- 28 Aralık 2023
- 5.260
- 15.126
Ayyyy bildirim gözümden kaçmıııılşşşCanım dua dostlarım yeni dualarımız altta öncelik dua grubumun olsun sonra diğer arkadaşları etiket yaparım diyerek paylaşıyorum ❤❤❤
YENI gruba katılmak isterseniz lütfen MssPARE etiketi yazın bazen araya karışıyor gözden kaçabiliyor normal yazılınca
Ben varım katılıyorum diyen arkadaşlarım niyetlerinizi özeleden yazınız...Haftaya pazartesi günü başlıyoruz okumalara
Lütfen günün de geciktirmeden okuyacaksanız bildirim ve etiketlere dönecekseniz listenin yarısnda çekip gitmeyecekseniz okumalara katılın yoksa vebal alıp günaha girmeyin ...
Dualarımız kısa bilinen duaları ve faziletleri çok büyük sevapları çok büyük buraya eklemedim çok çok uzun açıklamalar yapılmış netten sizler bakabilirsiniz... Rabbim kabul etsin...şükürler olsun ki dualarla hep birlikteyiz...Rabbim bizleri buluşturdu vardır bununda bir hikmet-i ilahisi yapılan duaları ve ibadetlerimizi Mevlam kabul etsin
️️️️️️️️️️️️️️
YENI DUALARIMIZ
️Birinci Dua 100 defa okuyacağız Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...
Anlamı...Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim...
️Ikinci Dua 100 defa okunucak "Allahümme Ecirna Minennar"
Anlamı...Allah'ım beni cehennem ateşinden koru
️Üçüncü Dua 3 defa okunucak "Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."
Anlamı:... İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”
️️️️️️️️️️️️️
A Ada-Anne
papatyamm
H Hazellll
RedGirl
penyez83
PiXiEE
MelodiminEsi
@Yaz2021
oralardamevsimyazmi
dolar milyoneri
MssPARE