dünyanın en kötü kaynanası benimkidir her iddiaya girerim:)

inan dediklerim az bile kalır canım o kadar çok şey yaptıki haketti herşeyi
Bende eski sevgilim vardı anası oğluna kendi bulcağı kızı alcakmıştı böle ayırdı bizi oğlanda ana ağızlıydı sümsük bende en son nevrim döndü al oğlunu çıktı yere sok kimselere verme dedim sonra kapadım içim buz gibi olmuştu :) kurtulmuştum gramda pişmanlık duymadım :)))))

Sizde kv.denizden aşağı değilmişsiniz. Bulmuşsunuz birbirinizi.

Oğlunu boğmaya çalışınca siz ne diye araya girdiniz, hafi girdiniz o sözler niye ? Bir anneden daha fazla mı koruyabilirsiniz onu ?

Ayrıca daha cahilini ve kötülük yapanı da gördüm.. Karşılığını böyle vermeyenide.

Midem bulandı konunuzu okuyunca.

Eşiniz annesini bu kadar kolay atabiliyorsa hazırlıklı olun size sıra gelmedi yakındır. Böyle kalplerden korkarım ben.

Sizin kulvarınız ayrı, annesinin ayrı. Onun hakkını odeyemez ne yaparsa yapsın. Madem gelin kv. anlaşamıyor bunun yolu anneye git demek değildir.

hasta bir kadın için kocamdan vazgeçmedim vallahi
ama cidden cesaret ya evlendikten sonra kocanın huyu suyu değişseydi ya da bak büyü falan yaptırıyormuş bi tutsa allah korusun harbi deli cesareti seninki tebrik ederim

yani kaynana yla kayınbabanın evlilik hayatı nasıl diye sormuştum bazıları ezik oldugundan degil iyiliğinden ve edebinden susar kölelik de degildir bence ama herkesin kendi seçimi
mesela yatağıma gelmeyen bir eşi ben boşarım. anlamışsındır inşallah. kendine eziyet yapıldığı halde oturan bir kızla ben zaten muhattap olmam tatlım.

ama cidden cesaret ya evlendikten sonra kocanın huyu suyu değişseydi ya da bak büyü falan yaptırıyormuş bi tutsa allah korusun harbi deli cesareti seninki tebrik ederim
canım ben anlaşmalı evlendim on çocuğum bile olsa annesine dönerse boşarım yani

:)o sünepeyi bırakmakla iyi etmişin canım

kaçırdım sanırım o kısmını ne zamandır evlisiniz şimdi napıyor kaynana hiç görüşmediniz mi
canım yazımda anlatmıştım kaynana görüşmeye kalktı ama ben okkalı bir haber yolladım eşimde küfretti gelemiyo şimdi

yani kaynana yla kayınbabanın evlilik hayatı nasıl diye sormuştum bazıları ezik oldugundan degil iyiliğinden ve edebinden susar kölelik de degildir bence ama herkesin kendi seçimi
ayrıca sen çalıştığında paranı eşinin ailesi alıyomuş yani eşinin ailesine düşkünlüğü yüzünden belinizi doğrultamıyosunuz.

Hiiiiiiiiiii o neydi gızz Yemin ediyorum ağzım şu emoji gibi açık kaldı okurken Kaynana değil mübarek kazıklı voyvoda.. Yalnız eşinizi takdir ettim bu durumda bir çok erkek bağları koparırdı, ana kuzusu değilmiş. Yalnız dikkat edin şu büyü mevzusuna (dua ile vs.) bu kadın daha çok şey yapacak gibi duruyor. Bu kaynana musibetine rağmen hep mutlu olursunuz İnşallah

canım o eşinin durumundan yani bedduayla alakalı değil. tamam sen saygılı ol hep böyle davran. eşin seni gerçekten sevse senin üzülmeni istemez zaten.
haklısın iyide bu dünya hali bişey oldu ayrıldık diyelim Allah korusun ya anne affet biz ayrıldık ben geldim mi diyecek anasına koca da karı da bulunur ama anne bulunmaz seveceksen yine sev

canım büyü deryaya tuttu kız emes hastası oldu

Düğün günü polis filan çağrılmadı mı sonuçta ağız burun dalınmış adama o şekilde mi düğün oldu? SoRuldu mu bilmiyorum ama garibime gitti
canım düğünümü mahvetmesine izin vermedim polis ne çağırmadım eşim istemedi. ona en büyük ceza eşimin ona küfretmesi oldu

Korkan var ya kaybetmekten anasından üstün tutanlar var ana ağızlı erkek mi kış kışşşş :)
bi kadın yada bi erkek anadan üstün olur mu sizce tamam yuvamı yıkmazsın ama anandan da vazgeçmezsin

haklısın iyide bu dünya hali bişey oldu ayrıldık diyelim Allah korusun ya anne affet biz ayrıldık ben geldim mi diyecek anasına koca da karı da bulunur ama anne bulunmaz seveceksen yine sev
canım bak biz senle ayrı hayatlardayız. en iyisi hiç konuşmayalım. ayrıldıktan sonra eşimin annesiyle barışmasından bana ne ne yaparsa yapsın. yorum yapmak için resmen saçmalıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…