Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Boşan erkekler çekmeye degmez

Gercektende bisey almak icin eşten izin istenmezki bende calistigim donemde maasimin yarisini alirdim hem biriktirirdim hemde kendi ihtiyaclarimi karsilardim istersem o parayı bi gunde harcardim esim hic sormaz suan calismiyorum yine ayni sekilde yani bi bayanla evleniyorsa bi erkek onun butun ihtiyaclarini karsilamali demiyorum karsilamak zorunda diyorum karsilamiyorsada evlenmesin boyke evlilikmi olur boyle sevgimi olur

Sevdiğini söylüyor. Gerçekten bazen diyorum ki evet beni sevdiğini belli ediyor. Fakat bu yaptıkları tam tersini gösteriyor. Kafam allak bullak
İnsanlar her şeyi söyler. Sevdiğini söylüyor ama zerre bunu hissetmiyorsan seni sevmiyordur. Yapma, adam milyarlar kaybediyor, sen 30 TL için hesap veriyorsun. Biraz sıkışınca boşanma tehdidi alıyorsun. Seven adam adını andırmaz boşanmanın, neyi var yok önüne serer. Üç kuruş için gözünden yaş getirmez.

Çalışıyorum. Maddi açıdan hayat kurabilirim. Ailem sırt çevirmez ama başlarını yere eğdiririm ve bu beni çok korkutuyor
Er geç boşanacaksınız.
Çocuk olunca ayrılmak zorunda kalınca sanırım ailenizin başı toprağa girecek. O zaman ne yapacaksınız?
Hazır çocuk yokken bu cimriyle yollarınızı ayırmaya bakın.
Hem cimri, hem kumarbaz, hem utanmaz.
İnsan karısını en çok istediği şeyle tehdit eder mi?

Bence yol yakınken kendi yoluna git canım ya.
En azından bir gün gerçekten sana değer verdiği için düğün yapacak biriyle olabilirsin, düşünsene şimdi düğünü yapcaksın ama bir sürü laf ediyor, sana karşı tehdit olarak kullanıyor. Bir de düğünden bir hafta sonra sana gelip boşancam dediğini düşünsene, zaten şimdiden lafını yapıyormuş.

Hayat gerçekten değer bilmeyen insanlara harcamak için çok kısa.

Bu adam düğün zaten yapmayacak yani ailenizin boynunu yere egecek bir sey yok zaten boşanma sebebini de ailenize bu sekilde anlatacaksiniz
Cimri, bitcoinde 10 bin kaybederken bana sormuyor ama aldığım bir cantanin hesabını soruyor diye... düğün yapmamakla tehdit ediyordu diyeceksiniz artı bosanma davasinda özellikle avukat tutup bu durumu aciklayin manevi tazminat da talep edin catir catir da harcayin o parayi!

Maaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.
Bu adam siz boşanacağım dediğinizde köpek olmazsa ben hiçbir şey bilmiyorum.
Önce eser gürler sonra kuzu gibi arkanızdan meler.
Oh ne ala dünya, keyfe bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…