Ben sabretmeye çalışıyorum ama olmuyor sanırım..Lutfen bosanin.
Ben bu filmin devamini izlems birisi olarak soyluyorum..
Kesinlikle ilk işiniz banka şifrelerini değiştirmek olsun.Maaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.
Şimdi şu adamın neyini seviyorsunuz Allah aşkına. Adam size acımıyor bile.Maaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.
Sevdiğini söylüyor. Gerçekten bazen diyorum ki evet beni sevdiğini belli ediyor. Fakat bu yaptıkları tam tersini gösteriyor. Kafam allak bullak
Maaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.
Biz ikimizde aynı üniden mezun olduk ve ikimizde öğrenci evindeydik. O kendi erkek arkadaşıyla evdeydi ben de kendi kız arkadaşımla. Okul bitince düğün için para biriktirelim dedik fakat iki ev gideri olunca 1 ev gideri olsun o yüzden resmi nikah kıyalım dedik. Yani olay kafanızdaki gibi değilKonu sahibi arkadasim sen simdi yok para pul nikah gelinlik falan demissinde aslinda var goruneni ben yazayim sana
Sen taslarlar elestirirler diye bazi seyleri degistirdin galiba
Muhtemelen sen 21,22 yasinda cahillik yaptin kandin kactin
Erkek ailesi dini nikahi yapti dugunede yapariz ederiz dedi oyaladi
2 yilda senin ailenle aran anca duzeldi onay geldi
Nikah dugun simdi olacak ama sen o gecen surede anladinki es adayi bir pis..k
Bir tarafta da basini yeremi egsinler dedigin ailen var
Biz sana demedikmi diyecek olmalari var vs
İnsanlar nikah yapiolar onceden ama tayin atama vs icin ondada herkes kendi ailesine gidiyor dugunle ayni eve giriyor ben boyle 2,3 yil sonra dugun hic duymadim
Eger oyleyse hatani hatayla ortme ananin babanin elini op ben ettim siz etmeyin de don daha cok gencsin
Yeniden baslarsin
Yok ben seviyorum israrin varsada bul mevlani demekten baska yol kalmiyo bize
Hayirlisi ne diyelim
E tabi sende haklisin benim sunu anlamak icin iki rekat namaz kilip istihareye yatip uykuda cozmem lazimdiBiz ikimizde aynı üniden mezun olduk ve ikimizde öğrenci evindeydik. O kendi erkek arkadaşıyla evdeydi ben de kendi kız arkadaşımla. Okul bitince düğün için para biriktirelim dedik fakat iki ev gideri olunca 1 ev gideri olsun o yüzden resmi nikah kıyalım dedik. Yani olay kafanızdaki gibi değil
Sonra çocuk olur düzelir dersin.Somra çocuk var nasıl boşanayım... Bir bakmışsın bitmişsin. Böyle adamla ömür geçmez arkadaşım. Kimseyi yorma düğününe boşver ayrıca ilk değilsin kuzenim düğününe 2 gün kala boşanma davası açtı. 1 yıla yakın nikahları evleri vardıDüğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabam
Ne için sabrediyorsunuz peki?Ben sabretmeye çalışıyorum ama olmuyor sanırım..
Transferi kapatsanaMaaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.
Evet ya.ben eşim için yapmıştım.bir arkadaşım içinde yapmıştım.E tabi sende haklisin benim sunu anlamak icin iki rekat namaz kilip istihareye yatip uykuda cozmem lazimdi
Bosa yordum seni kusuruma bakma