Allah yardımcınız olsun kıymayan adam zor iyi bile tahammül etmişsiniz bu kadar zaman2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Düğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabamAyni eve girip evlilik hayati yasiyorsunuz zaten neden dugun?
Hele de bu adamla israrla neden evlilik?
Yoluna girmez arkadasim. Bosuna cabaliyorsunuz. Her firsatta sizi dugun sacmaligiyla tehdit eden adam duzelmez.Düğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabam
Evliliğe devam edin daha beter şeyler yaşamaya hazırlıklı olun sevginiz bitince bosanirsiniz o zaman. O vakit geldiğinde hayatınızın onsuz devam etmesi için düşler edersiniz. Benim şimdilik naçizane tavsiyem sakın çocuk yapmayın2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım2 senelik evlı biri neden ısrarla dugun yapmak ister?
Bende nikah gununun ertesi kavga edildi sandım.
Ozaman beklerdi gelinlik gıyecegı gunu.Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
İstemezdiSenin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
İş başınıza gelmeyince öyle ordan konuşmak çok güzel değil mi.Ozaman beklerdi gelinlik gıyecegı gunu.
Hem adama nıkahlayıp aynı evde iki sene yasayıp hem de gelinlik giysin diye düşünmezdim.
Çünkü düğünü nikahtan hemen sonra yapacaktık. Hesapta olmayan işler sebebiyle yapılamadıNikahta gelinlik neden gitmediniz?
Yada neden düğün için imkanınız beklemedi iz? Geleneksel düğün, aileniz düğün olmadan nasıl izin verdi?
Çok merak ettim
Bana boyle is basına gelse kızın olsalı cumle kurmazsan sevinirim.İş başınıza gelmeyince öyle ordan konuşmak çok güzel değil mi.
Nikah sırasında gelinlik giyilse...Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım