Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Ben giydim ıkı tane de dugun yaptım.. Sonra noldu bosandım..
Keske huzur gelinlik ve dugun de olsa.

Adam pislikse ya da kadın, olmaz o is.
Ya bir de bilmiyorum kendi başımda olduğu için mi ama eş ailesi yüzünden sorunlar yaşayanları anlayabilirim. Yani adam değişir, gerçeği görür vs. (O da zor ama) ama adam kadını çalıştırıp hala 30 TL laf ediyorsa ne gerek var böyle adama? Kendi kendine arttırdığın paraları biriktirsen 2 senede kendin yapmıştın zaten düğün. Adam hala bunla tehdit ediyor.
Boşan demek zordur. Ama senin şuan yaptığın bu adamı beslemekten, üstüne de hizmetçiliğini etmekten başka bir şey değil M Misafir35

Onu diyorum ya sımdı dugun olsa gelinlik giyse ne degısecek.. Mevzu bunlar degıl kı.
Adamın kotu bırı olması
Sorun bu.

2 senelik evli bir çiftin düğünü bana komik gelir açıkçası. Daha önemli sorunlar varlen bunlara canınızı sıkmayın. Gelinlik giymekse hevesiniz kiralayın dış çekim yaptırım bitti gitti.
Ama çalışıp çabalayıp böyle bir adama yedirmek daha çok gücünüze gitmeli.
Bu adamdan bir yol olmaz. Düğünde iki göbek atınca birden akıllanmayacak.

Resmi nikahlıyız

Bu adam sizi sevmiyor . Sanırım sizin de maaş kartınızı almış , kendi kafasına göre hareket ediyor . Kendisini evli birisi gibi gördüğünü sanmıyorum .10 bin lira borç yapmış , muhtemelen size sormadı bile fakat onun borcunu ödüyorsunuz . Eninde sonunda boşanırsınız bu adamdan , çocuğunuz olmadan kendi başınıza maaşınızla rahatlıkla geçinebilecekken yapın bunu.

Gerçekten düğün bu kadar gerekli mi ? Zaten 2 yıl olmuş. Evliyim derken dini nikahtan mı bahsediyorsunuz acaba? Düğünle de resmî nikah öı olacak ? O yüzden mi

Çalışıyorum. Maddi açıdan hayat kurabilirim. Ailem sırt çevirmez ama başlarını yere eğdiririm ve bu beni çok korkutuyor
Evlenmek kadar boşanmak da haktır. Önce bakış açınızı değiştirin. Siz yanlış bir şey yapmıyorsunuz. Buna siz inanın ki aileniz de inansın. Baş öne eğecek bir durum olmadığına önce kendinizi ikna edin. Kolay olacak demiyorum. Ancak sonrasının güzel olması sizin elinizde diyorum.

Çalışıyorum. Maddi açıdan hayat kurabilirim. Ailem sırt çevirmez ama başlarını yere eğdiririm ve bu beni çok korkutuyor
Başkalarını düşünme kendini düşün onlarin başı yere eğilmesi çok mu önemli sen mutsuzken,eşiniz sizi eş olarak değil para olarak görmüş anladığım,madem çocuk yok hayatımı idame ettiririm diyorsunuz bosayin acimayin adama.ya yola gelirsin yada boşarim seni diye resti cek

Ötekiler tamam da düğünsüz gelinliksiz evlenmek ne zamandır değersizlik oldu yahu?
Size göre bana göre tabi ki değil hatta düğünü bırakın hiç nikahsızda beraber yaşadığınız kişiden hakettiğiniz değeri görebilirsiniz zihniyetle ve bakış açısıyla alakalı ama burada eşinin tehditlerine ailenin beklentisine bakılırsa geleneksel bir ortamları var ve takdir edersiniz ki buralarda (Malesef) düğünsüz evlenmek değersizlik belirtilerinden sadece biri..

Ah bu algıları yıkmak tam da konu sahibi gibi kadınlara düşüyor.
Ya hayatını mahvedip mutsuz bir ömür sürecek ya da rest çekip dimdik durarak yanlış bir şey yapmadığını gösterecek.

Eşim diyorsun ne düğünü yapacasiniz gidin bi yerde eğlenin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…