- 3 Haziran 2023
- 773
- 1.198
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
- #1.241
Düşüşler alım fırsatı değil miDüşüş bekliyorlarsa bu hafta da biraz gözlemleyeyim o zaman :)
Sonra hep terste kalıyorum:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşüşler alım fırsatı değil miDüşüş bekliyorlarsa bu hafta da biraz gözlemleyeyim o zaman :)
Sonra hep terste kalıyorum:)))
3 ay içinse kesinlikle altın almanı önermem, altın uzun vadede kazandırır.merhaba hanımlar bende altın alacağım ama fon olarak mı alsam yoksa vadesiz altın hesabından mı alsam karar veremedim. araba alacağım 3 ay içerisinde param nakitte kalmasın dedim. şuan serbest hesap var bankada günlük %20 faiz geliyor o mu karlı bilemedim ama napsam 3 ayda nolur
Sanki faiz daha mantıklı 3 ay için.altın için gerçekten ons sürekli aşağı yönlü hareket ediyor uzun vade için alınabilir döviz de gıdım gıdım gidiyor altın fonları da altın yükselince yükseliyor düşünce düşüyor tabi benim fikrim :)merhaba hanımlar bende altın alacağım ama fon olarak mı alsam yoksa vadesiz altın hesabından mı alsam karar veremedim. araba alacağım 3 ay içerisinde param nakitte kalmasın dedim. şuan serbest hesap var bankada günlük %20 faiz geliyor o mu karlı bilemedim ama napsam 3 ayda nolur
o zaman vadeliye devam. vade bitince serbest hesaptakini de ekleyim o zaman tekrar vadeye yatırayım. şuan borsada da param var onları da bozacağım ama borsa düşük yükselecek diyorlar yükselmesini bekleyeceğim sanırım veya onu da bozup vadeliye mi yatırsam3 ay içinse kesinlikle altın almanı önermem, altın uzun vadede kazandırır.
Daha yeni sabah kuyumcumla görüştüm.
Ons tutunamazsa daha da altın aşağı salar diyor. YTD
Borsanın yükselmesi faiz indirimine bağlı faiz indirimi de Ocak Şubat gibi olacak diyorlar benim de 25bin TL gibi az da olsa borsaya bağlı fonlarda param var sürekli düşüşte üç gündür az da olsa yükseldi borsa ama bugün yine düşüşte ben de bozup altın alayım dedim ama uzun vadeli düşündüğüm için bozmayacağımo zaman vadeliye devam. vade bitince serbest hesaptakini de ekleyim o zaman tekrar vadeye yatırayım. şuan borsada da param var onları da bozacağım ama borsa düşük yükselecek diyorlar yükselmesini bekleyeceğim sanırım veya onu da bozup vadeliye mi yatırsam
Tabloda senin için gerekli düzenlemeyi yaptım maşallah nasıl birikim yapmışsın öyle3 ay içinse kesinlikle altın almanı önermem, altın uzun vadede kazandırır.
Daha yeni sabah kuyumcumla görüştüm.
Ons tutunamazsa daha da altın aşağı salar diyor. YTD
Her zaman önce birirkiminizi ayırıp, kalanı harcamaya ayırın. Ben şu an maaşımın yarısını birikime koyuyorum. Kalan yarısını da yettiği kadar harcıyorum. Önce yatırım yap, sonra harca demişlerdi, onu uyguluyorum hepMerhaba kızlar yan topikte sordum burda da sorayım mesela maaşınızın kaçta kaçını birikime ayırıyorsunuz ya da istek harcaması için belli bir miktarınız var mı
Her ay yoksa kalanı mı birikime gitmeli ?
Maaşımız 40 binse o zaman 20 bini harca gitsin mi diyorsun bana göre 20 bin uhuuu valla tozuturum o parayla ben bünye alışık değilHer zaman önce birirkiminizi ayırıp, kalanı harcamaya ayırın. Ben şu an maaşımın yarısını birikime koyuyorum. Kalan yarısını da yettiği kadar harcıyorum. Önce yatırım yap, sonra harca demişlerdi, onu uyguluyorum hep
tabii daha az harcayabiliyorsanız daha iyi. Benim yarı yarıya oluyor geneldeMaaşımız 40 binse o zaman 20 bini harca gitsin mi diyorsun bana göre 20 bin uhuuu valla tozuturum o parayla ben bünye alışık değil
Hiç masrafınız olmuyor mu?Maaşımız 40 binse o zaman 20 bini harca gitsin mi diyorsun bana göre 20 bin uhuuu valla tozuturum o parayla ben bünye alışık değil
Kirada değiliz canım mutfak faturalarda eşimdeHiç masrafınız olmuyor mu?
Kira-mutfak faturalar zaten 20'yi bulur hatta çoğu zaman geçer sanki :)
Valla yarı yarıya kastınız 20 bin tl mi be alıyorsunuz her ay sorması ayıptabii daha az harcayabiliyorsanız daha iyi. Benim yarı yarıya oluyor genelde
Şiiimmdii anlaşıldıKirada değiliz canım mutfak faturalarda eşimde
Sadece eşim çalışırken harcamalarımız çok azdı. Ben de çalışınca, ekstra çok fazla şey alıyorum. Şu an 30 bin kredi kartım oluyor, 5 bin falan da elden harcıyorumValla yarı yarıya kastınız 20 bin tl mi be alıyorsunuz her ay sorması ayıp