• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Eklentiler

• IMG_3489.webp
    IMG_3489.webp
    181,2 KB · Görüntüleme: 12
İyi akşamlar 💜
labellevie labellevie @lila95 Pembe Lotus Pembe Lotus salı ve çarşamba menüleri gelmedi kızlar.
G gelgor çarşamba menüsü canım
Canım salı menüm
Çarşamba menüm
Ve bugün akşamları farklı

Sabah 2dilim peynir yeşillik iki dilim tm buğday ekmeği 5zeytin

Öğlen kuru cacık
Ara sade türk kahvesi yarım çay bardağı kuru siyah üzüm 15cig badem

Et sote salata 2dilim tm buğday ekmeği
Çarşamba köfte salata 2dilim tm buğday ekmeği
Bugün ton balığı salatası 2dilim tm buğday ekmeği

Çarşamba aralarda çok aciktigim için kuruyemiş meyve peynir ekmek yedim
Sabah yumurta olmaması aşırı yeme ataklarim oldu yarın tartı günüm stresten artı bile gelirim

Diyetisyende bile yüz yüze ile güzel ilerlemistim aşırı stresli ve gergin yorgun hissediyorum 😥☹️☹️

Salı günü artık topuk dikeni ağrısına dayanamadığım için özel gittim dr ameliyattaymis eşim cocuklara bakıyordu cildiye Dr aradı kayittaki kız oda muayene ederim kırma işlemi yapmıyoruz demiş ağrı kesici krem hap verip gönderecek çok yoruldum zayiflamam lazım olmuyor
Eve geldim evin işi gücü çocuklar
Kimse beni anlamıyor 😥😢

Tansiyonum firarda 🫠 ama baş ediyorum. Bu kiloyu vermem lazım yoksa işim zor. Cumartesi ramazan orucumla listede devam etmiş olayım. Bundan önceki iftarlar da az yemeyi hiç başaramadım. Bu sefer dozunda bırakmak için elimden geleni yapıcam. Ruhen temizlik ferahlık gelsin hepimize inşallah. O olduktan sonra zaten yemeye de ihtiyaç kalmayacak
Canım dikkat et kendine tansiyon işi zor tanidiklarimda gördüğüm kadarıyla
Ben oruç tutamıyorum kronik bı hastaligimdan dolayı

Salı günü artık topuk dikeni ağrısına dayanamadığım için özel gittim dr ameliyattaymis eşim cocuklara bakıyordu cildiye Dr aradı kayittaki kız oda muayene ederim kırma işlemi yapmıyoruz demiş ağrı kesici krem hap verip gönderecek çok yoruldum zayiflamam lazım olmuyor
Eve geldim evin işi gücü çocuklar
Kimse beni anlamıyor 😥😢
Rahat bir ayakkabı edin canım ortopedik. Sonra dediğin gibi bu kilolardan kurtulmamız lazım. Her işin ucu dönüp dolaşıp buraya çıkardı şimdi doğrudan yüzümüze çarpıyor. Seni çok iyi anlıyorum sende topuk dikeni bende tansiyon bacak ağrısı.
Üzülme her şey yoluna girecek inşallah

Çok geçmiş olsun kızlar Pembe Lotus Pembe Lotus Chocolita Chocolita

Perşembe günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta ve peynir

Öğlen kahve ve 1 avuç fındık

1 muz

Akşam menemen ve az makarna

Çay ve kuru üzüm

Su 2 litre

12.000 adım
2 günlük artı gelme cezamı tamamladım dün de 10 bin aldım yürümüştüm Chocolita Chocolita

Eklentiler

• IMG_6737.webp
    IMG_6737.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 3
Selam canım hanımlar çok geçmiş olsun Chocolita Chocolita Pembe Lotus Pembe Lotus

Sabah bir kase sütlü müsli
Öğlen bir avuç kuruyemiş, salata , iki haşlanmış yumurta,
Ara öğün muz
Akşam kocam bey tavuk döner yaptırmış gelmiş yarısını yedim :(

Adım 8.1 K

Eklentiler

• IMG_3500.webp
    IMG_3500.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 6
Çok geçmiş olsun kızlar Pembe Lotus Pembe Lotus Chocolita Chocolita

Perşembe günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta ve peynir

Öğlen kahve ve 1 avuç fındık

1 muz

Akşam menemen ve az makarna

Çay ve kuru üzüm

Su 2 litre

12.000 adım
2 günlük artı gelme cezamı tamamladım dün de 10 bin aldım yürümüştüm Chocolita Chocolita
Ayağına sağlık canım. Ben nedense seni yüzde Listesine yazmayı unutmuşum ceza egzersizi de çıkmış aklımdan. Listeye bakınca gördüm şimdi.
Yarasın 💗

Selam canım hanımlar çok geçmiş olsun Chocolita Chocolita Pembe Lotus Pembe Lotus

Sabah bir kase sütlü müsli
Öğlen bir avuç kuruyemiş, salata , iki haşlanmış yumurta,
Ara öğün muz
Akşam kocam bey tavuk döner yaptırmış gelmiş yarısını yedim :(

Adım 8.1 K
Afiyet olsun. Artık bende böyle yarısını yediğim menüler yazıcam. İnşallah güzel olacak her şey inanıyorum. Ramazan sevinciyle de umut doluyum. Her şey baştan en güzel haliyle olsun ☘️

27 Şubat menümü paylaşayım
Kahvaltıda yumurta salatası yedim yanında yeşil çay içtim
Akşam yemeğinde fırında tavuk yapmıştım iki küçük but birde bir tane kanat yedim yanında bir çorba kasesi yoğurt yedim
Bir litre su içtim 🌸

Back