Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar...beni de silin...bende kapattım ekimi..bilmem kaçıncı hayal kırıklığı... offff çok sıkkın canım ..ağlamak istiyorum ama zaten her ay ağlamakla geçiyo...artık ağlayasım bile gelmiyo.... bu kadar zor mu neyi yanlış yaptım kime kötülük yaptım diye düşünüyorum ....offfff offffffffffff... 28 ekim yeni bat...ne olcaksa....inş sizin umutlarınız hayalleriniz yarım kalmaz kızlar...ii haftasonları...
cnm beni listeden silermisin adet oldum malesef
HAMİŞ ADAYI | MÜJDELİ HABER GÜNÜ | SONUÇ |
desperate20 | 28 Ekim | |
plstgc | 1 ekim | |
41zeynep | 1 ekim | |
bugungunlerdenaralık | 1 Ekim | |
has_24 | 1 ekim | |
hatibulut | 1 ekim | |
Mucize_GE_ | 1 ekim | |
pikoloman | 2 ekim | |
çicek speti | 2 ekim | |
shummir | 3 ekim | |
sengelen | 10 Ekim | |
iremneva | 5 ekim | |
cool1983 | 5 Ekim | |
deliiasena_ | 6 ekim | |
nevalee | 7 ekim | |
geridonusumkutusu | 7 ekim | |
taydin | 9 ekim | |
ruba83 | 10 ekim | |
SaskınAnne | 10 Ekim | |
nrkny | 12 ekim | |
zeynelim | 13 ekim | |
burchean | 14 Ekim | |
hully | 22 Ekim | |
zencefiil | 23 Eylül | |
özlemk | 18 Eylül | |
swethoney | 5 ekim | |
fizyo | 5 ekim | |
nisanbu | 5 ekim | |
kevok08 | 12 ekim | |
karanfilll | 13 ekim | |
tanemC | 6 ekim | |
aysuduru | 2 ekim | |
sıcaksarap | 20 ekim | |
yrn3 | 23 ekim | |
istanbul3474 | 3 ekim | |
biiirrr | 9 ekim | |
selin_as | 8 ekim | |
kaç gün önce 0.100 çıktı canım bilmiyorum ama oladabilir aslında bir hafta falan bekle hastalanmazsan bi daha yaptırırsın canım inş. bişeyler vardırkızlar adetimin 28.günü ve hasta olmadım dayanamayıp kan testi yaptrdım yine 2.55 çıktı geçen 0,100 dü umut var mıdır sizce?????? kasık ağrısı da var
bende öleyim canım napalım üzülüyoruz ama adetler bitince bi daha umutlanıyoruz işte herşeyin hayırlısıvalla adetin belirtileri gelmeye başlayınca böyle oluyorum her ay....sonraki gün normale dönüyorum kızlar merak etmeyin...aslında hayırlısı böyleymiş diyorum hep ama üzülmemek elde değil napayimm
kaç gün önce 0.100 çıktı canım bilmiyorum ama oladabilir aslında bir hafta falan bekle hastalanmazsan bi daha yaptırırsın canım inş. bişeyler vardır
bende öleyim canım napalım üzülüyoruz ama adetler bitince bi daha umutlanıyoruz işte herşeyin hayırlısı
Allah nezman kısmet ederse mutlaka olur daha kötüleride var canım akrabada kız var 5 yıllık evli 4 tane düşük oldu benim annem 84 de evlendi 89 da ben doğdum 5 yıl olmamış çocukları tedaviyle olmuşum benden sonraki erkek kardeşimde tedavi son ikisi kaçak dedim anne olmamış olmamış ama sonra patlama yaşamışsın:):)
kızlar adetimin 28.günü ve hasta olmadım dayanamayıp kan testi yaptrdım yine 2.55 çıktı geçen 0,100 dü umut var mıdır sizce?????? kasık ağrısı da var