Ya bir de bilmiyorum kendi başımda olduğu için mi ama eş ailesi yüzünden sorunlar yaşayanları anlayabilirim. Yani adam değişir, gerçeği görür vs. (O da zor ama) ama adam kadını çalıştırıp hala 30 TL laf ediyorsa ne gerek var böyle adama? Kendi kendine arttırdığın paraları biriktirsen 2 senede kendin yapmıştın zaten düğün. Adam hala bunla tehdit ediyor.Ben giydim ıkı tane de dugun yaptım.. Sonra noldu bosandım..
Keske huzur gelinlik ve dugun de olsa.
Adam pislikse ya da kadın, olmaz o is.
Onu diyorum ya sımdı dugun olsa gelinlik giyse ne degısecek.. Mevzu bunlar degıl kı.Ya bir de bilmiyorum kendi başımda olduğu için mi ama eş ailesi yüzünden sorunlar yaşayanları anlayabilirim. Yani adam değişir, gerçeği görür vs. (O da zor ama) ama adam kadını çalıştırıp hala 30 TL laf ediyorsa ne gerek var böyle adama? Kendi kendine arttırdığın paraları biriktirsen 2 senede kendin yapmıştın zaten düğün. Adam hala bunla tehdit ediyor.
Boşan demek zordur. Ama senin şuan yaptığın bu adamı beslemekten, üstüne de hizmetçiliğini etmekten başka bir şey değil M Misafir35
Resmi nikahlıyız
Gerçekten düğün bu kadar gerekli mi ? Zaten 2 yıl olmuş. Evliyim derken dini nikahtan mı bahsediyorsunuz acaba? Düğünle de resmî nikah öı olacak ? O yüzden mi2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Resmi nikahlıyımGerçekten düğün bu kadar gerekli mi ? Zaten 2 yıl olmuş. Evliyim derken dini nikahtan mı bahsediyorsunuz acaba? Düğünle de resmî nikah öı olacak ? O yüzden mi
Çalışıyorum. Maddi açıdan hayat kurabilirim. Ailem sırt çevirmez ama başlarını yere eğdiririm ve bu beni çok korkutuyorÇevrenizde boşanan kimse yok mu? En kötü ihtimalle aileniz sırt çevirse kendinize bir hayat kurabilir misiniz?
Evlenmek kadar boşanmak da haktır. Önce bakış açınızı değiştirin. Siz yanlış bir şey yapmıyorsunuz. Buna siz inanın ki aileniz de inansın. Baş öne eğecek bir durum olmadığına önce kendinizi ikna edin. Kolay olacak demiyorum. Ancak sonrasının güzel olması sizin elinizde diyorum.Çalışıyorum. Maddi açıdan hayat kurabilirim. Ailem sırt çevirmez ama başlarını yere eğdiririm ve bu beni çok korkutuyor
Başkalarını düşünme kendini düşün onlarin başı yere eğilmesi çok mu önemli sen mutsuzken,eşiniz sizi eş olarak değil para olarak görmüş anladığım,madem çocuk yok hayatımı idame ettiririm diyorsunuz bosayin acimayin adama.ya yola gelirsin yada boşarim seni diye resti cekÇalışıyorum. Maddi açıdan hayat kurabilirim. Ailem sırt çevirmez ama başlarını yere eğdiririm ve bu beni çok korkutuyor
Size göre bana göre tabi ki değil hatta düğünü bırakın hiç nikahsızda beraber yaşadığınız kişiden hakettiğiniz değeri görebilirsiniz zihniyetle ve bakış açısıyla alakalı ama burada eşinin tehditlerine ailenin beklentisine bakılırsa geleneksel bir ortamları var ve takdir edersiniz ki buralarda (Malesef) düğünsüz evlenmek değersizlik belirtilerinden sadece biri..Ötekiler tamam da düğünsüz gelinliksiz evlenmek ne zamandır değersizlik oldu yahu?
Ah bu algıları yıkmak tam da konu sahibi gibi kadınlara düşüyor.Size göre bana göre tabi ki değil hatta düğünü bırakın hiç nikahsızda beraber yaşadığınız kişiden hakettiğiniz değeri görebilirsiniz zihniyetle ve bakış açısıyla alakalı ama burada eşinin tehditlerine ailenin ve beklentisine bakılırsa geleneksel bir ortamları var ve takdir edersiniz ki buralarda (Malesef) düğünsüz evlenmek değersizlik belirtilerinden sadece biri..
Eşim diyorsun ne düğünü yapacasiniz gidin bi yerde eğlenin yani2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Benim iki kızım var. Böyle adamın yanında bir dakika tutmam, ne gelinliği?Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
Dönülecek birşey yok nikahlı aynı evde karı koca hayatı sadece düğün olmamışBence yakma kendini
Yok yakınken dön
Hayır arkadaşımKonu sahibi arkadaşım,sen kaçarak mı evlendin?