Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz 25 yaşındasınız.Henüz 25 yaşındayım ve gelinlik giymek istemiştim sadece. Artık ondan da feragat etmiş durumdayım. Mesele gerçekten evliliği yürütebilmek de
Belki o zaman nBizim oraların adetlerinde düğün yapıldıktan sonra aynı evde karı koca hayatı başlar. Sizin memleket nire? Evlendikten iki sene sonra düğün yapılan yöre neresiyse bilelim de oradan geçmeyelim agshahsjha ya atı alan Üsküdar’ı geçmiş, bir sürü sorununuz var, düğün derdindesiniz. Kafanız güzelmiş.
derdim takı değil. Parada gözüm olsa zaten eşimin ailesinin durumu iyi değil onunla beraber olmazdmSırf takacağım ıcın gitmem yazacaktım cımrı gıbı gozukmek istemedim bu tur insanlarn dugunune gitmem takı takmam
Normal bi evliliğim olsun istediğim için. Her şey belki o zaman yoluna girer bi umut
Bunları Evcilpitona yazıyorum onu alntilayip, sana yazmıyorum farkında mısın?Belki o zaman n
derdim takı değil. Parada gözüm olsa zaten eşimin ailesinin durumu iyi değil onunla beraber olmazdm
Haklısın arkadaşım..Henüz 25 yaşındasınız.
Hayatınızın başındasınız.
Gelinliği giyersiniz, hayatınızı gerçekten paylaşabileceğiniz, sevileceğiniz ve değer göreceğiniz bir evlilik için giyersiniz.
Henüz 25 yaşındasınız, çocuğunuz yok, çalışıyorsunuz.
Mutluluk, huzur, derin bir nefes, gülen gözler sizin hakkınız değil mi?
Düğünden sonra bir şeyler yoluna girseydi kimse boşanmazdı demi? Erkeklere çöken rahatlık nikahta X2 düğünde x4 oluyor bence.Düğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabam
Düğün mü cenaze namazı mi belli değil.bu ne düğün hevesiymis.acik açık yazdiklarini kendi okusa anlamaya çalışsa zaten ardına bakmaz.Ayni eve girip evlilik hayati yasiyorsunuz zaten neden dugun?
Hele de bu adamla israrla neden evlilik?
Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
1000 kişinin katıldığı, herkesin deliler gibi eğlendiği, çok beğenerek satın aldığım gelinliğim bazada dururken bile ben haftada en az bir, ne b.k yedim ben diyorum.Evcilpiton hamıle kadın dugun yaptı demıs ona sordum neden diye
Dugun olunca evlilik normal olacak diye bisey yok.
Arıza adamdaysa, yemekli dugun yap otuz bin TL'lik gelinlik gıy yine de huzurlu aıle olamazsın.
Çünkü düğünü nikahtan hemen sonra yapacaktık. Hesapta olmayan işler sebebiyle yapılamadı
Ben giydim gelinlik, ıkı tane de dugun yaptım.. Sonra noldu bosandım..1000 kişinin katıldığı, herkesin deliler gibi eğlendiği, çok beğenerek satın aldığım gelinliğim bazada dururken bile ben haftada en az bir, ne b.k yedim ben diyorum.
konu sahibi arkadaşım. Düzelecek insan düğünle mi düzelir Allah aşkına? Çocuk doğursan şimdi yaş gününü kutlardın. düğünü mü kalmış. Ha dersen biraz düzelsin yine de kafi. O zaman ona göre düşün.
Resmi nikahlıyızBen sizi dini nikahlı sanmıştım , resmi nikahlısınız öyle mi ?
Çünkü düğünü nikahtan hemen sonra yapacaktık. Hesapta olmayan işler sebebiyle yapılamadı
Ötekiler tamam da düğünsüz gelinliksiz evlenmek ne zamandır değersizlik oldu yahu?Siz baştan kendinizi değersizleştirmişsiniz ki düğünsüz gelinliksiz evlenerek , maaşınızı eline teslim ederek boşanalım dediğinde hadi boşanalım demeyerek ,şimdi eşinizin size değer versin istiyorsunuz evliliğiniz siz herşeye boyun eğdiğiniz kendinizi ezdirdiğiniz sürece var daha ne kadar dayanabileceğini düşünüyorsun
Beni anlayan sayılı insanlardansınız..Kendini bu adama layık görme daha 25 yaşındaymışsın. Ailen çok mu gelenekçi belki onun için düğün olsun istiyorsun ele güne karşı ama inan o zaman ayrılmak daha zor.