10000 tl yi kaybedene kadar düğün yapsaymış.Bence dugun yapmak istemedigi icin de huysuzluk cikariyor olabilir. Siz, sevdiginizi belirtmissiniz ama o sizi seviyor mu acaba? Bunu soruyorum cunku size olan davranislardan hic belli olmuyor da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10000 tl yi kaybedene kadar düğün yapsaymış.Bence dugun yapmak istemedigi icin de huysuzluk cikariyor olabilir. Siz, sevdiginizi belirtmissiniz ama o sizi seviyor mu acaba? Bunu soruyorum cunku size olan davranislardan hic belli olmuyor da.
10000 tl kaybetmiş.aldığın 30 tl lik çanta gözüne batıyor.sen onun gözündeki yerini bir daha düşünHayır maalesef
Ağlamaktan gözlerim şiş gidiyorum işe her gün çok büyük çıkmazdayım..Gercekten deger veren es, size karisik sinyaller vermezdi. Aklinizin karismasina, mutsuz olmaniza razi olmazdi. Siz sevdiginiz icin o da seviyor sanabilir misiniz? Bu hissi ben de yasadim.
Yol yakınken dönün. Sevginin ölçütü fedakarlıktır. Sevdiği için fedakar olmayan biri sizi değil kendini seviyordurAğlamaktan gözlerim şiş gidiyorum işe her gün çok büyük çıkmazdayım..
Asla o paraya dokundurtmadı asla10000 tl kaybetmiş.aldığın 30 tl lik çanta gözüne batıyor.sen onun gözündeki yerini bir daha düşün
10000 tl bitcoinde (nedir bilmiyorum )kaybetti dedinizAsla o paraya dokundurtmadı asla
Evet bi yatırım sitesi diyelim10000 tl bitcoinde (nedir bilmiyorum )kaybetti dediniz
Adam git diye uğraşıyor.2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Haklısın..Bazi kadinlar olmayani oldurmak icin kendini paralar
Yine de seviyorum kelimesine siginarak cabalamaya devam eder ama hem sizlanir hem üzülür hem de yirtar kendini
Bu adamdan bir cacik olmaz ileride o yuz binler kaybeder de sizin aldiginiz bir kazagi, ayakkabıyı ya da yemeğe koydugunuz bir kaşık yağı cok görür.
Çünkü önemli olan onun keyfi ve istekleridir, siz nesiniz ki, ona göre fazlalik! Yani calisip para getirmeniz ve evde de ona hizmet etmek göreviniz ama nefes almak bile onun iznine bağlı!
Kendinize bu hayati reva görüyorsanız, sesinizi cikarmayin evliliğiniz devam eder bu şekilde. Düğün de hayal olmus zaten cok umutlanmayin
Mesele düğün değil ki artık benim için. Mesele bana davranış şekliOlsa belki çocuk doğurup sonra düğün mü yapacaktınız, yine olsa çocuğunuz sizin düğünü görecekti. Sizce de biraz tuhaf değil mi 2 sene sonra düğün düşünmek? Düğünün amacı eş dost eğlensin, giden altınlar gelsin bir de insanalr evlenildiğini duysun değil mi? E siz 2 senedir zaten evlisiniz ve çevreniz biliyordur bunu sanıyorum. Öyleyse düğünü düşünmeyin bence. Böyle bir adet var sanki düğün olmayınca nikahın geçerliliği olmuyor gibi. Halbuki asıl mesele nikah . Düğünü düşünmeden karar verin derim ben
İşte buna göre karar verin, konuda demişsiniz ya düğünü yapsın mı yoksa yapmadan mı ayrılsam diye . Bence düğünü düşünmeden adamın tavrına göre karar verip hareket edin bu evlilik içinMesele düğün değil ki artık benim için. Mesele bana davranış şekli
Herkes maddi durumdan dolayı yapamadığımızı biliyordu. Bu konuda sıkıntı yaşamadık. Eşim masraf olacak diye erteleyip durdu sürekli beni oyaladıAyy baya zor bir insanmış eşiniz. Bi yardım falan alsanız belki biraz da olsa yola gelir. Yıpratır insanı böyle bir eş haklısınız. Ama gene de yardım almadan son noktayı koymayın derim. Ayrıca anlayaamadım evlisiniz aynı evdesiniz 2 sene olmuş neden dugun yapıyorsunuz komik değil mi gelen misafirler falan 2 senelık evli insanlara mı gelcek
Tavrı ortada malumunuz. Yorulduğumu hissediyorum..İşte buna göre karar verin, konuda demişsiniz ya düğünü yapsın mı yoksa yapmadan mı ayrılsam diye . Bence düğünü düşünmeden adamın tavrına göre karar verip hareket edin bu evlilik için