Popüler Konu Esmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari

🌻Canım dua dostlarım yeni dualarımız altta öncelik dua grubumun olsun sonra diğer arkadaşları etiket yaparım diyerek paylaşıyorum ❤❤❤

🌹🌻YENI gruba katılmak isterseniz lütfen MssPARE MssPARE etiketi yazın bazen araya karışıyor gözden kaçabiliyor normal yazılınca 😊😊

🌹🌻Ben varım katılıyorum diyen arkadaşlarım niyetlerinizi özeleden yazınız...Haftaya pazartesi günü başlıyoruz
okumalara👍👍

❗❗Lütfen günün de geciktirmeden okuyacaksanız bildirim ve etiketlere dönecekseniz listenin yarısnda çekip gitmeyecekseniz okumalara katılın yoksa vebal alıp günaha girmeyin ...❗❗

🌹🌻Dualarımız kısa bilinen duaları ve faziletleri çok büyük sevapları çok büyük buraya eklemedim çok çok uzun açıklamalar yapılmış netten sizler bakabilirsiniz... Rabbim kabul etsin...şükürler olsun ki dualarla hep birlikteyiz...Rabbim bizleri buluşturdu vardır bununda bir hikmet-i ilahisi yapılan duaları ve ibadetlerimizi Mevlam kabul etsin 🤲🤲🤲🤲🤲

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🍀 YENI DUALARIMIZ 🍀

🔺Birinci Dua ➡️100 defa okuyacağız ➡️Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...

Anlamı..
.Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim...

🔺Ikinci Dua ➡️ 100 defa okunucak ➡️ "Allahümme Ecirna Minennar"

Anlamı...
Allah'ım beni cehennem ateşinden koru

🔺Üçüncü Dua ➡️ 3 defa okunucak ➡️ "Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."

Anlamı:... İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
A Ada-Anne

papatyamm papatyamm

H Hazellll

@RedGirl

@penyez83

@PiXiEE

@MelodiminEsi

Y Yaz2021

oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi

@dolar milyoneri

MssPARE MssPARE

@Freddy

Fistiklicikileta Fistiklicikileta

sweetgirlcandy sweetgirlcandy

@zeyno genc

@lov3y

@MMorsalkimm

@littlezelda

mavibaloncuk mavibaloncuk

K kamera

@Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

@KurkmantoluS

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

@modinas

@Sudansebeplerivar

dunyadanuzak dunyadanuzak

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

dreamy07 dreamy07 arkadaşı Esra
Ben katılıyorum canım🌸 MssPARE MssPARE

🌻Canım dua dostlarım yeni dualarımız altta öncelik dua grubumun olsun sonra diğer arkadaşları etiket yaparım diyerek paylaşıyorum ❤❤❤

🌹🌻YENI gruba katılmak isterseniz lütfen MssPARE MssPARE etiketi yazın bazen araya karışıyor gözden kaçabiliyor normal yazılınca 😊😊

🌹🌻Ben varım katılıyorum diyen arkadaşlarım niyetlerinizi özeleden yazınız...Haftaya pazartesi günü başlıyoruz
okumalara👍👍

❗❗Lütfen günün de geciktirmeden okuyacaksanız bildirim ve etiketlere dönecekseniz listenin yarısnda çekip gitmeyecekseniz okumalara katılın yoksa vebal alıp günaha girmeyin ...❗❗

🌹🌻Dualarımız kısa bilinen duaları ve faziletleri çok büyük sevapları çok büyük buraya eklemedim çok çok uzun açıklamalar yapılmış netten sizler bakabilirsiniz... Rabbim kabul etsin...şükürler olsun ki dualarla hep birlikteyiz...Rabbim bizleri buluşturdu vardır bununda bir hikmet-i ilahisi yapılan duaları ve ibadetlerimizi Mevlam kabul etsin 🤲🤲🤲🤲🤲

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🍀 YENI DUALARIMIZ 🍀

🔺Birinci Dua ➡️100 defa okuyacağız ➡️Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...

Anlamı..
.Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim...

Anlamı...

🔺Üçüncü Dua ➡️ 3 defa okunucak ➡️ "Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."

Anlamı:... İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
A Ada-Anne

papatyamm papatyamm

H Hazellll

@RedGirl

@penyez83

@PiXiEE

@MelodiminEsi

Y Yaz2021

@dolar milyoneri

MssPARE MssPARE

@Freddy

@zeyno genc

@lov3y

@MMorsalkimm

@littlezelda

K kamera

@Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

@KurkmantoluS

@modinas

@Sudansebeplerivar

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

ben katılıyorum allah razı olsun MssPARE MssPARE

okumalara👍👍

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🍀 YENI DUALARIMIZ 🍀

Anlamı..

Anlamı...

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
A Ada-Anne

papatyamm papatyamm

H Hazellll

@RedGirl

@penyez83

@PiXiEE

@MelodiminEsi

Y Yaz2021

@dolar milyoneri

MssPARE MssPARE

@Freddy

@zeyno genc

@lov3y

@MMorsalkimm

@littlezelda

K kamera

@Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

@KurkmantoluS

@modinas

@Sudansebeplerivar

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

MssPARE MssPARE ben katılıcam canım Allah razı olsun ,emeklerin için Rabbim gönlüne göre versin :KK200: :KK200:

Atkadaslarin niyetlerine
Dua dostlarım bugün son okumayı yapıyoruz yeni duaları pazartesi günü paylaşıcam ve bir hafta sonra pazartesi okumalara başlayacağız... Allahım izniyle 🌻🌺

Bizi dualarda buluşturan Rabbime şükürler olsun 🤲🤲🤲🤲

Birbirimizi tanımadan bir araya gelip dualarımızı paylaştık zikirleri okuduk ...Rabbim duasını kabul ettiği kullar arasına alsın bebek isteyenlere o müjdeli haberi versin gebe olanlara sağlıklı doğumları olsun iş isteyene eş ısteyene kim için ne için dua ettiysek kimin ne gibi saklı duası varsa Rabbimin katina ulaşsın ve kabul eylesin ...🤲🤲

Bir hatam olduysa hakkınızı helal edin 🌹🌹🌹🥰🥰😋😋
yeni dua grubunda devam etmeyecek arkadaşlar Allaha emanet olun 🥰🥰😇😊

Hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız ❤❤🌹🌻🌺🌼😇🥰

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Birinci duası okunucak arkadaşımız

dreamy07 dreamy07

Rahmetli babam Meryem oğlu Hasan ın mekanı cennet olsun, Rabbim zerre günahı var ise affetsin, Hz Muhammed sav komşu eylesin Amin. beni, eşimi, annemi, çocuklarımı kazadan beladan görünür görünmez her türlü kötülükten, kem gözden korusun ve iyi insanlarla karşılaştırsın. Bize hayırlı, sağlıklı, huzurlu, afiyetle yaşayacamız bir uzun ömür, ve cennette hepimizi orda babamla ve İfaket ile tüm sevdiklerimizle kavuştur. 2 cihanda da huzurlu mutlu Allah ın sevdiği kullarından eyle. Rızkımızı bol bol kolaylıkla helal yollardan kazanmamızı nasip eyle, arkadaşlar ımın da dualarını kabul eyle, çocuklarımı herdaim koru Rabbim. Aminnnn.

Ikinci duası okunucak arkadaşımız

dreamy07 dreamy07 arkadaşı Esra ⚘

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin, bana, eşime, çocuklarıma , saglıklı huzurlu mutlu kazasız belasız bir ömür nasip eylesin, beni eşimi ve çocuklarımı iyi insanlarla karşılaştırsın. Allah herkesin dualarını kabul eylesin, benimkini de kabul etsin Amin.

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

1.Dua ➡️ 70 defa okunucak ➡️ "Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir”

2. Dua ➡️ 70 defa okunucak ➡️ "Yâ Bedias’semâvâti vel’ardı yâ zelcelâli vel’ikram"

3. Dua ➡️ 100 defa okunucak ➡️ "Lailahe İllallahül Melikül Hakkul Mübin"

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

👍 okumalarımız bitiyor 👍

🤲🤲 Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...🤲🤲

❗⛔❗Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın ❗⛔❗

❗❗Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen ❗❗
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

A Ada-Anne ✅

papatyamm papatyamm ✅

H Hazellll ✅

@RedGirl ✅

@penyez83 ✅

@PiXiEE ✅

@MelodiminEsi ✅

Y Yaz2021 ✅

oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi ✅

@dolar milyoneri ✅

MssPARE MssPARE ✅

@Freddy ✅

Fistiklicikileta Fistiklicikileta ✅

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ✅

@zeyno genc ✅

@lov3y ✅

@MMorsalkimm ✅

@littlezelda ✅

mavibaloncuk mavibaloncuk ✅

K kamera ✅

@Aktif Lora ✅

Bonus Bonus ✅

MssPARE MssPARE 2.niyet ✅

@KurkmantoluS ✅

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn ✅

@modinas ✅

@Sudansebeplerivar ✅

dunyadanuzak dunyadanuzak ✅

nursevdi nursevdi ✅

nehir1935 nehir1935 ✅

dreamy07 dreamy07

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

@Sudansebeplerivar dunyadanuzak dunyadanuzak canlar dualarınız okundu eksik kalmadı Rabbim Duanızı kabul etsin 🤲🌹🌻🌺

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
nursevdi nursevdi nehir1935 nehir1935 için okumayanlar

A Ada-Anne ❌

Bonus Bonus ❌

dunyadanuzak dunyadanuzak ❌
Arkadaslarin niyetlerine okudum. Allah kabul etsin. Amin💕
Senden de Allah razi olsun MssPARE MssPARE 🌸😊

Yeni gruba katilmiyorum bilgin olsun

Hanımlar sizlerin okuması bitince dua grubumuzun duaları bitiyor liste tamamlanıyor🌺🌸

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

A Ada-Anne ❌ oğlu rahatsız olduğu için geciktirdim okuyacam dedi geçmiş olsun Adacim🌺🌻

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

dreamy07 dreamy07 dreamy07 dreamy07 arkadaşı Esra

Içın okumayanlar

A Ada-Anne ❌

Bonus Bonus ❌

Y Yaz2021 ❌

oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi ✅❌ Esra arkadaşın okumasını yapmadın canım

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ❌
Az önce etiket yaptım.Okudum. Allah kabul etsin.

okumalara👍👍

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🍀 YENI DUALARIMIZ 🍀

Anlamı..

Anlamı...

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
A Ada-Anne

papatyamm papatyamm

H Hazellll

@RedGirl

@penyez83

@PiXiEE

@MelodiminEsi

Y Yaz2021

@dolar milyoneri

MssPARE MssPARE

@Freddy

@zeyno genc

@lov3y

@MMorsalkimm

@littlezelda

K kamera

@Aktif Lora

Bonus Bonus

MssPARE MssPARE 2.niyet

@KurkmantoluS

@modinas

@Sudansebeplerivar

nursevdi nursevdi

nehir1935 nehir1935

dreamy07 dreamy07

Katılıyorum bende💕 MssPARE MssPARE

Hanımlar sizlerin okuması bitince dua grubumuzun duaları bitiyor liste tamamlanıyor🌺🌸
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
A Ada-Anne ❌ oğlu rahatsız olduğu için geciktirdim okuyacam dedi geçmiş olsun Adacim🌺🌻
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Içın okumayanlar
A Ada-Anne ❌
Bonus Bonus ❌
Y Yaz2021 ❌
oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi ✅❌ Esra arkadaşın okumasını yapmadın canım
Ben okumamı tamamladım cnm belki etiket yapmayı unutmusumdur 🤲 Allah kabul etsin inşallah

Dua dostlarım bugün son okumayı yapıyoruz yeni duaları pazartesi günü paylaşıcam ve bir hafta sonra pazartesi okumalara başlayacağız... Allahım izniyle 🌻🌺

Bizi dualarda buluşturan Rabbime şükürler olsun 🤲🤲🤲🤲

Birbirimizi tanımadan bir araya gelip dualarımızı paylaştık zikirleri okuduk ...Rabbim duasını kabul ettiği kullar arasına alsın bebek isteyenlere o müjdeli haberi versin gebe olanlara sağlıklı doğumları olsun iş isteyene eş ısteyene kim için ne için dua ettiysek kimin ne gibi saklı duası varsa Rabbimin katina ulaşsın ve kabul eylesin ...🤲🤲

Bir hatam olduysa hakkınızı helal edin 🌹🌹🌹🥰🥰😋😋
yeni dua grubunda devam etmeyecek arkadaşlar Allaha emanet olun 🥰🥰😇😊

Hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız ❤❤🌹🌻🌺🌼😇🥰

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

Birinci duası okunucak arkadaşımız

dreamy07 dreamy07

Rahmetli babam Meryem oğlu Hasan ın mekanı cennet olsun, Rabbim zerre günahı var ise affetsin, Hz Muhammed sav komşu eylesin Amin. beni, eşimi, annemi, çocuklarımı kazadan beladan görünür görünmez her türlü kötülükten, kem gözden korusun ve iyi insanlarla karşılaştırsın. Bize hayırlı, sağlıklı, huzurlu, afiyetle yaşayacamız bir uzun ömür, ve cennette hepimizi orda babamla ve İfaket ile tüm sevdiklerimizle kavuştur. 2 cihanda da huzurlu mutlu Allah ın sevdiği kullarından eyle. Rızkımızı bol bol kolaylıkla helal yollardan kazanmamızı nasip eyle, arkadaşlar ımın da dualarını kabul eyle, çocuklarımı herdaim koru Rabbim. Aminnnn.

Ikinci duası okunucak arkadaşımız

dreamy07 dreamy07 arkadaşı Esra ⚘

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin, bana, eşime, çocuklarıma , saglıklı huzurlu mutlu kazasız belasız bir ömür nasip eylesin, beni eşimi ve çocuklarımı iyi insanlarla karşılaştırsın. Allah herkesin dualarını kabul eylesin, benimkini de kabul etsin Amin.

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

1.Dua ➡️ 70 defa okunucak ➡️ "Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir”

2. Dua ➡️ 70 defa okunucak ➡️ "Yâ Bedias’semâvâti vel’ardı yâ zelcelâli vel’ikram"

3. Dua ➡️ 100 defa okunucak ➡️ "Lailahe İllallahül Melikül Hakkul Mübin"

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

👍 okumalarımız bitiyor 👍

🤲🤲 Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...🤲🤲

❗⛔❗Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın ❗⛔❗

❗❗Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen ❗❗
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

A Ada-Anne ✅

papatyamm papatyamm ✅

H Hazellll ✅

@RedGirl ✅

@penyez83 ✅

@PiXiEE ✅

@MelodiminEsi ✅

Y Yaz2021 ✅

oralardamevsimyazmi oralardamevsimyazmi ✅

@dolar milyoneri ✅

MssPARE MssPARE ✅

@Freddy ✅

Fistiklicikileta Fistiklicikileta ✅

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ✅

@zeyno genc ✅

@lov3y ✅

@MMorsalkimm ✅

@littlezelda ✅

mavibaloncuk mavibaloncuk ✅

K kamera ✅

@Aktif Lora ✅

Bonus Bonus ✅

MssPARE MssPARE 2.niyet ✅

@KurkmantoluS ✅

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn ✅

@modinas ✅

@Sudansebeplerivar ✅

dunyadanuzak dunyadanuzak ✅

nursevdi nursevdi ✅

nehir1935 nehir1935 ✅

dreamy07 dreamy07

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

@Sudansebeplerivar dunyadanuzak dunyadanuzak canlar dualarınız okundu eksik kalmadı Rabbim Duanızı kabul etsin 🤲🌹🌻🌺

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

A Ada-Anne ❌

Bonus Bonus ❌

dunyadanuzak dunyadanuzak ❌
dreamy07 dreamy07 ve arkadaşı Esra için okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah 🤲🏻 MssPARE MssPARE

Allah razı olsun senden parem hakkım varsa helal olsun. Herkesin ağzına diline sağlık ❤️

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

Içın okumayanlar

A Ada-Anne ❌

Bonus Bonus ❌

Y Yaz2021 ❌

Parem okudum çok şükür. Allah kabul etsin.Emeğine sağlık. Hakkını helal et canım.
Bende yeni dua grubuna katılmak istiyorum. Herkesten Allah razı olsun

okumalara👍👍

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

🍀 YENI DUALARIMIZ 🍀

Anlamı..

Anlamı...

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
A Ada-Anne

papatyamm papatyamm

H Hazellll

@RedGirl

@penyez83

@PiXiEE

@MelodiminEsi

Y Yaz2021

@dolar milyoneri

MssPARE MssPARE