Her ay en az bir altın

Sadece eşim çalışırken harcamalarımız çok azdı. Ben de çalışınca, ekstra çok fazla şey alıyorum. Şu an 30 bin kredi kartım oluyor, 5 bin falan da elden harcıyorum
Her ay 30 binlik alıyor musunuz cidden yoksa kredi kartınızı kapatmadığınız için mi bu kadar yüksek yani ben her ay 30 binlik kıyafet saç falan filan ne bilem sanki harcayamam gibi geliyor ama çocuk tek bende sigaram yok alkol yok gece hayatıma yok belkim ondandır ya da lüks marka takıntım yok alırım ama ihtiyaç oldukça

Merhaba kızlar yan topikte sordum burda da sorayım mesela maaşınızın kaçta kaçını birikime ayırıyorsunuz ya da istek harcaması için belli bir miktarınız var mı
Her ay yoksa kalanı mı birikime gitmeli ?

Her ay önce zorunlu ödemelerimi ödüyorum ( herkese göre değişir faturalar krediler kredi kartları kiralar vs )

Sonra kalanın büyük kısmını birikime atıyorum.

Kalanı da ihtiyaçlarıma ( kuaför- cafe- market)

Tutumlu olmak lazım birikim yaparken bazı lükslerden kısmak gerekiyor. Yoksa birikim olmuyor.

Merhaba kızlar yan topikte sordum burda da sorayım mesela maaşınızın kaçta kaçını birikime ayırıyorsunuz ya da istek harcaması için belli bir miktarınız var mı
Her ay yoksa kalanı mı birikime gitmeli ?
Önce borç ve taksitlerimi hesaplarım harcayacagım kadar ayırırım gerisi birikime maaşımın üçte birine tekabül ediyor birikimim

Kuzum sen nick mi değiştirdin tabloda seni göremedim ona göre düzenleme yapacağım
Birikimlerin çok iyi maşallah
Yok yeni geldim ben, bir süredir çalışmıyordum. Toplu miktar para geçti elime hemen altına yatırdım. Hepimiz bol bol alırız inşallah

Günaydın Kasım da bitti sınava git gel açıkçası 3 5 grammbirikimmyapabilecekken başka yerlere harcamış oldum birazda gruptan ayri düşünce birikimsiz bol harcamali bir Kasım oldu ama günlerimi ödüyorum ordannbir birikimmsayilabilir. Kısacası Kasım birikimim sadece 1 gram ( onuda kuzenin düğününe verdim) ama şu yinede 1 gramı yazarsanız kendi kendime borç verdim😆🤗🤗🤗 bu ay telafi edeceğim nasipse
Ayakkabı bot mont kazak sweat herşeyimi aldım bir harcamam olmayacak özel sağlık sigortası yenilenecek sadece bakalım inşallah

Bu aralar giremedim buralara oğlanla uğrasıyorum dersleri çok geriledi tüm enerjimi ona sarfediyorum 7. Sınıf şuanda hala lgs bilinci oluşturamadım
Bugün promosyon ihalesi vardı Şubat'ta 79910 yatacakmış hayırlısı bakalım

Çok şükür ilk mesajı okuyunca çok üzülmüştüm grubun lokomotiflerindensin sonuçta
Allah razı olsun canım adı apart lakin
2+1 daire almak için anlaşmıştım
Bina planında değişikliğe gidilince hiç içime sinmeyen bir plan ortaya çıktı ve ben bu işten vazgeçtim
Herşeyin hayırlısı diyorum 😊

Bu aralar giremedim buralara oğlanla uğrasıyorum dersleri çok geriledi tüm enerjimi ona sarfediyorum 7. Sınıf şuanda hala lgs bilinci oluşturamadım
Bugün promosyon ihalesi vardı Şubat'ta 79910 yatacakmış hayırlısı bakalım
Yavruna Allah'tan derslere karşı ilgi istek idrak duygusu vermesini diliyorum canım 😘

X