Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba hanımlar bende altın alacağım ama fon olarak mı alsam yoksa vadesiz altın hesabından mı alsam karar veremedim. araba alacağım 3 ay içerisinde param nakitte kalmasın dedim. şuan serbest hesap var bankada günlük %20 faiz geliyor o mu karlı bilemedim ama napsam 3 ayda nolur
merhaba hanımlar bende altın alacağım ama fon olarak mı alsam yoksa vadesiz altın hesabından mı alsam karar veremedim. araba alacağım 3 ay içerisinde param nakitte kalmasın dedim. şuan serbest hesap var bankada günlük %20 faiz geliyor o mu karlı bilemedim ama napsam 3 ayda nolur
3 ay içinse kesinlikle altın almanı önermem, altın uzun vadede kazandırır. Daha yeni sabah kuyumcumla görüştüm. Ons tutunamazsa daha da altın aşağı salar diyor. YTD
Sanki faiz daha mantıklı 3 ay için.altın için gerçekten ons sürekli aşağı yönlü hareket ediyor uzun vade için alınabilir döviz de gıdım gıdım gidiyor altın fonları da altın yükselince yükseliyor düşünce düşüyor tabi benim fikrim :)
3 ay içinse kesinlikle altın almanı önermem, altın uzun vadede kazandırır. Daha yeni sabah kuyumcumla görüştüm. Ons tutunamazsa daha da altın aşağı salar diyor. YTD
o zaman vadeliye devam. vade bitince serbest hesaptakini de ekleyim o zaman tekrar vadeye yatırayım. şuan borsada da param var onları da bozacağım ama borsa düşük yükselecek diyorlar yükselmesini bekleyeceğim sanırım veya onu da bozup vadeliye mi yatırsam
o zaman vadeliye devam. vade bitince serbest hesaptakini de ekleyim o zaman tekrar vadeye yatırayım. şuan borsada da param var onları da bozacağım ama borsa düşük yükselecek diyorlar yükselmesini bekleyeceğim sanırım veya onu da bozup vadeliye mi yatırsam
Borsanın yükselmesi faiz indirimine bağlı faiz indirimi de Ocak Şubat gibi olacak diyorlar benim de 25bin TL gibi az da olsa borsaya bağlı fonlarda param var sürekli düşüşte üç gündür az da olsa yükseldi borsa ama bugün yine düşüşte ben de bozup altın alayım dedim ama uzun vadeli düşündüğüm için bozmayacağım