Hayırlısı olsun canım elbet vakti saati vardır onu bekliyordur bebişlerimiz sakın canını sıkma
tamam canım bakalım önümüzdeki ay ne olacak biran üstüne mi oldum die düşündüm ama saçmaladığımı düşündüm sonradanda:):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım elbet vakti saati vardır onu bekliyordur bebişlerimiz sakın canını sıkma
ya once bı kaba ıdrarını yapıosn
1 kasık karbon atıosun dıbe cokerse hemen hamıs deılsın yok eger kopururse hamıssın
canım kendini nsl muayene ediyosun sölesene,,yrn bat benin,,inşlh kırmızılar gelmz,,,
ay ben deneyemem onu ya parmagını sokup bıraz bukuomussun elıne bıs gelmezse bosluk olursa hamılesın
eger elıne gelırse hamıle deılsın
ay ben deneyemem onu ya parmagını sokup bıraz bukuomussun elıne bıs gelmezse bosluk olursa hamılesın
eger elıne gelırse hamıle deılsın
bende denemem beklerım dr a gıderım test yaparım daha ıyı
ama ben cok merak edıorm
yumurtlama gunum 3 ekım
ama ben calısmalara sımdıden basladım kızlar
bacaklarımı dıkıp olece yatıorm
bakalım hayırlısı artık
canım adet döneminden sonra başla bencede 2 günde bir
arkadaşlar benim bat 24 ağustos 27 eylülde beta hcg yaptırdım 31,87 çıktı dün akşam 30 eylülde yaptırdım 57,75 çıktı. Cumartesi doktora gitmiştim perşembe gel ne hamilesin diyebilirim ne de değilsin diyebilirim dedi
şimdi çarşamba günü yine test yapıp perşembe günü gidicem sizce hamilemiyimm ???
kız basladım bende
adet bıttı hemen basladım ama
bugunlere daha cok agırlık verıorm
nası olcak bılmıorm ama
sımdı bugunlerde hamıle kalabılırmıyım cok merak edıorm dogum kontrol hapımıda yenı bıraktım bakalım ınsallah gelır bebısımız
hemen gebelık testı alıp yapsam mı acaba
evet kızlar adetten sonra yapmam gerekenleri söyleyn bana yumurtlama dönemm 15 ine denk geliyor sanırım
Canım ben bilmiyorum bilen arkadaişarımız yardımcı olsun.
19 eylulde bıraktım canım hapımı
o gunden berıde calısmalara devam
bugunlerde hemen hemen yumurtlama zamanım
sımdı ben hamılelıgımı en erken ne zaman ofgrenebılırım kı ılle adet gununu mu beklemem lazım
19 eylulde bıraktım canım hapımı
o gunden berıde calısmalara devam
bugunlerde hemen hemen yumurtlama zamanım
sımdı ben hamılelıgımı en erken ne zaman ofgrenebılırım kı ılle adet gununu mu beklemem lazım
daha yeni bırakmışsın hapı bırakınca hemn kalınmıyor canım 2-3 ay dan sonra ancak kalınıor die biliyorum
kızlar benım dr um hemen hamıle kalabılırsın dedı
yanı ole bısıden bahsetmedı ama
gorcez tabı bakalım
Olabilir canım herşey olabilir,benim bi arkadaşım bir gün içmeyi unutmuş ve hamile kalmış,hadi hayırlısı güzel haberlerini duyarız inşallah.