkine şükret diye :))
Abi baya degisikmis abla Allah tan bizim evde tek WC banyo var 🤣🤣

Sayende benimde beynim yandı😆 dün okul formasını kirletip gelmis bende dün hemen gelir gelmez yıkadım sabaha kadar kurur diye ama nemli kalmış (yedek forma almamistim🤦🏻)elektirik kesik değil bacim suyum kesik 😬keceyi de fırlat kapayın sevabina🤣
Valla yakin olsakta versem o kadar cok ki hep anasinifindan kalma . Benim yedegin yedego var o kadar kirletiyor dusun

Cumaları liste yapiyoruz yogunuz
Birde kaptanlik secimi ,secmeler cok vakit aliyor 😅
Cumada adım atılsın lakin o atılan adımlar takımlar belirince o haneye yazılsın çünkuu haftasonu çok kolay olmuyor adım atmak en azından cumayı heç etmiyelim😏😬

Gunaydinnn tunaydinnn güzeller 💓💓💓💓💓💓💓💓💙💙💙💙💙💙💙

Geçmişi okumaya basladim, sayfa azalmiyor hep cogaliyor, pes etttim 😅😅😅
Anacim işiniz gücünüz yokmu sizin 😂😂😂
Sabahin köründe damlamiş herkes 😂

Yeni kalktim sanmayin :)))
Benim bakimina gittigim yaşlı agirlasti o yüzden artik hergün sabah aksam gidecem, cok uzun surecegini sanmiyorum, bakalim...
Yeni geldim kahvemi içiyorum

Yok canim. Bizim doktorumuz iyi degil. Şuan ilaç kullaniyoruz zaten. Antibiyotik, aferin pedifen allah ne verdiyse.. hirilti olduğu için akcigere tekrar bakılıp gerekirse hava verilmesi lazim. Ama acil de ilac verip yolladi
Tatlim buhar verici aletler oluyorya, onlar iyi gelir aslinda

Nasil uyuyosunuz kalktiktan sonra :işsiz:
Hemde yürüyüş yapıp iyce açıldıktan sonra 😬
Aşko brnim yatış 1bucuk 2 oluyor sabah kalkış 6.. şayet yatmazsan basım ağrıyor enerjim düşüyor 😒beynimi ikna ettim bu konuda hiç sorun çıkarmadan 15 dk içinde uyuyorum 😂1 saat bir buçuk saat uyku ilede açığı kapatıyorum😏

Umarim yapışmaz temmuz anneleri grubundan tanıyorum seni:) sende sanıyorsun sütünü enerji harcıyorsun aynı şey degilmi
malesef değil hiç bir makina bebeğin kokusu salyası kadar hormonları çalıştıramaz
umarım verirsin kiloları
kaç kilo fazla var :KK200:

11 Ekim pazartesi menü
10.30
3 kaşık menemen
7 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

14.30
3 erik
6 badem

18.00
2 kase kelle paça çorba
Salata

21.00
1 su bardağı kadar patlamış mısır

3 litre su
12000 adım
@Zipzip-
@Filiz16
@Cordeliaa
@fantastikaaa

Eki Görüntüle 2931779
Afiyet olsun canım
Kız beni güldürme. İçinde mok
var kokusunu aliyon mu çıkmadan? Tövbe yarabbim. Gözümü yeni açtım migim yapma bebeğim. 🙈
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gunaydinnn tunaydinnn güzeller 💓💓💓💓💓💓💓💓💙💙💙💙💙💙💙

Geçmişi okumaya basladim, sayfa azalmiyor hep cogaliyor, pes etttim 😅😅😅
Anacim işiniz gücünüz yokmu sizin 😂😂😂
Sabahin köründe damlamiş herkes 😂

Yeni kalktim sanmayin :)))
Benim bakimina gittigim yaşlı agirlasti o yüzden artik hergün sabah aksam gidecem, cok uzun surecegini sanmiyorum, bakalim...
Yeni geldim kahvemi içiyorum
Tunaydin ablacığım 😍 İsveç bilim adamlarınin yaptıkları araştırmaya göre sabah limonlu su içip Masterfit sayfasına uğrayıp günaydın diyenlerin gün içinde diyetlerine sadık kalma oranlari daha yüksekmiş 😏😂ben bilmem bilim adamları bilirr😜😜

Back