Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Bence dugun yapmak istemedigi icin de huysuzluk cikariyor olabilir. Siz, sevdiginizi belirtmissiniz ama o sizi seviyor mu acaba? Bunu soruyorum cunku size olan davranislardan hic belli olmuyor da.
10000 tl yi kaybedene kadar düğün yapsaymış.

Siz kayıtlı üyelerden birisiniz sizi tanıyorum. Burda hergün onlarca konuya yorum yapıyorsunuz. Ama çoğu zaman kendi yaşamımıza diğer insanların yaşamına baktığımız gibi objektif bakamıyoruz.

O yüzden bende dışarıdan bakan biri olarak bu evlilik zaten ölmüş siz kefen giydireceğinize gelinlik giydirme peşindesiniz diyeceğim...

Siz oturup bir düşünün bu evliliğe düğün mü yoksa boşanma protokolü mü gerek...

Bazi kadinlar olmayani oldurmak icin kendini paralar
Yine de seviyorum kelimesine siginarak cabalamaya devam eder ama hem sizlanir hem üzülür hem de yirtar kendini
Bu adamdan bir cacik olmaz ileride o yuz binler kaybeder de sizin aldiginiz bir kazagi, ayakkabıyı ya da yemeğe koydugunuz bir kaşık yağı cok görür.
Çünkü önemli olan onun keyfi ve istekleridir, siz nesiniz ki, ona göre fazlalik! Yani calisip para getirmeniz ve evde de ona hizmet etmek göreviniz ama nefes almak bile onun iznine bağlı!
Kendinize bu hayati reva görüyorsanız, sesinizi cikarmayin evliliğiniz devam eder bu şekilde. Düğün de hayal olmus zaten cok umutlanmayin

Olsa belki çocuk doğurup sonra düğün mü yapacaktınız, yine olsa çocuğunuz sizin düğünü görecekti. Sizce de biraz tuhaf değil mi 2 sene sonra düğün düşünmek? Düğünün amacı eş dost eğlensin, giden altınlar gelsin bir de insanalr evlenildiğini duysun değil mi? E siz 2 senedir zaten evlisiniz ve çevreniz biliyordur bunu sanıyorum. Öyleyse düğünü düşünmeyin bence. Böyle bir adet var sanki düğün olmayınca nikahın geçerliliği olmuyor gibi. Halbuki asıl mesele nikah . Düğünü düşünmeden karar verin derim ben

2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Adam git diye uğraşıyor.

Bazi kadinlar olmayani oldurmak icin kendini paralar
Yine de seviyorum kelimesine siginarak cabalamaya devam eder ama hem sizlanir hem üzülür hem de yirtar kendini
Bu adamdan bir cacik olmaz ileride o yuz binler kaybeder de sizin aldiginiz bir kazagi, ayakkabıyı ya da yemeğe koydugunuz bir kaşık yağı cok görür.
Çünkü önemli olan onun keyfi ve istekleridir, siz nesiniz ki, ona göre fazlalik! Yani calisip para getirmeniz ve evde de ona hizmet etmek göreviniz ama nefes almak bile onun iznine bağlı!
Kendinize bu hayati reva görüyorsanız, sesinizi cikarmayin evliliğiniz devam eder bu şekilde. Düğün de hayal olmus zaten cok umutlanmayin
Haklısın..

Ayy baya zor bir insanmış eşiniz. Bi yardım falan alsanız belki biraz da olsa yola gelir. Yıpratır insanı böyle bir eş haklısınız. Ama gene de yardım almadan son noktayı koymayın derim. Ayrıca anlayaamadım evlisiniz aynı evdesiniz 2 sene olmuş neden dugun yapıyorsunuz komik değil mi gelen misafirler falan 2 senelık evli insanlara mı gelcek

Olsa belki çocuk doğurup sonra düğün mü yapacaktınız, yine olsa çocuğunuz sizin düğünü görecekti. Sizce de biraz tuhaf değil mi 2 sene sonra düğün düşünmek? Düğünün amacı eş dost eğlensin, giden altınlar gelsin bir de insanalr evlenildiğini duysun değil mi? E siz 2 senedir zaten evlisiniz ve çevreniz biliyordur bunu sanıyorum. Öyleyse düğünü düşünmeyin bence. Böyle bir adet var sanki düğün olmayınca nikahın geçerliliği olmuyor gibi. Halbuki asıl mesele nikah . Düğünü düşünmeden karar verin derim ben
Mesele düğün değil ki artık benim için. Mesele bana davranış şekli

Ayy baya zor bir insanmış eşiniz. Bi yardım falan alsanız belki biraz da olsa yola gelir. Yıpratır insanı böyle bir eş haklısınız. Ama gene de yardım almadan son noktayı koymayın derim. Ayrıca anlayaamadım evlisiniz aynı evdesiniz 2 sene olmuş neden dugun yapıyorsunuz komik değil mi gelen misafirler falan 2 senelık evli insanlara mı gelcek
Herkes maddi durumdan dolayı yapamadığımızı biliyordu. Bu konuda sıkıntı yaşamadık. Eşim masraf olacak diye erteleyip durdu sürekli beni oyaladı

1. İki sene nikahlı aynı evde yaşayip dugun istemeyi ben anlamadım. Eylül de düğün filan beklemeyin bence.

2. İki kişi çalışıyorsa bu para nereye gidiyor. Kocanız olan odun parçası otuz liranın hesabini neden yapıyor.

3. Ne yapilmasi gerektiğini biliyorsunuz.iki ihtimal ya susup katlanmak yada gitmek. Tercih sizin. Hangi hayatı kendinize layık görüyorsanız, onu yaşamayı seçmelisiniz.

X