Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Henüz 25 yaşındayım ve gelinlik giymek istemiştim sadece. Artık ondan da feragat etmiş durumdayım. Mesele gerçekten evliliği yürütebilmek de
Henüz 25 yaşındasınız.
Hayatınızın başındasınız.
Gelinliği giyersiniz, hayatınızı gerçekten paylaşabileceğiniz, sevileceğiniz ve değer göreceğiniz bir evlilik için giyersiniz.
Henüz 25 yaşındasınız, çocuğunuz yok, çalışıyorsunuz.
Mutluluk, huzur, derin bir nefes, gülen gözler sizin hakkınız değil mi?

Belki o zaman n
Sırf takacağım ıcın gitmem yazacaktım cımrı gıbı gozukmek istemedim bu tur insanlarn dugunune gitmem takı takmam
derdim takı değil. Parada gözüm olsa zaten eşimin ailesinin durumu iyi değil onunla beraber olmazdm

Haklısın arkadaşım..

Alttan alın biraz erkek dediğin başkasının yanında karısını rencide eder zaten abartmayın siz de. Huyuna gidin ki düğün yapmaktan vazgeçmesin
Ama çok küçük bir sorun var 2 sene de bir tane çanta aldığınız için(30 tl ) burnunuzdan getiren kocanız gelinlik alacak mı o konuyu da hallederseniz bence hiçbir sıkıntı yok. Şimdiden iyi eğlenceler düğününüzde.

Evcilpiton hamıle kadın dugun yaptı demıs ona sordum neden diye

Dugun olunca evlilik normal olacak diye bisey yok.
Arıza adamdaysa, yemekli dugun yap otuz bin TL'lik gelinlik gıy yine de huzurlu aıle olamazsın.
1000 kişinin katıldığı, herkesin deliler gibi eğlendiği, çok beğenerek satın aldığım gelinliğim bazada dururken bile ben haftada en az bir, ne b.k yedim ben diyorum.

konu sahibi arkadaşım. Düzelecek insan düğünle mi düzelir Allah aşkına? Çocuk doğursan şimdi yaş gününü kutlardın. düğünü mü kalmış. Ha dersen biraz düzelsin yine de kafi. O zaman ona göre düşün.

Ben giydim gelinlik, ıkı tane de dugun yaptım.. Sonra noldu bosandım..
Keske huzur gelinlik ve dugun de olsa.

Adam pislikse ya da kadın, olmaz o is.

Siz baştan kendinizi değersizleştirmişsiniz ki düğünsüz gelinliksiz evlenerek , maaşınızı eline teslim ederek boşanalım dediğinde hadi boşanalım demeyerek ,şimdi eşinizin size değer versin istiyorsunuz evliliğiniz siz herşeye boyun eğdiğiniz kendinizi ezdirdiğiniz sürece var daha ne kadar dayanabileceğini düşünüyorsun

Düğün yapılıp gelinlik giymediniz diye sevişmediniz o günü mü bekliyorsunuz mesela yani sorun düğün değilse neden bununla sizi tehdit ediyor ya da konu düğün değilse neden hala yapılacak diye bekliyorsunuz . Gelenek olacak zamanı geçmiş bu sanırım siz düğün bile yapmadan boşandı denmesin diye derttesiniz. Adam bildiğiniz sizi çalıştırıp paranızı sömürüyor. Eğer çok seviyorum onsuz olamam yaşayamam diyorsanız siz çalışmayın en azından sizin paranızı değil kendi parasını sakınmış olur siz de evimin direği bizim için çalışıyor aman harcamayayım falan diye düşünürsünüz bu şekilde düzelebilir!

Çünkü düğünü nikahtan hemen sonra yapacaktık. Hesapta olmayan işler sebebiyle yapılamadı

Ne gibi? Neticede nikahtan 1 ay önce bellidir dügün olmayacagi. Adete düskün ailelerde dügünsüz nikah yapmazlar. Hele nikahtan 2 yil sonra dügün hic yapmazlar.

Ha bide "kizin olsa.." demagojisine baslayacaksan, ben kizimim mutlu olmasini, ona deger gösterilmesini, özgüvenli olmasini isterim, yemisim gelinligi

Ötekiler tamam da düğünsüz gelinliksiz evlenmek ne zamandır değersizlik oldu yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…