dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

sanki gelinler kuma geliyo gibi

bazıları da yok illede eşinin annesi diyo işte

:)aynen canım aynen korkutmak gerekiyo benim kaynanada kınada ağlıyodu:)

Reactions: tse
benim ağzım bozuldu. kaynana senin ağzına... dedim. ALLAH seni bildiği gibi yapsın. bundan sonra evime gelemeyeceksin. geldiğin zaman sana çay yerine başka bişeyimi yedirrim dedim.

Ahahahahaha supersin Nermin yuruuuuu

Okurken guldum ne manyak bir kadin lan bu.

inan dediklerim az bile kalır canım o kadar çok şey yaptıki haketti herşeyi

canım sen metenin annesi değil misin:) gerçekten vicdanen mutluyum hem de hiç olmadığım kadar mutluyum.
evet yani biz beliizi doğrultamadık bi türlü bazen haklı da olsam acaba kv denin ahı eşime de tuttuda o yüzdenmi belimiz doğrulmuyor diye düşünürüm benim kv de kaç kere kapımı dinledi boşatmaya çalıştı iftiralar attı unuttum inan ama nihayetin de anne bama ahı tutmaz ama ogluna tutar bende evlat büyütüyorum sonuçta 6 yıl a sadece 2 kere kv deye cevap verdim öyle küfür müfür etmedim saygısız da olmadım sadece sesimi yükselttim benim babamın bi sözü ananın tek damla gözyaşı evladın belini doğrultmaz diye o yüzden sordum yani

Nermin merakla bekliyodum biliyorsun, ara ara okuyodum konu içlerinde ama böyle derli toplu iyi oldu, kadın bildiğin haketmiş, büyü müyü ben çok korkarım zaten

bir arkadaşım evinde muska türü bişey bulmuş, hocaya götürmüş okutmuş ne yazıyo diye, bildiğin ölüm büyüsü imiş, sonradan kaynanasının yazdırdığı ortaya çıkıyo, eşine diyo ki bak böyle böyle, eşi ne dese beğenirsin: amaaaan büyüye mi inanıyosun

yani bu büyüye inanıp inanmama meselesi değil ki, kadın inanmış, bundan medet ummuş, ölmesini istemiş hala istiyo, böyle bir insanla ne derece ilişki kurulur

erkek milleti korkar mı Allah aşkına sadece işine öyle gelir bence

canım o eşinin durumundan yani bedduayla alakalı değil. tamam sen saygılı ol hep böyle davran. eşin seni gerçekten sevse senin üzülmeni istemez zaten.

ay dua et kocan anne ağızlı değil bu nasıl kadınmış böyle yahu .. böyle aileye gelin gitmek de cesaret ister iyi evlenebilmişsiniz

e yani illede eşimin annesi diye saygı göstermek gerekmez. o büyüsü de kendine tutar inşallah

biraz açık yaz ne dediğini anlamıyorum ama kayınpederderide eve almıyorum öyle ezik tiplerden değilim yani kaynanaya kayınbabaya kocaya boyun eğen köle olan
yani kaynana yla kayınbabanın evlilik hayatı nasıl diye sormuştum bazıları ezik oldugundan degil iyiliğinden ve edebinden susar kölelik de degildir bence ama herkesin kendi seçimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…