- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.686
Boşan erkekler çekmeye degmez2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Gercektende bisey almak icin eşten izin istenmezki bende calistigim donemde maasimin yarisini alirdim hem biriktirirdim hemde kendi ihtiyaclarimi karsilardim istersem o parayı bi gunde harcardim esim hic sormaz suan calismiyorum yine ayni sekilde yani bi bayanla evleniyorsa bi erkek onun butun ihtiyaclarini karsilamali demiyorum karsilamak zorunda diyorum karsilamiyorsada evlenmesin boyke evlilikmi olur boyle sevgimi olurSizin derdiniz düğün değil zaten. Komple eşiniz dert olmuş. Onsuz olmak istemiyorsanız siz mutluluklar dileriz sadece. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez. Eşiniz size saygı duymuyor.
Çanta almak için neden eşinizden izin alma ihtiyacı duyuyorsunuz ki? İster çalışın ister ev hanımı olun, 30 TL yi harcamak için çocuk gibi izin istiyorsanız o evlilik değildir zaten.
İnsanlar her şeyi söyler. Sevdiğini söylüyor ama zerre bunu hissetmiyorsan seni sevmiyordur. Yapma, adam milyarlar kaybediyor, sen 30 TL için hesap veriyorsun. Biraz sıkışınca boşanma tehdidi alıyorsun. Seven adam adını andırmaz boşanmanın, neyi var yok önüne serer. Üç kuruş için gözünden yaş getirmez.Sevdiğini söylüyor. Gerçekten bazen diyorum ki evet beni sevdiğini belli ediyor. Fakat bu yaptıkları tam tersini gösteriyor. Kafam allak bullak
Er geç boşanacaksınız.Çalışıyorum. Maddi açıdan hayat kurabilirim. Ailem sırt çevirmez ama başlarını yere eğdiririm ve bu beni çok korkutuyor
Resmi nikahlıyızSadece imam nikahi degl degil mi?resmi nikah var yani? Bence dugune harcycgnz emegi ve zamani bosanmya harcayin..bu adam degsmyck..degismemis ve yillanmis ornkleri biliyorum yazik etmyn kndnze..maas kartiniz da onda mi?
Maas karti onda degil demi? Nolur olmasnResmi nikahlıyız
Maaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.Maas karti onda degil demi? Nolur olmasn
@Memuriyee'nin ikiz kız kardeşi misiniz yoksa?Maaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.
Bu adam siz boşanacağım dediğinizde köpek olmazsa ben hiçbir şey bilmiyorum.Maaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.
Maas kartini iptal ettir karti da is yeri adresine ver, internet şifresini de degistir ve mutlaka avukat tutMaaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.
Ben de o üyeyi etiketleyecektim hay cok yasayin@Memuriyee'nin ikiz kız kardeşi misiniz yoksa?
Siz de hala seviyorsunuz onu.Maaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.
Lutfen bosanin.Maaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.