Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off ne boş bir duyar bu.Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
Kesinlikle bu yoruma katılıyorum. Zaten yapmicak yapacak olsa iki sene beklemezdi kaldı ki şimdi pandemi var iyice yokuşa sürer . Sizin probleminiz düğün yapmakta n çok daha derin adamın size saygısı merhameti yok köle gibi görüyor30 TL lik çantaya laf eden adam en az 10 bin TL verip düğün salonu tutmaz ayrıca gelinlik, damatlık diğer masraflarda cabası. Eşinizin düğün yapmaya niyeti yok sizi de ufak bir sorunda düğün yapmam diye tehdit ediyor. Okumuş insansınız nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz aklım almıyor.
Bizim iş yerinde eş durumundan tayin olsun diye çocuk nişanlısı ile nikah kıydı geçen yıl. Pandemiden dolayı düğünleri iptal oldu, aynı evde yaşamaya başladılar, düğün izni çıkar çıkmaz düğün salonu tuttu çocuk. Anlayacağın niyeti olan adam şimdiye kadar yapardı düğünü
2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Yoo istemem, daha doğrusu umursamam ister giyer ister giymez:) Nesnelere gereğinden fazla anlam yüklemeyi saçma buluyorum. Nedir bu gelinlik fetişi, altı üstü beyaz elbise. Madem giymek istiyordun iki yıl önce giyecektin. İki yıl sonra düğün mü olur nerde duyulmuş görülmüş allah aşkına. Hem de bu PANDEMİ döneminde. Millet olan düğünü iptal ediyorken siz iki yıl öncesinin düğününü mü yapacaksınızSenin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
Allah allah cıkıp iki oynayinca adamın huyu mu degisecek?Düğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabam
Kaç kurtul bence .Neyını sevıosun tam olarak ?Sana deger vermemesını mı?2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
dügün neyi değiştirecek, bu adam değişmez ne düğün nede çocukla. ne zaman değişir biliyormusunuz, sizin hayatınızı sömürdükten sonra , gençlik yıllarınız heba olduktan sonra . gençsiniz bunu kendinize yapmayın. ilerde çok pişman olursunuz.Düğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabam