- 30 Mart 2020
- 919
- 2.771
Haklısınız insan gibi davranmıyor size ve çok bencil. Eğrisini doğrusunu eminim siz daha iyi bilirsiniz , hakkınızda hayırlısı olsunTavrı ortada malumunuz. Yorulduğumu hissediyorum..
İçinizde ukte kaldıysa gelinlikle fotoğraf çektirebilirsiniz. Ben 2 senelik nikahtan sonra düğün mantığını anlamıyorum.Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
İki gün önce 4,buçuk senelik evli kadında hamile olan bir tanıdık düğün yaptı.Şaka gibi..Bu sene bu tarz şeyleri çok duydum2 senelik evlı biri neden ısrarla dugun yapmak ister?
Bende nikah gununun ertesi kavga edildi sandım.
Henüz 25 yaşındayım ve gelinlik giymek istemiştim sadece. Artık ondan da feragat etmiş durumdayım. Mesele gerçekten evliliği yürütebilmek deZaten evlisiniz yani utanmayacakmisiniz iki sene sonra dugun yapmaya? Gelinligi nikahta giyecektiniz ayrica gelinlik giymeniz ve dugun yapmaniz sizin evliliginzde hicbir seyi duzeltmeyecek boyle bir beklentiniz varsa cok yaniliyorsunuz. Ne demek iki senede bir canta her seye laf etmek sizin dugunden cok daha farkli ciddi sorunlariniz var bunlari asmaya calisin asamiyorsanizda bu sekilde yasamak zorunda degilsiniz
İyi de madem hayalin gelinlikti evlenirken giyecektin, ya da giyebilene kadar bekleyecektin.Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
Tek istediğim bir gelinlik giymektiİki gün önce 4,buçuk senelik evli kadında hamile olan bir tanıdık düğün yaptı.Şaka gibi..Bu sene bu tarz şeyleri çok duydum
Niye peki gelinlik giymek ıcın mı.İki gün önce 4,buçuk senelik evli kadında hamile olan bir tanıdık düğün yaptı.Şaka gibi..Bu sene bu tarz şeyleri çok duydum
İyi de madem hayalin gelinlikti evlenirken giyecektin, ya da giyebilene kadar bekleyecektin.
bu kısmı düŞünmekten konuya konsantre olamadım.
evlendikten 2 sene sonra düğün mü yapılır? Hayatımda duyduğum en saçma şeylerin başını çeker bu
Çabalıyorum tek başıma..Gelinlik giyme hevesinizi bir kenara koyun, gerçekçi mantıklı düşünelim. Bu adamla ömür geçer mi?
Normal bi evliliğim olsun istediğim için. Her şey belki o zaman yoluna girer bi umutNiye peki gelinlik giymek ıcın mı.
Tamamda canım hadi bir iki ay olur da,iki sene geçmiş.Ustelik böylesi sorunlu bir evliliğe gelinlik giymek isteyecek kadar gönüllümüsün?Tek istediğim bir gelinlik giymekti
Bence takı içinNiye peki gelinlik giymek ıcın mı.
Evcilpiton hamıle kadın dugun yaptı demıs ona sordum neden diyeNormal bi evliliğim olsun istediğim için. Her şey belki o zaman yoluna girer bi umut
Bizim oraların adetlerinde düğün yapıldıktan sonra aynı evde karı koca hayatı başlar. Sizin memleket nire? Evlendikten iki sene sonra düğün yapılan yöre neresiyse bilelim de oradan geçmeyelim agshahsjha ya atı alan Üsküdar’ı geçmiş, bir sürü sorununuz var, düğün derdindesiniz. Kafanız güzelmiş.Düğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabam
Aklın yolu bir olduğu için olabilir mi canım? Yani 30 liralık ayakkabına laf ediliyor ama çalgıya çengiye milletin zıkkımlanacağı pastaya para var heralde. Biz de düğün öncesi aynı evde yaşadık ama kısa süreliydi ayrı ev açmamak evimizi kurarken yaşadık, düğün tarihi belliydi vs. 2 yıl çok uzun olmuş . Ama bunun konuyla ilgisi yok sana değer vermediği çok açık, düğünden önce ayrılmakta tehdit ediyor yani aklı sıra millet de senin hakkında konuşur diye seni sindirmeye çalışıyor kusura bakma da tam bir pislikle berabersin.Kime anlatsam aynı şeyi diyor..
Sırf takacağım ıcın gitmem yazacaktım cımrı gıbı gozukmek istemedimBence takı içinYani aklıma baska bişey gelmiyor.Kimsede anlam veremedi zaten.