Güncel değil haziran da çekilmişim.kactim bilmiyorum. teşekkürler canım.Sağdaki güncel mi
Masallah farka bak
Sagolun guzel dilekleriniz için insallah.hoş geldin gülüm
rabbim bebişini sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin , geçenlerde de bebişi daha minnacık arkadaş geldi emzirenler var yani burada beraber güzel güzel bebişleriniz ele avuca gelinceye kadar zayıflar hafilersiniz
Verirsiniz ins. Ya benim şuan kıyafetlerim olmuyir cok moral bozucu birsey kilo almak. Hamileykende cok kilo alıyorum nedense sonrada uğraşBende zamanında 75 kilo olup 101 kilo olmuş sonrasında 94 peşine de tekrar 85 80 e düşme mücadelesi veriyorum şimdi
Amin cnmrabbim ne verirse hayırlısını versin , ölümün de hayırlısını temizini versin inşallah yataktan kalkamaz hale gelmez
mefkuşum yaa sen cidden çok iyi sabırlı ve güçlü bir kadınsın farkındasın değil mi
İnşallah sizde verdiniz benim şimdi sanki zor gibi vermem 2 çeşit iğne kullanmaya başladım çok ağırlık yapıyor üzerime sanırım güzel yönü iştahımı kapattı belki bununla güzel sonuç alabilirimVerirsiniz ins. Ya benim şuan kıyafetlerim olmuyir cok moral bozucu birsey kilo almak. Hamileykende cok kilo alıyorum nedense sonrada uğraş
Bende ölçü aldimGüncel değil haziran da çekilmişim.kactim bilmiyorum. teşekkürler canım.
Gecmis olsun. Benimde emzridigim icin bazen çok kötü oluyorum yeme krizi geliyorİnşallah sizde verdiniz benim şimdi sanki zor gibi vermem 2 çeşit iğne kullanmaya başladım çok ağırlık yapıyor üzerime sanırım güzel yönü iştahımı kapattı belki bununla güzel sonuç alabilirim
Ben iki tane kirdimKızlar french press tavsiyesi olan varmi
İlk zamanlar gece yememi kestim. Sik sik az yemek oldu. Bazi günler kahvalti ogle yemegi ara ve aksam yemeği yine ara seklindeydi. Bazende kahvalti geç oldugunda iki ara yapip sonra akşam yemegiydi. Ozellikle paketli gidalari, tatli, pilav, makarnayi kesince güzel kilolar verdim. Bol bol yeşillik ve yogurt, sut, yumurta her gün gibi olduHarika değişim tebrik ederim. Nasil bekleniyorsunuz
İnan bende oyle diyordum abla. İnşallah sizede nasip olsun cani gonulden istiyorumÇoğu gitti azı kaldi cnm
Cok yol katettin masallah
Artik geçmişi düşünüp bosuna bozma moralini
Ben bi 75 e duşsem göbek atarim6 larda falan gözüm yok artik
Abla ben 100lü kilolarda ölçü bile alamiyodum. Boşver şimdi almaBende ölçü aldim
Bacagim seninkinden kalınmış
Gerci sen o zaman 94 müşün
Ben 100 +
Bende 65 olsam razıyım diyorumÇoğu gitti azı kaldi cnm
Cok yol katettin masallah
Artik geçmişi düşünüp bosuna bozma moralini
Ben bi 75 e duşsem göbek atarim6 larda falan gözüm yok artik
götürdüm ayni dedigin gibi olmus dolmuş ici benim oğlan yapıs yapis yapmis adam temizledi sarj oluyo simdi bosuna masraf yapma abla diyoGecmis olsun canim belki gida alerjisi filandir . Sarj girisini elektrik supurgesi ile cekip ince fircayla temizle bazen girisler doluyor cepte vs tozla
Hee birşey yapmıyonuz.Kiz biz ne yapıyoruz ki ozellikle ben birsey yapmiyorum
Gördü artık çiçek emoji yerine profile koydugu resmi görüyom az çok tahmin ediyomButun Türkiye görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?