Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Aslı çakır alptekin diye bir milli atlet vardı. Altın madalya kazanıp popüler olunca kaç yıllık kocasıyla yeniden düğün yaparak konuklardan altınları topladı. Çok tuhaf gelmişti. Sonra da dopingçi olduğu ortaya çıktı ve madalyası geri alındı. Olmuyor yani bi zamandan sonra düğün falan. Millet “altıncı” gözüyle bakar. Bi de bulmayın şöyle hödük adamlar yahu. Nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize.

Benim anne babam böyle olsa çekip giderdim birde elin adamını asla çekemem köpek gibi çalışıp neden çekeceksin çocuk olmadan bırak git düğünde yapma hem maddi masraf ver deyip düğün yapmak nedir?

Siz çalışıyorsunuz emek veriyorsunuz ve sizin bir çanta almanıza binlerce laf ediyor adam . Bu adamı düğün yapıp eşim diye millete göstermeyin bırakın ortada kalsin değmez hiçbir şeye . Komşularla konuşmaya utanıyorum demişsiniz düğün olsa düzelecek mi asla daha da beter olacak .

Çocuktan önce son çıkış kac kurtul.Bu kadar parasizlikla hala adami nasil seviyorsun canta 30 tl nedir yahu yere düşse kaybetsen dert etmezsin.

Konu sahibi arkadasim sen simdi yok para pul nikah gelinlik falan demissinde aslinda var goruneni ben yazayim sana
Sen taslarlar elestirirler diye bazi seyleri degistirdin galiba

Muhtemelen sen 21,22 yasinda cahillik yaptin kandin kactin
Erkek ailesi dini nikahi yapti dugunede yapariz ederiz dedi oyaladi
2 yilda senin ailenle aran anca duzeldi onay geldi
Nikah dugun simdi olacak ama sen o gecen surede anladinki es adayi bir pis..k
Bir tarafta da basini yeremi egsinler dedigin ailen var
Biz sana demedikmi diyecek olmalari var vs

İnsanlar nikah yapiolar onceden ama tayin atama vs icin ondada herkes kendi ailesine gidiyor dugunle ayni eve giriyor ben boyle 2,3 yil sonra dugun hic duymadim

Eger oyleyse hatani hatayla ortme ananin babanin elini op ben ettim siz etmeyin de don daha cok gencsin
Yeniden baslarsin
Yok ben seviyorum israrin varsada bul mevlani demekten baska yol kalmiyo bize
Hayirlisi ne diyelim

Sevdiğini söylüyor. Gerçekten bazen diyorum ki evet beni sevdiğini belli ediyor. Fakat bu yaptıkları tam tersini gösteriyor. Kafam allak bullak

Senin sevgi tanimin ne mesela? 10 bin tl kaybedip 30 tl.lik cantanin hesabini yapan adam, surekli dugun yapmam diye seni tehdit eden bir adamin hangi tavri seni sevdigini dusundurdu cok merak ettim.

Biz ikimizde aynı üniden mezun olduk ve ikimizde öğrenci evindeydik. O kendi erkek arkadaşıyla evdeydi ben de kendi kız arkadaşımla. Okul bitince düğün için para biriktirelim dedik fakat iki ev gideri olunca 1 ev gideri olsun o yüzden resmi nikah kıyalım dedik. Yani olay kafanızdaki gibi değil

E tabi sende haklisin benim sunu anlamak icin iki rekat namaz kilip istihareye yatip uykuda cozmem lazimdi
Bosa yordum seni kusuruma bakma

Düğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabam
Sonra çocuk olur düzelir dersin.Somra çocuk var nasıl boşanayım... Bir bakmışsın bitmişsin. Böyle adamla ömür geçmez arkadaşım. Kimseyi yorma düğününe boşver ayrıca ilk değilsin kuzenim düğününe 2 gün kala boşanma davası açtı. 1 yıla yakın nikahları evleri vardı

Ben sabretmeye çalışıyorum ama olmuyor sanırım..
Ne için sabrediyorsunuz peki?

Eşiniz sizi sevmiyor, insan yerine bile koymuyor.
Bir ay çalışıp boş cüzdanla geziyosuniz, hiç mi gururunuz incinmiyor, ben ne yaşıyorum demiyorsunuz?
Kusura bakmayın ama bu kadar eziklik de çok fazla. İnsan kendine bunu nasıl reva görür hiç anlamıyorum.
Sürekli bağırıp çağırması, rezil olmamak için konuşmaya korkmanız.

Boşanarak ailenizin yüzünü yere falan eğmezsiniz bırakın bu cahil düşünceleri. Kızım bvar ileride eşine bu şekilde kul köle olsa kahrolurum, birinden boşanması düğün bayram olur benim için. Ailenizi kendinize bahane etmeyin.

Son düzenleme:
Bak güzelim sekiz senelik evliyim, eşim hep tek çalıştı nasip olmadı bana çalışmak ama sekiz sene boyunca bana bir kere bile "yok" demedi. İste alırim dedi. Cebinde parası yok biliyorum, aldığı belli giden belli o halde bile yok, olmaz demedi. Bende onu zora sokacak şeyler hiç istemedim

Sence hangi erkek gerçekten seviyor? Boşanmak istememeni anlıyorum ama bunu sevgi adı altında yapma. Sevgi böyle birşey değil çünkü.

Son zamanlarda bu şekilde açılan kaçıncı konu bu?
Üzülüyorum, çok üzülüyorum kadınlarımıza reva görülene ve kadınlarımızın kendine reva gördüğüne.
Her kadın bilinçlensin ve bilinçli kız ve oğlan çocukları yetiştirsin.
Yoruldum hep aynı şeyleri yazmaktan, o yüzden bu konuya sadece bu dileğimi sunmak istiyorum.

E tabi sende haklisin benim sunu anlamak icin iki rekat namaz kilip istihareye yatip uykuda cozmem lazimdi
Bosa yordum seni kusuruma bakma
Evet ya.ben eşim için yapmıştım.bir arkadaşım içinde yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…