Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Zaten evlisiniz yani utanmayacakmisiniz iki sene sonra dugun yapmaya? Gelinligi nikahta giyecektiniz ayrica gelinlik giymeniz ve dugun yapmaniz sizin evliliginzde hicbir seyi duzeltmeyecek boyle bir beklentiniz varsa cok yaniliyorsunuz. Ne demek iki senede bir canta her seye laf etmek sizin dugunden cok daha farkli ciddi sorunlariniz var bunlari asmaya calisin asamiyorsanizda bu sekilde yasamak zorunda degilsiniz

Zaten evlisiniz yani utanmayacakmisiniz iki sene sonra dugun yapmaya? Gelinligi nikahta giyecektiniz ayrica gelinlik giymeniz ve dugun yapmaniz sizin evliliginzde hicbir seyi duzeltmeyecek boyle bir beklentiniz varsa cok yaniliyorsunuz. Ne demek iki senede bir canta her seye laf etmek sizin dugunden cok daha farkli ciddi sorunlariniz var bunlari asmaya calisin asamiyorsanizda bu sekilde yasamak zorunda degilsiniz
Henüz 25 yaşındayım ve gelinlik giymek istemiştim sadece. Artık ondan da feragat etmiş durumdayım. Mesele gerçekten evliliği yürütebilmek de

Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
İyi de madem hayalin gelinlikti evlenirken giyecektin, ya da giyebilene kadar bekleyecektin.
bu kısmı düŞünmekten konuya konsantre olamadım.
evlendikten 2 sene sonra düğün mü yapılır? Hayatımda duyduğum en saçma şeylerin başını çeker bu

İyi de madem hayalin gelinlikti evlenirken giyecektin, ya da giyebilene kadar bekleyecektin.
bu kısmı düŞünmekten konuya konsantre olamadım.
evlendikten 2 sene sonra düğün mü yapılır? Hayatımda duyduğum en saçma şeylerin başını çeker bu
Gelinlik giyme hevesinizi bir kenara koyun, gerçekçi mantıklı düşünelim. Bu adamla ömür geçer mi?
Çabalıyorum tek başıma..

Normal bi evliliğim olsun istediğim için. Her şey belki o zaman yoluna girer bi umut
Evcilpiton hamıle kadın dugun yaptı demıs ona sordum neden diye

Dugun olunca evlilik normal olacak diye bisey yok.
Arıza adamdaysa, yemekli dugun yap otuz bin TL'lik gelinlik gıy yine de huzurlu aıle olamazsın.

Düğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabam
Bizim oraların adetlerinde düğün yapıldıktan sonra aynı evde karı koca hayatı başlar. Sizin memleket nire? Evlendikten iki sene sonra düğün yapılan yöre neresiyse bilelim de oradan geçmeyelim agshahsjha ya atı alan Üsküdar’ı geçmiş, bir sürü sorununuz var, düğün derdindesiniz. Kafanız güzelmiş.

Kime anlatsam aynı şeyi diyor..
Aklın yolu bir olduğu için olabilir mi canım? Yani 30 liralık ayakkabına laf ediliyor ama çalgıya çengiye milletin zıkkımlanacağı pastaya para var heralde. Biz de düğün öncesi aynı evde yaşadık ama kısa süreliydi ayrı ev açmamak evimizi kurarken yaşadık, düğün tarihi belliydi vs. 2 yıl çok uzun olmuş . Ama bunun konuyla ilgisi yok sana değer vermediği çok açık, düğünden önce ayrılmakta tehdit ediyor yani aklı sıra millet de senin hakkında konuşur diye seni sindirmeye çalışıyor kusura bakma da tam bir pislikle berabersin.

X