Tek başıma kürek çekiyorum ve sanırım yoruldumEvliliğe devam edin daha beter şeyler yaşamaya hazırlıklı olun sevginiz bitince bosanirsiniz o zaman. O vakit geldiğinde hayatınızın onsuz devam etmesi için düşler edersiniz. Benim şimdilik naçizane tavsiyem sakın çocuk yapmayın
Zaten olay gelinlik değil. Olay evliliği nasıl devam ettirebilirim ile alakalı. Ama siz sanırım gelinlik konusunda takılı kaldınız.Bana boyle is basına gelse kızın olsalı cumle kurmazsan sevinirim.
Kocan leş biri. Bu gelinlikten daha onemlı
Asıl olaya odaklan
Önemli olan düğün değil, evliliğin devam edebilmesi.Madem düğün çok önemliydi bekleseydin.
Yani artık 2 sene geçmiş bu sürede hamile de olabilirsiniz çocuğunuza olmuş olabilirdi? Bilmiyorum değişik geldiBana boyle is basına gelse kızın olsalı cumle kurmazsan sevinirim.
Kocan leş biri. Bu gelinlikten daha onemlı
Asıl olaya odaklan
Haklısın, İlerde pişman olmamak için sırf bu çabamÇok mutsuzum ama seviyorum diyosun ne diyelim ki biz şimdi sana. Üzgünüm bi hemcinsime bunu soyledigim için ama kendini bile bile ezdiren kadinlara asla acimiyorum.
O kadar çok güzel ifade etmişsiniz ki teşekkür ederim..Bazı insanlar yaşayarak öğrenmek ister.
Siz de onlardansınız. Buradakilere verdiğiniz cevaplardan belli.
Belki düzelir demenizden belli.
Kadınlarımızın adam etme sevdası başlarına iş açıyor.
Düzelmesi değil düzgün olması gerekiyordu zaten.
Üzgünüm ama bataklık bataklıktır. Henüz ayak bileklerinizdesiniz.
Ötesine değer mi siz düşünün.
Sevdiğini söylüyor. Gerçekten bazen diyorum ki evet beni sevdiğini belli ediyor. Fakat bu yaptıkları tam tersini gösteriyor. Kafam allak bullakBence dugun yapmak istemedigi icin de huysuzluk cikariyor olabilir. Siz, sevdiginizi belirtmissiniz ama o sizi seviyor mu acaba? Bunu soruyorum cunku size olan davranislardan hic belli olmuyor da.
Nikahta giymediniz mi?Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
Hayır maalesefNikahta giymediniz mi?
Gercekten deger veren es, size karisik sinyaller vermezdi. Aklinizin karismasina, mutsuz olmaniza razi olmazdi. Siz sevdiginiz icin o da seviyor sanabilir misiniz? Bu hissi ben de yasadim.Sevdiğini söylüyor. Gerçekten bazen diyorum ki evet beni sevdiğini belli ediyor. Fakat bu yaptıkları tam tersini gösteriyor. Kafam allak bullak