- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
belediyelerin haber vermesi gerekmiyor mu yaaa anons yapılması lazımHaberim olsa bidonları doldururdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belediyelerin haber vermesi gerekmiyor mu yaaa anons yapılması lazımHaberim olsa bidonları doldururdum
Abi baya degisikmis abla Allah tan bizim evde tek WC banyo varaman be gülüm benim ki her gün işe gidiyor da ne oluyor akşam dosyalarla geliyor 3 sehpayı diziyor çalışıyor bir de dosya aralarına renkli minik yapışan not kağıtlarımız var ki her yerde diz battaniyesi peçeteler (dosyanın tozuna hemen hapşırık tıksırık ) sürahiyle suyunu bardağını da ister 4. sehpada da suyu çayı olur işi bitince seslenir gel sehpaları sil kırlentler bir yerde peçeteler kağıtlar bir yerde bir odayı tek başına allah bullak ediyor yatak odasını hiç demiyorum akşam eve gelip ertesi sabaha kadar 3-4 kere üst değişiyor kirlileri de tuvalet aynasının altına atıyor , evde toplam2 banyo 3 levabo var birin de tıraş oluyor birin de yıkanıyor diğerin de dişlerini fırçalıyor hepsinin ışığı farklıymış da her yer ıslak yani daha yazayım mı kendininkine şükret diye :))
Burda öyle birşey yok galiba abla genelde kesildikten sonra arızayı arayıp öğreniyorumbelediyelerin haber vermesi gerekmiyor mu yaaa anons yapılması lazım
Bende1,2,3 günleri oluyor eğer maydanoz limon içmezsen. Çok fena oluyorum.Regl zamanı hepinizde ödem oluyor mu daha doğrusu reglden önceki son günlerde
Valla yakin olsakta versem o kadar cok ki hep anasinifindan kalma . Benim yedegin yedego var o kadar kirletiyor dusunSayende benimde beynim yandı dün okul formasını kirletip gelmis bende dün hemen gelir gelmez yıkadım sabaha kadar kurur diye ama nemli kalmış (yedek forma almamistim)elektirik kesik değil bacim suyum kesik keceyi de fırlat kapayın sevabina
Burda aski mesela sizdr baskadir adi sisteme tel kaydettir kesinti oncesi msj atarlarBurda öyle birşey yok galiba abla genelde kesildikten sonra arızayı arayıp öğreniyorum
Yaklasik 1.5 yilda 40 kg verdim. Suan 19 aylik bebegim. Hâla emziriyorumNekadar sürede verdiniz. İlk kızımda 15 kilo vermiştim emzirirken ama 6 aylikti başladığımda suan kendimi çok rahatsız hissediyorum daha fazla dayanamicam
Minnoş seven yüreklere ben ayrı hastayım zatenErkek olsaydım hiç bir minnoşu kaçırmazdim zaten
Cumada adım atılsın lakin o atılan adımlar takımlar belirince o haneye yazılsın çünkuu haftasonu çok kolay olmuyor adım atmak en azından cumayı heç etmiyelimCumaları liste yapiyoruz yogunuz
Birde kaptanlik secimi ,secmeler cok vakit aliyor
Çok güzel vernissin cnmöncesi sonrası isterizYaklasik 1.5 yilda 40 kg verdim. Suan 19 aylik bebegim. Hâla emziriyorum
Tatlim buhar verici aletler oluyorya, onlar iyi gelir aslindaYok canim. Bizim doktorumuz iyi degil. Şuan ilaç kullaniyoruz zaten. Antibiyotik, aferin pedifen allah ne verdiyse.. hirilti olduğu için akcigere tekrar bakılıp gerekirse hava verilmesi lazim. Ama acil de ilac verip yolladi
Hemde yürüyüş yapıp iyce açıldıktan sonraNasil uyuyosunuz kalktiktan sonra
malesef değil hiç bir makina bebeğin kokusu salyası kadar hormonları çalıştıramazUmarim yapışmaz temmuz anneleri grubundan tanıyorum seni:) sende sanıyorsun sütünü enerji harcıyorsun aynı şey degilmi
Afiyet olsun canım11 Ekim pazartesi menü
10.30
3 kaşık menemen
7 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
14.30
3 erik
6 badem
18.00
2 kase kelle paça çorba
Salata
21.00
1 su bardağı kadar patlamış mısır
3 litre su
12000 adım
@Zipzip-
@Filiz16
@Cordeliaa
@fantastikaaa
Eki Görüntüle 2931779
Kız beni güldürme. İçinde mok
var kokusunu aliyon mu çıkmadan? Tövbe yarabbim. Gözümü yeni açtım migim yapma bebeğim.
Tunaydin ablacığım İsveç bilim adamlarınin yaptıkları araştırmaya göre sabah limonlu su içip Masterfit sayfasına uğrayıp günaydın diyenlerin gün içinde diyetlerine sadık kalma oranlari daha yüksekmiş ben bilmem bilim adamları bilirrGunaydinnn tunaydinnn güzeller
Geçmişi okumaya basladim, sayfa azalmiyor hep cogaliyor, pes etttim
Anacim işiniz gücünüz yokmu sizin
Sabahin köründe damlamiş herkes
Yeni kalktim sanmayin :)))
Benim bakimina gittigim yaşlı agirlasti o yüzden artik hergün sabah aksam gidecem, cok uzun surecegini sanmiyorum, bakalim...
Yeni geldim kahvemi içiyorum
Lahanayida çok severim olsada yesekAma lahana diyetinle hasta olmustu gene dogru hatirliyorum umutta görunce genemi dedim
Sac kurutma makinesi suyla calismiyorBeynim yandi simdi sular kesikse kiyafeto sac kurutmayla niye kurutuyorsun elektrik olsa sac kurutma calismaz . Siyah kece bende var gel al
kendine titiz ama her yeri batırıyor be gülüm :))))Abi baya degisikmis abla Allah tan bizim evde tek WC banyo var
Aha evine bendenmi aldın. Demek beni çok özlüyorsun
Selam. HoşgeldinnSlm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi