Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

Ayyy ne güzel sabah sabah güzel muhteşem bir enerjiyle dualar yaptım ne denir bu duaya içim dolu dolu huzurla sevgiyle Aminnn Aminnnn Rabbim girin cennetime dediği kullardan olalım inşallah ❤❤❤🌷🌸🌺🤲🤲🤲🤲🤲
O senin güzel enerjin bitanemmm❤️

Amin amin amiiiiinnnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸❤️🥰

Günaydın Hayırlı sabahlar ⚘🌷
grup listemiz böyle olucak isteyen olursa ekleme yapicam 👍 ....pazartesi günü okumaya başlayacağız...o zamana kadar birikim yapabilirsiniz.🥰😊.

listeme yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz🌺🌻🌸....yıllardır beraber olduğumuz ve önceki listede olan arkadaşlarım Rabbim bizi bu yoldan ayırmasın.🤲🤲🤲...hepinizden Allah razı olsun...🤲🤲❤❤🌺🌸

❗❗Günlük okumalarimiz olucak bildirim ve etiketlere dönelim lütfen 3 gün okuma yapılmazsa listeden çıkarıcam...insaniz olabilir ani durumlar hastalik gibi Allah korusun başka şeyler sizden ricam özele yazın ki bileyim durumu sonrasi sıkıntı olmasin canlar ...👍🥰🌹🌷

Gönlü kalbi ağzı dualı canlar Pazartesi gününe kadar Allaha emanet olun..Bizi dualarda buluşturan Rabbime hamdüsenalar olsun ❤❤❤

🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍂🍃🍂🍃🍂

🍀 YENI DUALARIMIZ 🍀

🔺️Birinci Dua ➡️ 100 defa okuyacağız ➡️
Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...

Anlamı...Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim...

🔺️Ikinci Dua ➡️ 100 defa okunucak ➡️ "Allahümme Ecirna Minennar"

Anlamı...Allah'ım beni cehennem ateşinden koru

🔺️Üçüncü Dua ➡️ 3 defa okunucak ➡️ "Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."

Anlamı: "İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir.derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”

🍃🍂🍃🍂🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂

@mavibaloncuk

@nehir1935

@nursevdi

@dunyadanuzak

@papatyamm

oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi

@Hazellll

@RedGirl

@YagmurSendeanlarsn

@kamera

@Ada-Anne

@Ssero

dolar milyoneri dolar milyoneri

@penyez83

@PiXiEE

MssPARE MssPARE

@littlezelda

@Sudansebeplerivar

@Migrenben

@sunpineapple

@Freddy

@Cittaslow

zeyno genc zeyno genc

@ilknurrr22
Kuzum ellerin dert görmesin Allah emeklerinin karşiligini sana ve ailene saglik mutluluk huzur versin 💕
MssPARE MssPARE

Harikasınız, grubumuz bitince hemen bir boşluğa düştüm. Çok güzel vesile oldunuz Allah razı olsun MssPARE MssPARE
Allah hepinizden razı olsun Rabbim daha nice dualarla birlikte olalım inşallah hep birlikte rabbime dualar ediyoruz bir arada okuyiruz birliğimizi görmeden bilmeden inşallah cennette karşılaşırız ne muazzam olur buda bir dua rabbim kabul etsin 🌸🌷🌸🤲

Kuzum ellerin dert görmesin Allah emeklerinin karşiligini sana ve ailene saglik mutluluk huzur versin 💕
MssPARE MssPARE
Zeynom tatlı zeynom benim seninde kalbindeki duaların kabul olsun eşine Rabbim şifalar yagdirsin iyiki varsın tatlı dilli gönlü güzel arkadaşım ❤❤❤

Allah hepinizden razı olsun Rabbim daha nice dualarla birlikte olalım inşallah hep birlikte rabbime dualar ediyoruz bir arada okuyiruz birliğimizi görmeden bilmeden inşallah cennette karşılaşırız ne muazzam olur buda bir dua rabbim kabul etsin 🌸🌷🌸🤲

Zeynom tatlı zeynom benim seninde kalbindeki duaların kabul olsun eşine Rabbim şifalar yagdirsin iyiki varsın tatlı dilli gönlü güzel arkadaşım ❤❤❤
Amin kuzum amin önce Allah'ım sayesinde sonra sizlerin sayesinde iyi olucak ❤️

X