Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mesajlarda gordum kaptanim en gec 16 da bildirim bitmis olcak
Evet canım o mesajı da gördüm şimdi. Bence daha iyi oldu böylesi. Diğer türlü kendi adıma çok moralim bozulacaktı biliyorum. Çünkü kesin artı gelirdim (tum ramazan boyunca)

27 Şubat perşembe menüsü
Tek öğün yaptım.
16.30 tek öğün
2 yumurta ile bol kıymalı yumurta, 1 dilim süzme peynir, domates salatalık, 3 dilim çok tahıllı ekmek, 2 tatlı kaşığı bal.

20.00 ara
7 tane hurma (az şekerli sert olanlardan)

Su 2 litre

28 Şubat cuma menüsü
13.00 kahvaltı
Domates biber kavurması, 2 yumurta ile sucuklu yumurta, 1 pide, şekersiz çay.

16.00 akşam
7 adet hurma

Su 2 litre

Ellssa Boncuk2307 Jou

Ben de yazayım menümü
28.02.2025
Kahvaltı YOK
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 3 -4 çatal spagetti, mor lahana salatası
Ellssa arke Jou
2 lt yi bulmuştur heralde saymadım ama baya içtim
Sporu da ekran görüntüsü alıp atacağım

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım, sadece simitin miktarı fazla bence çok sorun yok.
Afiyet olsun canım çok güzel menü
Afiyet olsun canım, doğum günün kutlu olsun
Afiyet olsun canım, öğlen ekmek ve gofret bir tık fazla ama günü çok erken kapatmışsın
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş

Oyyy canım benim senden böyle bir şey duymak ne güzel. Ben de düzgünce gününde yazamadım diye vicdan yapıyorum, nolur kusuruma bakma.
Sonra noktasına virgülüne kadar atıyorsun ya önemli olan o bitanem, keşke ben de dahil hepimiz senin gibi yapabilsek, ramazan vesilesiyle toparlarım inşallah ben de kendimi. İyice dağıldım bu ara

Sonra noktasına virgülüne kadar atıyorsun ya önemli olan o bitanem, keşke ben de dahil hepimiz senin gibi yapabilsek, ramazan vesilesiyle toparlarım inşallah ben de kendimi. İyice dağıldım bu ara
Senin tatlı dillerini severim sen onca işe yetisiyorsun maşallah daha ne yapacaksın. Hepimiz biraz dağıldık sanki, şimdi Ramazan'da yeme içme saati belli olunca toparlarız bence de.

Teşekkür ederim kaptanım

Ne güzel bilgiler. Ben magnezyum kullanıyorum öğrendiğime göre d vitamini emilimini arttiriyormus. O yüzden kullanıyorum. Senin anlattıklarını duymamıştım canim. Sağlıkla ilgili bir mesleğin mi var?
Ben çalışmıyorum ama fonksiyonel tıpla ilgili aylar süren bir sertifika programına katılmıştım . Eşim saglikci biraz da oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…