Evet canım o mesajı da gördüm şimdi. Bence daha iyi oldu böylesi. Diğer türlü kendi adıma çok moralim bozulacaktı biliyorum. Çünkü kesin artı gelirdim (tum ramazan boyunca)Mesajlarda gordum kaptanim en gec 16 da bildirim bitmis olcak
Çok geçmiş olsun canımBenim cocuklarda hastaydi bu hafta
Ishal ates
Biri iylesmeden digeri hastalandi
Halada hastalik devam ediyor
Cok yorucuydu.iki arada bi derede sporda yapmaya calistim
O kadar beğeniyorum ki disiplinli halini maşallah sana canımın içi ablamEki Görüntüle 3551940 Eki Görüntüle 3551941 Eki Görüntüle 3551942 Eki Görüntüle 3551943 Eki Görüntüle 3551944
Canım sadece cuma gününe 40 dakika yüzme de eklenecekBoncuk2307 Eki Görüntüle 3551944
Afiyet olsun canım, sadece simitin miktarı fazla bence çok sorun yok.Kızlar bugünkü menüyü yazıyım.
Sabah 8 10 ciğ badem çay
Saat 12.00 1simit 1dilim peynir çay ( simite dayanamadım çok güzel koktu )
Saat 15.00 yesil elma 1 kurabiye
Saat 18.00 hamsi tava ( unsuz az yağlı) salata yerim 1dilim ekmek ile
Bu hafta diyeti toparlayamıyorum
Su 2litre
arke Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canım çok güzel menüIyi akşamlar kızlar bugünkü menumu yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik
1 dilim peynir
5 zeytin
Ogle
Yulafli elmalı tarçınlı yoğurt
Ara
1 avuç fıstık 3 hurma sade kahve
Akşam
4 parça kanat
1 Kase kuru fasulye
Salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun canım, doğum günün kutlu olsun26 Şubat menü
11.00 2 h yumurta peynir zeytin domates salatalık
15.00 kahve 2 hurma
18.30 3 yk pilav 4 yk nohut 1 kase salata
20.00 1 dilim pasta ( Doğum gunumdu eşim sürpriz yapmış yemesem olmazdı)
Su 2 litre
5 bin adım
27 Şubat menü
11.00 1 karabuğday patlağı üzeri fıstık ezmesi muz kahve
14.00 waffle yarısını yedim ( Arkadaşım doğum günümü kutladı)
19.00 1 tabak fasülye yemeği 1 dilim tb ekmek
Su 2 litre
5 bin adım
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun canım, öğlen ekmek ve gofret bir tık fazla ama günü çok erken kapatmışsın27 şubat
11:30
2 dilim ekmek
Sürme peynir, bal
Bikaç kuru kayısı
Biraz çekirdek
14:30
Ekmek arası paneli balık
Bikaç parça gofret
1 lt üzeri su
2 kupa kahve
3 kupa çay
1 kupa açlık otu çayı
Çok şükür bugün başka bişey yemek istemiyorum
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş27 şubat
Sabah klasik kahvaltı saat 10 gibi. Peynirli yumurta, peynir, bir dilim tahıllı ekmek, bir parça sosis, yarım domates
Ara:12.30 bir avuç fındık, iki hurma bir fincan kremalı kahve, 5-6 yer fıstığı
Akşam 15:30
Bir küçük dilim ekmek ve Ezine peyniri, biraz çiğköfte, 5 tane antep fıstığı, çay fincanı tabağı büyüklüğünde kapıska yemeği, yulaflı kakaolu bar, portakallı bitki çayı
Spor olarak da yürüyüş
arke Ellssa Boncuk2307
Oyyy canım benim senden böyle bir şey duymak ne güzel. Ben de düzgünce gününde yazamadım diye vicdan yapıyorum, nolur kusuruma bakma.O kadar beğeniyorum ki disiplinli halini maşallah sana canımın içi ablam
Sonra noktasına virgülüne kadar atıyorsun ya önemli olan o bitanemOyyy canım benim senden böyle bir şey duymak ne güzel. Ben de düzgünce gününde yazamadım diye vicdan yapıyorum, nolur kusuruma bakma.
Senin tatlı dillerini severimSonra noktasına virgülüne kadar atıyorsun ya önemli olan o bitanem, keşke ben de dahil hepimiz senin gibi yapabilsek, ramazan vesilesiyle toparlarım inşallah ben de kendimi. İyice dağıldım bu ara
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım, sadece simitin miktarı fazla bence çok sorun yok.
Afiyet olsun canım çok güzel menü
Afiyet olsun canım, doğum günün kutlu olsun
Afiyet olsun canım, öğlen ekmek ve gofret bir tık fazla ama günü çok erken kapatmışsın
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş
Ben çalışmıyorum ama fonksiyonel tıpla ilgili aylar süren bir sertifika programına katılmıştım . Eşim saglikci biraz da oradanNe güzel bilgiler. Ben magnezyum kullanıyorum öğrendiğime göre d vitamini emilimini arttiriyormus. O yüzden kullanıyorum. Senin anlattıklarını duymamıştım canim. Sağlıkla ilgili bir mesleğin mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?