- 30 Ocak 2017
- 13.382
- 197.259
- 598
Afiyet olsun canım. Salı gününü de yazabilir misinİyi geceler çarşamba günü menüm;
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim ekmek
Latte kahve
Akşam çorba ve makarna
Spor yaklaşık 10 bin adım
Su 1 litre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım. Salı gününü de yazabilir misinİyi geceler çarşamba günü menüm;
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim ekmek
Latte kahve
Akşam çorba ve makarna
Spor yaklaşık 10 bin adım
Su 1 litre
Teşekkür ederim canım Salıyı yazdım sanıyordumAfiyet olsun canım. Salı gününü de yazabilir misin
Canım carsamba menüm yazdım26 Şubat Çarşamba
Kahvaltıda patates salatası yedim bir çorba kasesi
Ara öğün bir bardak açık çay ve kuru üzüm
Akşam yemeğinde bir çorba kasesi kuru fasulye ve bir çorba kasesi salata yedim
İki buçuk litre su içtim
İnşallah bugün yapicamBu hafta kalan egzersizler
TheDandelion 2 gün
G gelgor 2 gün
E Esmusum 6 gün var ara vererek yapılabilir. Regl ve hastalıktan ertelemiştik. İzin almıştın şimdi nasılsın?
Tamamdır canım , kızı kreşe bıraktım düştüm yollara.Bu hafta kalan egzersizler
TheDandelion 2 gün
G gelgor 2 gün
E Esmusum 6 gün var ara vererek yapılabilir. Regl ve hastalıktan ertelemiştik. İzin almıştın şimdi nasılsın?
Yol da yolmuş ama tam yürümelikTamamdır canım , kızı kreşe bıraktım düştüm yollara.
Kasabada oturmanın faydalarıYol da yolmuş ama tam yürümelik![]()
Canım salı menümİyi akşamlar
labellevie @lila95
Pembe Lotus salı ve çarşamba menüleri gelmedi kızlar.
G gelgor çarşamba menüsü canım
Canım dikkat et kendine tansiyon işi zor tanidiklarimda gördüğüm kadarıylaTansiyonum firardaama baş ediyorum. Bu kiloyu vermem lazım yoksa işim zor. Cumartesi ramazan orucumla listede devam etmiş olayım. Bundan önceki iftarlar da az yemeyi hiç başaramadım. Bu sefer dozunda bırakmak için elimden geleni yapıcam. Ruhen temizlik ferahlık gelsin hepimize inşallah. O olduktan sonra zaten yemeye de ihtiyaç kalmayacak
Rahat bir ayakkabı edin canım ortopedik. Sonra dediğin gibi bu kilolardan kurtulmamız lazım. Her işin ucu dönüp dolaşıp buraya çıkardı şimdi doğrudan yüzümüze çarpıyor. Seni çok iyi anlıyorum sende topuk dikeni bende tansiyon bacak ağrısı.Salı günü artık topuk dikeni ağrısına dayanamadığım için özel gittim dr ameliyattaymis eşim cocuklara bakıyordu cildiye Dr aradı kayittaki kız oda muayene ederim kırma işlemi yapmıyoruz demiş ağrı kesici krem hap verip gönderecek çok yoruldum zayiflamam lazım olmuyor
Eve geldim evin işi gücü çocuklar
Kimse beni anlamıyor![]()
Ayağına sağlık canım. Ben nedense seni yüzde Listesine yazmayı unutmuşum ceza egzersizi de çıkmış aklımdan. Listeye bakınca gördüm şimdi.Çok geçmiş olsun kızlarPembe Lotus
Chocolita
Perşembe günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta ve peynir
Öğlen kahve ve 1 avuç fındık
1 muz
Akşam menemen ve az makarna
Çay ve kuru üzüm
Su 2 litre
12.000 adım
2 günlük artı gelme cezamı tamamladım dün de 10 bin aldım yürümüştümChocolita
Afiyet olsun. Artık bende böyle yarısını yediğim menüler yazıcam. İnşallah güzel olacak her şey inanıyorum. Ramazan sevinciyle de umut doluyum. Her şey baştan en güzel haliyle olsunSelam canım hanımlar çok geçmiş olsunChocolita
Pembe Lotus
Sabah bir kase sütlü müsli
Öğlen bir avuç kuruyemiş, salata , iki haşlanmış yumurta,
Ara öğün muz
Akşam kocam bey tavuk döner yaptırmış gelmiş yarısını yedim
Adım 8.1 K